Старонка 2 з 4 PrimaПерад 1234 АпошняеUltima
Вынікі 11-20 з 34

Абмеркаванне: vw dsg remap

Прагляду " Гібрыд"

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Паведамленні
    535
    Ок, дзякуй, будзеце бачыць? як гэта зрабіць, улічваючы, што я хацеў бы падняць трохі, што абмежавальнік усталяваны ў 350 нм максімальнага крутоўнага.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di V.V.
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Болга
    Таскана
    Паведамленні
    182
    Было б нядрэнна падняць абмежавальнік абаротаў для руху, па дасягненні парога ў 7K Rpm DSG ў S-Mode аўтаматычна мяняецца, на жаль *_*!!!

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Болга
    Рым
    Паведамленні
    5
    ugoboss пост перад тым, як паведамляецца на sw x зрабіць змены і не ў hw x lett/запісы, я ўжо? сказаў у пачатку посту, якія есць інструменты, якія могуць зрабіць гэтую працу, CMD, MAGPRO X17 і дадам БАЙТ ШУТЭР, на дадзены момант я ведаю толькі гэтыя, хоць, магчыма, я знайшоў яшчэ адзін метад, значна танней!

Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Паведамленні
    4,817
    Citazione Першапачаткова Напісаў klajdin Visualizza Messaggio
    ugoboss пост перад тым, як паведамляецца на sw x зрабіць змены і не ў hw x lett/запісы, я ўжо? сказаў у пачатку посту, якія есць інструменты, якія могуць зрабіць гэтую працу, CMD, MAGPRO X17 і дадам БАЙТ ШУТЭР, на дадзены момант я ведаю толькі гэтыя, хоць, магчыма, я знайшоў яшчэ адзін метад, значна танней!
    тады доля ваша ідэя, магчыма, можа спатрэбіцца іншым.
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di ugoboss
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Паведамленні
    1,825
    Citazione Першапачаткова Напісаў klajdin Visualizza Messaggio
    не разменьвацца , але мунро вы спытаеце, што трэба чытаць з бд , вы спытаеце, што есць, і ен кажа вам, што ен "і паклалі mpps" на што вы скажаце ім, што есць добра, а што вялікая праблема і разліку cks, у гэты момант я разумею, што мы чытаем гняздо дыягностыкі з mpps, тут не па цэнтру sw, каб зрабіць змены.

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Болга
    Рым
    Паведамленні
    5
    вы маеце рацыю ugoboss!
    карэкцыя: не c? каб чытаць і пісаць DSG з MPPS, x час, я ведаю толькі тых, хто вышэй !!
    X msport;
    можа быць, гэта мая ідэя ! звяртаючыся ў форумах немцы кажуць, што ў пу? не дакранайцеся да DSG раблю мод на Ecu рухавіка, на практыцы ? у Ecu рухавіка, які адпраўляе на DSG значэння крутоўнага моманту, і калі ен прыходзіць у 350 нм максімальнага крутоўнага памер, затым я ўбачыў кабель Vag ( які не варта тысячы ? ), што пу? перапраграмаваць DSG, але ? убачыць гэтую рэч, таму што выкарыстоўвае адразу Флэш-Файлы VW і я не ведаю, калі c? спосаб moddare і зрабіць checksumm на гэтыя файлы.

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di munro
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Болга
    ЗЯМЛЯ
    Паведамленні
    1,207
    калі вы далі паглядзець на спасылкі, размешчаныя ў першы пост вы кажаце..
    Павелічэнне водгуку змянілася
    Адказ курс пу? быць павялічана да 20%, што дазваляе плаўны пераход перадач, што азначае памяншэнне праслізгвання счаплення не неабходна пры паскарэнні з поўнай нагрузкай акт абароны счаплення ад заўчасных адмоў.
    З часам змянілася дасягаецца дзякуючы пу? таксама прэтэндаваць на лепшае вясло-рэакцыя-time да 40% у рэжыме? Спорт.
    *
    Змены ў Абмежавальнік крутоўнага моманту
    Абмежавальнік крутоўнага моманту транспартнага сродку, настроены на перапрызначэння ECU, калі транспартны сродак ? абсталяваны каробкай перадач DSG, то, можа быць, што блок кіравання DSG мае свае абмежавальнікі крутоўнага моманту убудаваны. Шляхам налады блока кіравання DSG ? здольны выдаваць крутоўны момант у pi? вырабляецца ад рухавіка, апрацаваны, працягваючы гарантаваць стабільнасць? і емістасць? усе механічныя мацавання ў рух ўнутры скрынкі перадач DSG.
    *
    Рэгулеўка Абмежавальніка абаротаў
    Тут, гэтак жа, як налада абмежавальніка крутоўнага моманту, як над DSG мае кантроль RPM абмежавальнікі для руху не было б ніякага сэнсу ўносіць карэктывы рухавіка ECU абмежавальнік абаротаў без, што тыя ж змены, унесеныя ў карты DSG.
    Рост гэтых кропак раўнда dar? кіроўца поўны кантроль і кіраванне магутнасці рухавіка на хуткасцях вышэй хуткасці усталяваўшы ліміт DSG абаротаў, іншы для працы з пошукавай налад.
    *
    Launch Control
    Кантроль запуску пу? быць уключана ў большасці аўтамабіляў, але ? асабліва эфектыўна ў транспартных сродках, абсталяваных DSG.
    *
    Запуск ідэальны памяншае час разгону, захоўваючы ідэальны баланс газу для забеспячэння максімальнай цягі
    Матацыкліст, не стварае чэргаў, нават у машыне...
    у automoblista стварае чэргі, нават у руху...

Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Болга
    ЗЯМЛЯ
    Паведамленні
    1,207
    я таксама знайшоў гэта:http://www.chiptuningshop.co.uk/acce...tricore-cable/
    на практыцы і кабель адаптара, раз'ем dsg/obd такім чынам, што падключыць любы прылада, каб чытаць/пісаць eeprom эбу temic dq200-250 dsg
    што вы думаеце, і, магчыма,??

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Жнівень 2013
    Паведамленні
    135
    у мяне есць сябар, які чытае і запісвае байт shooter. я пацвярджаю, што ідзе сенсацыя dsg пасля працы на абмежавальнікі.

Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Болга
    ЗЯМЛЯ
    Паведамленні
    1,207
    oppsss...я хацеў сказаць з-раз'ем obd??

Старонка 2 з 4 PrimaПерад 1234 АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •