рэстаран пры гатэлі-я вырашыў ktag працуе лепш xp, на 7-праблемы ў любым выпадку дзякуй
рэстаран пры гатэлі-я вырашыў ktag працуе лепш xp, на 7-праблемы ў любым выпадку дзякуй
fuinziona нават на 7
але я таксама думаю я, што на 7 няма праблем я выкарыстоўваю kess v2 і ў мяне няма праблем sw заўжды павінна быць што-то...
вы праграмнае забеспячэнне ? заўседы тое ж самае.
я думаю, што некаторыя праблемы з win7 есць, чаму? чытаючы з ktag у bdm edc1634 peugeot flash мяне "захаваць як" няправільны памер...спрабую на win xp усе ok....mba....хто-то знайшоў рашэнне???
У мяне было такіх праблем, вырашаемых пры ўсталеўцы net.framework ад 1 да 4 і visualc++ ад 2005 да 2010, усе ок. Бібліятэкі і мовы там заўседы хочуць толькі, каб добра працаваць проста гульня, fuguriamoci добры праграміст, можа быць, патрэбна бібліятэка, якая не трапляе і балюча, працу або завісае, таму што не ведаю, што рабіць...
Pegout 307 SW HDI 1037366949.rarPegout 307 SW HDI 1037366949.rarПрабачце, я зрабіў BK, і я, як памер 290kb , ? дакладна ?
прыкладаю файл
паспрабуйце tita, калі прызнае мучыцца
павінна быць edc16c3, а затым файлы па 2 мега, а затым чытанне няправільна або зашыфраваны файл, я не ведаю гэты інструмент.
уга ---- прэзідэнт A.E.P.