Старонка 2 з 2 PrimaПерад 12
Вынікі з 11 па 18 з 18

Абмеркаванне: Праблема alfa 159 120 mjtd

Прагляду " Гібрыд"

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di ugoboss
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Паведамленні
    1,825
    Citazione Першапачаткова Напісаў freddyecu Visualizza Messaggio
    Рухавік дрыжыць, рухаецца так, як калі ен пайшоў у 3, як на вар'ятку, што на маршы
    калі б гэта быў махавік, вы павінны адчуваць сябе таксама шумоў, калі таму дэфект, і нават калі выключыце і зноў уключыце машыну

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    229
    паштовы файл машыны, так ен запэўнівае, што мод і ok, і egr, і быў правільна зачынены. акрамя таго, smonterei фізічна egr, каб убачыць, калі і затрымаўся... не ў першы раз, што рабіць....

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di nasone147
    Дата Рэгістрацыі
    May 2013
    Болга
    авеллино
    Et
    40
    Паведамленні
    141
    можа быць нават які-то інжэктар!не ? проста далека!імкнецца быць больш? scupoloso!хацеў бы выключыць махавік,бачыў, што робіць е? на паскарэнне паступовага і рэзкага няма!

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Паведамленні
    37
    Citazione Першапачаткова Напісаў freddyecu Visualizza Messaggio
    Рухавік дрыжыць, рухаецца так, як калі ен пайшоў у 3, як на вар'ятку, што на маршы
    прабачце freddyecu але ў гэты момант, як казкі, здаецца, + seghettamento, што traballamento ад махавік...цікава, што-то са зніжкай да mapputura ен гэта рабіў? часам крокам, якія пачынаюцца занадта рана выклікаюць seghettamenti падобныя, але на самой справе, не бачачы карту ? немагчыма дапамагчы вам могуць быць тысячы рэчаў...ах, відавочна, калі ен пачаў рабіць гэта пасля + легка, што гэта няспраўнасць

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di tezzero
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Паведамленні
    224
    у нас есць некалькі саветаў..пошце карту
    [COLOR="#FF0000"][FONT=Comic Sans MS][FONT=Arial Black]Сумнявацца ў сабе, гэта першы прыкмета інтэлекту[/FONT][/FONT].[/COLOR]

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2013
    Паведамленні
    22
    Прывітанне, калі я правільна зразумеў, я ў мяне ж рухавік на brera (2.0 jtdm), і, магчыма, у мяне такая ж праблема. Pi? што вібрацыі я адчуваю, як singhiozzamento рухавіка прыкладна да 1500 абаротаў, што ўплывае на linearit? руху аўтамабіля. Адчувае вельмі калі я прыходжу на тое колькасць абаротаў, а паскарэнне scomapre кожнае сумнеў. Я адлюстраванне арыгінала.

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di ugoboss
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Паведамленні
    1,825
    Citazione Першапачаткова Напісаў 6bazz! Visualizza Messaggio
    Прывітанне, калі я правільна зразумеў, я ў мяне ж рухавік на brera (2.0 jtdm), і, магчыма, у мяне такая ж праблема. Pi? што вібрацыі я адчуваю, як singhiozzamento рухавіка прыкладна да 1500 абаротаў, што ўплывае на linearit? руху аўтамабіля. Адчувае вельмі калі я прыходжу на тое колькасць абаротаў, а паскарэнне scomapre кожнае сумнеў. Я адлюстраванне арыгінала.
    не дакладна такі ж рухавік, ў вас есць ін'екцыі, якія належаць да той жа сям'і edc16c39, а таксама для вас прамовы і падобная ,і шмат намаганняў, каб зрабіць дыягназ на форуме, я рэкамендую вам зрабіць, выпрабаваць машыну на добры механік з вопытам працы на гэтых аўтамабілях, праблем можа быць шмат, і толькі, уключыўшы ў яе часам атрымоўваецца зразумець, дзе.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    196
    Я спрабаваў бы faren ездзіць з дыягназам нападу і праверце параметры, каб зразумець больш?, у дыягностыцы есць памылкі?

Старонка 2 з 2 PrimaПерад 12

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •