Старонка 2 з 8 PrimaПерад 1234 ... АпошняеUltima
Вынікі 11-20 з 71
    СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Гроссето
    Паведамленні
    305
    Тое, карта правераная, ровар гэта добра, каб убачыць рэальныя змены я павінен зрабіць прыгожае вакол?!
    Адзіны недахоп застаецца індыкатар рухавіка гарыць...чаму?
    Я не дыягназ падыходзіць для праверце памылкі.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Болга
    Пескароў Абруццо
    Паведамленні
    239
    добра вакол!
    Для шпіена ? проста смешна!!!
    Але, магчыма, цяпер, я думаю, я забыўся кіравання клапана ( паўторна праверыць)
    Рэч, вядома ? зусім абыякава для мэтаў прыбытковасці, так як клапан 2-у-1 не існуе.
    Трымайце нас у курсе.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di flamingsn3Ak3r
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2014
    Болга
    Лукка
    Паведамленні
    215
    Прывітанне, слухай, я не ведаю, калі ў вас есць ужо? факт, але я раю табе рабіць таксама розныя reset (TPS etc) чаму? ducati (я іх атрымаў) вельмі адчувальныя да малых зменаў.
    Я раю вам таксама зраўнаваць іх farfallati і адрэгуляваць утрыманне са. Мой ducati змены? і кожны новы сезон я рабіў усе гэтыя крокі.

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2014
    Болга
    Foglianise (BN)
    Паведамленні
    44
    Citazione Першапачаткова Напісаў кома Visualizza Messaggio
    мы кажам, што калі вы зробіце арыгінальнай карце, зможаце паехаць нашмат больш? моцнае выступленне!!!!!!
    хочаце паспрабаваць?
    чытайце ecu арыгінальны і адправіць па пошце файл
    Па-першае прабачце, калі я ўмяшання ў абмеркаванне.
    Я таксама я файл Ducati Performance для Monster S2R 800, які я купіў б / у, але, што яшчэ я не фізічна ў руках.
    Я чытаў вакол, што 'ste DP не вялікая рэч, і што фарсі толькі карту d? дадатковая задавальнення, але я не слабы, здольны.
    Улічваючы, што павінны мне, у MPPS, толькі avr? праграміст і матацыкл, калі б мне прыйшлося размясціць тут файл для чытання блока кіравання *арыгінальныя комы вы хочаце падрыхтавацца файл зменены, каб даць якой-то коні і трохі спрынт-й? у сярэдзіне? Монстар мантуе каналізацыю Стрэлка адобрана, але без dbKiller і я яшчэ не ведаю, калі есць лямбда-зонд і іншыя дэталі, акрамя таго, я хацеў бы замяніць паветраны фільтр арыгінальны з адным іп? басейн...
    Дзякуй!

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2013
    Паведамленні
    532
    індыкатар можа быць кола...некалькі разоў трэба рабіць, вучыць....вы выкарыстоўвалі пеўня?паказвае на дзеянні,....

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2013
    Болга
    Bertinoro РА
    Паведамленні
    193
    Citazione Першапачаткова Напісаў ducati83 Visualizza Messaggio
    індыкатар можа быць кола...некалькі разоў трэба рабіць, вучыць....вы выкарыстоўвалі пеўня?паказвае на дзеянні,....
    Не на Ducati, нават з новымі Melco або Рахункі.

M999
    Не крок files, і іншае!! Пішыце вашы запыты на форуме.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2013
    Паведамленні
    124
    карту dp ? вельмі эфектыўны, так як паступае занадта шмат высокіх, і для нармальнага выкарыстання не падыходзіць, расход паліва elavati пустых і нізкіх..пу? далека выдатна ад ecu ori-працаваць і атрымаць карту, вядома, лепш DP Для шпіена гэта можа быць, што не быў выдалены карту лямбда..Ці што ў вас адключаны электрарухавік вытыхания

кола датчыка становішча размеркавальнага вала можа быць але ў гэтым выпадку загараецца кантрольная лямпа ? міргае і не вызначае, такім чынам, я выключаю.
    Апошні раз рэдагавалася leandro89; 19-03-2014 да 19:16

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2014
    Болга
    Кампанія
    Паведамленні
    99
    Усім прывітанне, гэта абмеркаванне мяне заінтрыгаваў, чаму? у мяне таксама hyper экю DP і разгрузкі 2-2, і ў адрозненне ад арыгінала, я заўважыў, высокі расход паліва, мне заўседы здаецца тоўсты да 2500 абаротаў у хвіліну і праходзіць адзін smagrimento на 5500 аб. Лагічна гэтыя асабістыя меркаванні, і вы вольныя rimproverarami!

Я б мог змяніць зыходны блок, каб зрабіць яго лепш DP, іх можна было параўноўваць і вывучаць, дзе DP спажывае d+.

Спадзяюся на вашу дапамогу!

Дзякуй і добрай працы.

Citazione Першапачаткова Напісаў marco_evolution Visualizza Messaggio
    карту dp ? вельмі эфектыўны, так як паступае занадта шмат высокіх, і для нармальнага выкарыстання не падыходзіць, расход паліва elavati пустых і нізкіх..пу? далека выдатна ад ecu ori-працаваць і атрымаць карту, вядома, лепш DP Для шпіена гэта можа быць, што не быў выдалены карту лямбда..Ці што ў вас адключаны электрарухавік вытыхания

кола датчыка становішча размеркавальнага вала можа быць але ў гэтым выпадку загараецца кантрольная лямпа ? міргае і не вызначае, такім чынам, я выключаю.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2013
    Болга
    Bertinoro РА
    Паведамленні
    193
    Пачынае загрузіць сваю карту і давайце аналізаваць разам... так добра і ясна каб пазбегнуць непаразуменняў: я не гатую кашу ніхто, цябе сцекаў і пачатку прачытаць/прааналізаваць розныя карты? разам, каб зразумець, як і дзе падправіць . Cos? torner? карысна іншым, якія захочуць ўмяшацца, што вы кажаце? Мы адпраўляемся?

M999
    Не крок files, і іншае!! Пішыце вашы запыты на форуме.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2014
    Болга
    Кампанія
    Паведамленні
    99
    Дзякуй m999, sar? рады прыняць удзел!

Цяпер я падыходжу ЭБУ DP, то прывітальнае паведамленне рэдагавана, вам трэба? ўстаноўка ecu на арыгінальны матацыкл, для ch? у той час я па-ранейшаму закупляецца матэрыял, каб яго можна было падключыць да "школы". Спадзяюся, атрымаецца гэта мы, я падыходжу ecu арыгінальны, не спадзеючыся неабходнасці ўсталюеце таксама lamba. Я магу чытаць яе спакойна, без?

У бліжэйшы час для вывучэння!

Citazione Першапачаткова Напісаў m999 Visualizza Messaggio
    Пачынае загрузіць сваю карту і давайце аналізаваць разам... так добра і ясна каб пазбегнуць непаразуменняў: я не гатую кашу ніхто, цябе сцекаў і пачатку прачытаць/прааналізаваць розныя карты? разам, каб зразумець, як і дзе падправіць . Cos? torner? карысна іншым, якія захочуць ўмяшацца, што вы кажаце? Мы адпраўляемся?

M999

Старонка 2 з 8 PrimaПерад 1234 ... АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •