ок,dir? праверыць кут апярэджання разгортвання,але ? магчыма, што ен выйдзе з фазы, нават калі ніхто не гуляе рэмень?
ок,dir? праверыць кут апярэджання разгортвання,але ? магчыма, што ен выйдзе з фазы, нават калі ніхто не гуляе рэмень?
Цалкам можа быць, што выпадкова ? скокнуў зуб...
а для плота паветра
прывітанне клаўдзія, на жаль, як звычайна, прычыны могуць быць розныя, магчыма, што праблема з электрарухавіком халастога ходу або корпуса дросельнай засланкі, уцечкі впускной, лямбда-зонд або фазны рухавік...аднойчы, у той час як cambiavo разгортванне 2.0 Ts alfa romeo, я памыліўся шаблоны для восяў размеркавальнага вала (з-за картку, паклаў у капусту) вельмі мала па-рознаму, ну машына сліной толькі ад абаротаў да 2000 абаротаў, адзін зуб па-за стадыі было вельмі мала, эфект падобны на пу? зрабіць гэта рэмень слабее ці яна потягивается...
Blackwolf76 вам толькі што даў жамчужыны мудрасці, некалькі ніжэй, што бакі з'яўляюцца toste, мы ў майстэрні ў нас есць камплект для fiat фаз газаразмеркавання і на раз ? здарылася так, што яны сышлі рабіць таксама, толькі 3 ці 4 градусаў, практычна зуб, чаму яны скачуць зуб ? праверыць пры разборцы.
хлопцы, я б сказаў, частка, увеўшы трохі інфармацыі аўтамабіля, нумар рухавіка, год, base і г. д..зрабіць дыягностыку размяшчаць кодаў DTC, а затым ісці наперад,цягне занадта шмат загадак!!
Вы сапраўды не зразумелі што-тое, пакуль вы не ў стане растлумачыць гэта сваей бабулі (Эйнштэйн)
я разумею,dir? сябар мой, каб кантраляваць размеркаванне
Вы абсалютна. Я спачатку хацеў сказаць, што вы не павялічваецца карту turbo
прынес ад электрыкі,і ен setenziato, што праблема была ў эбу,замена эбу і цяпер auto v? лепш,мы спадзяемся, працягваецца cos