Старонка 2 з 2 PrimaПерад 12
Вынікі 11-14 14 -
    АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ (OF) L'avatar di sportknight
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Болга
    Маці
    Паведамленні
    1,423
    есць gi? 2 або 3 дыскусіі, у якой тлумачаць, крывыя marelli і фактары пераўтварэнні,проста зрабіць пошук у

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    190
    усе marelli есць p? са звычайных,з ecm ? праўда, што ў некаторых выпадках есць карты з драйвера,калі вы не s? як інтэрпрэтаваць крывыя inezione вам больш? дым прадукцыйнасць, выконвайце радзе sportknight, дыскусіі, калі яны ідуць з адправіць вам зробяць ясна strateggie ў выкарыстанні з гэтымі ecu.
    драйвер ecm выгляд у tabbelle паказвае carrichi і абаротаў, што ў 2d не супадаюць....

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    142
    добры дзень, я прачытаў ke для супастаўлення выкарыстоўвайце titanium 1.61, таму я мяркую, версіі клона? у мяне есць арыгінал і я магу вам гарантаваць, ke ў апошнія 2 месяцы драйвера для marelli 1300 былі абноўленыя, на жаль, не маю права х, каб убачыць свой файл, а савет сцеражыцеся восевай нагрузкі, абаротаў, магчыма, для дапамогі пуй спытаць у адміністратараў.аб winols ? праўда, цы ? лепшая праграма, але калі ўсе ў вас есць damos націсніце на impararti арабская.прывітанне

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ (OF) L'avatar di sportknight
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Болга
    Маці
    Паведамленні
    1,423
    be хлопцы,ecm можа дапамагчы вам знайсці карты, але вы павінны навучыцца чытаць breckpoint....

Старонка 2 з 2 PrimaПерад 12

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •