Тое, карта правераная, ровар гэта добра, каб убачыць рэальныя змены я павінен зрабіць прыгожае вакол?!
Адзіны недахоп застаецца індыкатар рухавіка гарыць...чаму?
Я не дыягназ падыходзіць для праверце памылкі.
Тое, карта правераная, ровар гэта добра, каб убачыць рэальныя змены я павінен зрабіць прыгожае вакол?!
Адзіны недахоп застаецца індыкатар рухавіка гарыць...чаму?
Я не дыягназ падыходзіць для праверце памылкі.
добра вакол!
Для шпіена ? проста смешна!!!
Але, магчыма, цяпер, я думаю, я забыўся кіравання клапана ( паўторна праверыць)
Рэч, вядома ? зусім абыякава для мэтаў прыбытковасці, так як клапан 2-у-1 не існуе.
Трымайце нас у курсе.
![]()
Прывітанне, слухай, я не ведаю, калі ў вас есць ужо? факт, але я раю табе рабіць таксама розныя reset (TPS etc) чаму? ducati (я іх атрымаў) вельмі адчувальныя да малых зменаў.
Я раю вам таксама зраўнаваць іх farfallati і адрэгуляваць утрыманне са. Мой ducati змены? і кожны новы сезон я рабіў усе гэтыя крокі.
Па-першае прабачце, калі я ўмяшання ў абмеркаванне.
Я таксама я файл Ducati Performance для Monster S2R 800, які я купіў б / у, але, што яшчэ я не фізічна ў руках.
Я чытаў вакол, што 'ste DP не вялікая рэч, і што фарсі толькі карту d? дадатковая задавальнення, але я не слабы, здольны.
Улічваючы, што павінны мне, у MPPS, толькі avr? праграміст і матацыкл, калі б мне прыйшлося размясціць тут файл для чытання блока кіравання *арыгінальныя комы вы хочаце падрыхтавацца файл зменены, каб даць якой-то коні і трохі спрынт-й? у сярэдзіне? Монстар мантуе каналізацыю Стрэлка адобрана, але без dbKiller і я яшчэ не ведаю, калі есць лямбда-зонд і іншыя дэталі, акрамя таго, я хацеў бы замяніць паветраны фільтр арыгінальны з адным іп? басейн...
Дзякуй!![]()
індыкатар можа быць кола...некалькі разоў трэба рабіць, вучыць....вы выкарыстоўвалі пеўня?паказвае на дзеянні,....
карту dp ? вельмі эфектыўны, так як паступае занадта шмат высокіх, і для нармальнага выкарыстання не падыходзіць, расход паліва elavati пустых і нізкіх..пу? далека выдатна ад ecu ori-працаваць і атрымаць карту, вядома, лепш DPДля шпіена гэта можа быць, што не быў выдалены карту лямбда..Ці што ў вас адключаны электрарухавік вытыхания
кола датчыка становішча размеркавальнага вала можа быць але ў гэтым выпадку загараецца кантрольная лямпа ? міргае і не вызначае, такім чынам, я выключаю.
Апошні раз рэдагавалася leandro89; 19-03-2014 да 19:16
Усім прывітанне, гэта абмеркаванне мяне заінтрыгаваў, чаму? у мяне таксама hyper экю DP і разгрузкі 2-2, і ў адрозненне ад арыгінала, я заўважыў, высокі расход паліва, мне заўседы здаецца тоўсты да 2500 абаротаў у хвіліну і праходзіць адзін smagrimento на 5500 аб. Лагічна гэтыя асабістыя меркаванні, і вы вольныя rimproverarami!
Я б мог змяніць зыходны блок, каб зрабіць яго лепш DP, іх можна было параўноўваць і вывучаць, дзе DP спажывае d+.
Спадзяюся на вашу дапамогу!
Дзякуй і добрай працы.
Пачынае загрузіць сваю карту і давайце аналізаваць разам... так добра і ясна каб пазбегнуць непаразуменняў: я не гатую кашу ніхто, цябе сцекаў і пачатку прачытаць/прааналізаваць розныя карты? разам, каб зразумець, як і дзе падправіць. Cos? torner? карысна іншым, якія захочуць ўмяшацца, што вы кажаце? Мы адпраўляемся?
M999
Не крок files, і іншае!! Пішыце вашы запыты на форуме.
Дзякуй m999, sar? рады прыняць удзел!
Цяпер я падыходжу ЭБУ DP, то прывітальнае паведамленне рэдагавана, вам трэба? ўстаноўка ecu на арыгінальны матацыкл, для ch? у той час я па-ранейшаму закупляецца матэрыял, каб яго можна было падключыць да "школы". Спадзяюся, атрымаецца гэта мы, я падыходжу ecu арыгінальны, не спадзеючыся неабходнасці ўсталюеце таксама lamba. Я магу чытаць яе спакойна, без?
У бліжэйшы час для вывучэння!