Старонка 2 з 2 PrimaПерад 12
Вынікі з 20 11-20

Прагляду " Гібрыд"

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК (OF) L'avatar di faberecu
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Болга
    Ольбия
    Et
    58
    Паведамленні
    335
    Вы афіцыйны дыягназ Ford пу? перапраграмаваць свой Ecu толькі на врі або абнаўлення

Як казалі вышэй, часам нічога не рабіць, часам клоны 4 грошы працуюць, дзе крычы не могуць давялося мне bdm100 ен ажыў адзін Экю, якія з двух bdm афіцыйных не магу пісаць
    Апошні раз рэдагавалася msport (exil77grande); 04-10-2013 да 22:31

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2013
    Паведамленні
    24
    Паўтараю, што памылкі, аб якіх я кажу, не застаюцца нават з дыягназам ford, але толькі шляхам перапраграмавання блока кіравання. Каб зрабіць нам? я ведаю дзве дарогі:bdm і афіцыйным дыягназам праз obd. Мне пацвердзілі, што існуюць і іншыя інтэрфейсы, магчымасць перапраграмавання праз obd?

Паверце, я не параноік! Усе ўвагу (мае ? 16c3) і вельмі легка адправіць яе ў зман нават прафесіянала, не кажучы ўжо аб тым, каб усім вядома, што без драйвераў ne вопыт, як і мяне.
    Перш чым пачаць сек, я павінен знайсці спосаб, каб аднавіць іх
    Апошні раз рэдагавалася msport (exil77grande); 04-10-2013 да 22:31

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di ugoboss
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Паведамленні
    1,825
    я не люблю паўтарацца , але я раблю гэта, вы атрымаеце gallo2 з bdm, і вы на месцы, вы зробіце рэзервовую копію і аднавіць, раз усе, што вы хочаце, гэта адзіная сістэма, каб быць упэўненым.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК (OF) L'avatar di faberecu
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Болга
    Ольбия
    Et
    58
    Паведамленні
    335
    ну і дарма!
    чытанне агульнага, калі ўсе яшчэ працуе і ўсе!

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Жнівень 2012
    Болга
    prov. Бары
    Паведамленні
    61
    я далучаюся, цяпер певень клон і сапраўды ў топ зрабілі версію v53, што ідзе вельмі добра...

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2013
    Паведамленні
    24
    Ок, з гэтым справіцца? як вы кажаце.

Убачыў, што вы ? скончыў казаць bdm toglietem іх curiosit? : мой bdm 100, калі яму было цікава падключыцца да маей edc 16c3 было шуму, тыпу tic і затым вяртаў памылку, што не атрымалася падлучыцца. Па вашаму вопыту ? у bdm не працуе, эбу згарэла або проста праблема Inc ompatibilit? паміж двума?

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di ugoboss
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Паведамленні
    1,825
    Citazione Першапачаткова Напісаў Nitro Visualizza Messaggio
    Ок, з гэтым справіцца? як вы кажаце.

Убачыў, што вы ? скончыў казаць bdm toglietem іх curiosit? : мой bdm 100, калі яму было цікава падключыцца да маей edc 16c3 было шуму, тыпу tic і затым вяртаў памылку, што не атрымалася падлучыцца. Па вашаму вопыту ? у bdm не працуе, эбу згарэла або проста праблема Inc ompatibilit? паміж двума?
    што вы выкарыстоўвалі, каб падключыцца да эбу, стрыптыз або schedini спружыны, прадукты харчавання эбу ад грэбня я праз bdm.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Болга
    генуя
    Паведамленні
    82
    ці вы звязалі стрып-наадварот, спальванне centralina. ці проста вы зрабілі нешта сувязь дрэнна.

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Жнівень 2012
    Болга
    prov. Бары
    Паведамленні
    61
    Тиц што вы адчуваеце, і звычайны і rel? што знаходзіцца ўнутры bdm, памылка можа быць за ўсе, вам варта растлумачыць, што дзеянні вы выкарыстоўвалі, каб зразумець, дзе вы памыліліся.

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2013
    Паведамленні
    24
    Я выкарыстаў паласы звараныя на блоку кіравання. Bdm харчаванне ад сеткі і блок кіравання з харчаваннем ад bdm

Старонка 2 з 2 PrimaПерад 12

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •