Старонка 2 з 2 PrimaПерад 12
Вынікі ад 11 да 15 15 -

Прагляду " Гібрыд"

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di sno74
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Паведамленні
    641
    ок, я зразумеў, але чаму? вы хочаце зрабіць мод на новую карту ? у машыне чытаць файл, зрабіце мод, то есць месцы, ori і mod, cos? давайце паглядзім, калі вы зрабілі працу правільна, калі вы хочаце, вы таксама запуск у холад.......edc 16 на групу vag часам мода паўтараецца больш ачкоў за гэта ? бескарысна працаваць на файл, які не ? ваш.......

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di angelolsp
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2013
    Болга
    Катання
    Паведамленні
    525
    Ок, я хацеў бы зрабіць гэта тут, каб пазнаць яго, таму што машыну я не магу трымаць яго вельмі...так sistemavi l egr і стартара я пісаў і consegnavo ў дзень
    Не існуе хуткіх аўтамабіляў... Але толькі цяжкія ногі!!!!:cool::cool:

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di ugoboss
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Паведамленні
    1,825
    Citazione Першапачаткова Напісаў angelolsp Visualizza Messaggio
    Ок, я хацеў бы зрабіць гэта тут, каб пазнаць яго, таму што машыну я не магу трымаць яго вельмі...так sistemavi l egr і стартара я пісаў і consegnavo ў дзень
    ніколі не спяшаецеся рабіць гэтыя рэчы, кажаце ясна з кліентам, таму што праблема можа быць заўседы за вуглом.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di alex68
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Паведамленні
    270
    дарагі анел, кажу табе з вопыту, жыў, калі праводзяцца такога роду працы, надасце трохі часу, правіла n1-чаму? вы ніколі не ведаеце, што можа? здарыцца падчас запісу файла, а затым вы павінны перайсці ў bdm, а затым мараль часам яна займае і дзень х выйсці, што і астатнія ? як вы сказалі, усе калегі ў папярэдніх пастах.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di angelolsp
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2013
    Болга
    Катання
    Паведамленні
    525
    ок, дзякуй, апошняе, што па-ранейшаму метад, каб закрыць яго, і правы няма? то проста не магу чытаць вас терр? у курсе
    Не існуе хуткіх аўтамабіляў... Але толькі цяжкія ногі!!!!:cool::cool:

Старонка 2 з 2 PrimaПерад 12

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •