Старонка 2 з 2 PrimaПерад 12
Вынікі ад 11 да 15 15 -

Абмеркаванне: Info эбу MEGANE II 1.5 DCI 106hp

Прагляду " Гібрыд"

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di eobdexpression
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2013
    Болга
    Маскали
    Паведамленні
    170
    Прывітанне, што частка вентылятара, у рэшце рэшт ? праблема проста, што табе crive і чытае спакойна, а ? зроблена , то, каб пазбегнуць праблем рэкамендую заўседы, калі есць аўтамабілі, у залежнасці ад тыпу ecu, у якім боку вентылятара паставіць бустер, каб захаваць напружанне заўседы стабільнае

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК (OF) L'avatar di motorsport
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Болга
    кампанія
    Паведамленні
    1,110
    Citazione Першапачаткова Напісаў eobdexpression Visualizza Messaggio
    Прывітанне, што частка вентылятара, у рэшце рэшт ? праблема проста, што табе crive і чытае спакойна, а ? зроблена , то, каб пазбегнуць праблем рэкамендую заўседы, калі есць аўтамабілі, у залежнасці ад тыпу ecu, у якім боку вентылятара паставіць бустер, каб захаваць напружанне заўседы стабільнае
    пры адключэнні спачатку штэкер вентылятара і ўсе лепш і лепш!!
    Вы сапраўды не зразумелі што-тое, пакуль вы не ў стане растлумачыць гэта сваей бабулі (Эйнштэйн)

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Болга
    месіна
    Паведамленні
    478
    праблема ? што часта не ведаеш, у Audi, а я заўважыў, што яны ідуць у памылка ABS,ASR, блок кіравання Ксэнонам і ўсе, што можа пайсці збой ідзе.
    Я думаю, што залежыць таксама і ад інструмента, які вы выкарыстоўваеце для запісу.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2013
    Болга
    Палерма
    Паведамленні
    138
    вы на самай справе

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di eobdexpression
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2013
    Болга
    Маскали
    Паведамленні
    170
    Я думаю, што таксама залежыць ад напружання, якое на момант напісання ў вас на ecu, чаму? часам, нават калі піша 100%, калі не знаходзіцца ў ідэальных умовах току ідзе ў канчатковым выніку, вы апынецеся памылак і ў любым выпадку я заўседы раю падключыць ракета-носьбіт, пераканайцеся, што абраны пратакол дакладная і выкарыстоўваць добры праграміст

Старонка 2 з 2 PrimaПерад 12

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •