Старонка 2 з 4 PrimaПерад 1234 АпошняеUltima
Вынікі з 32 11-20

Прагляду " Гібрыд"

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Фларэнцыя
    Паведамленні
    961
    Карту я думаю, што можна, па меншай меры, што падышоў вельмі паломкі, былі палепшаны некаторыя карты, звязаныя з duty у рэгенерацыі, таму вельмі важна, у pi? былі закрануты некаторыя карты па эфектыўнасці МС, што вы павінны бачыць, як гэта робяць вар'іраваць ціск.
    Алей, калі добрае якасць? і калі long life drive пу? таксама працягваць тыя км, якія відавочныя, не ? у toccasano для органаў, розных...
    Для мой асабісты досвед з selenia я зрабіў каля 34000km з dpf і карту.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Жнівень 2013
    Болга
    Мілан
    Паведамленні
    87
    Citazione Першапачаткова Напісаў SandroMarciano Visualizza Messaggio
    Карту я думаю, што можна, па меншай меры, што падышоў вельмі паломкі, былі палепшаны некаторыя карты, звязаныя з duty у рэгенерацыі, таму вельмі важна, у pi? былі закрануты некаторыя карты па эфектыўнасці МС, што вы павінны бачыць, як гэта робяць вар'іраваць ціск.
    Алей, калі добрае якасць? і калі long life drive пу? таксама працягваць тыя км, якія відавочныя, не ? у toccasano для органаў, розных...
    Для мой асабісты досвед з selenia я зрабіў каля 34000km з dpf і карту.
    ок. цяпер я спрабую ўбачыць, калі я магу вызначыць недахопы, якія ты пералічыў, а ўжо без карты сабраць, таму што я не давяраю больш. калі я магу спытаць, па меншай меры, у гэтай другой картай, калі я зачынена і dpf. дзякуй
    File Allegati Файл Ўкладання

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Жнівень 2013
    Болга
    Мілан
    Паведамленні
    87
    зроблена так можа працаваць???
    я зрабіў выдаленне dpf з раз . я проста не магу зразумець, калі і зроблена добра. калі мне хто-небудзь пацверджання ? правільна я стараюся, каб заблакаваць сістэмы рэцыркуляцыі ог. дзякуй усім у дапамогі
    File Allegati Файл Ўкладання

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Паведамленні
    329
    прабачце, пытанне . вы змянілі cn драйверы або x, якія вы ведаеце карты, якія вы закранулі....
    вы краніце карты-не падыходзіць. cn першае змяненне, і маршрут адразу ж, або вы зрабілі з<??

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Жнівень 2013
    Болга
    Мілан
    Паведамленні
    87
    Менш чым у 10 км ад гатэля. Ісціна? ? ? што, паколькі я спрабую даведацца, я даў складальнікаў.і гэтую карту ен аплочаны soldoni на форуме. Той пропускаў для маей, чаму? бачыў, што адбылося, я не хачу дэбаты па наступных тэмах забароненыя, ніхто, па меншай меры, да таго часу, пакуль я не ўпэўнены .

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ (OF) L'avatar di sportknight
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Болга
    Маці
    Паведамленні
    1,423
    а 30000km для алею занадта шмат...належыць прадбачыць, асабліва з dpf, і калі ў вас вялікі горад?...

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    229
    Citazione Першапачаткова Напісаў Alecsx Visualizza Messaggio
    Менш чым у 10 км ад гатэля. Ісціна? ? ? што, паколькі я спрабую даведацца, я даў складальнікаў.і гэтую карту ен аплочаны soldoni на форуме. Той пропускаў для маей, чаму? бачыў, што адбылося, я не хачу дэбаты па наступных тэмах забароненыя, ніхто, па меншай меры, да таго часу, пакуль я не ўпэўнены .
    я вам скажу, што-то зрабіць больш простым і эфектыўным. часткі з файла врі і вярнуць яму incrmenti у залежнасці ад вашага вопыту то пошта, файл,форум, я ўпэўнены, што sar? рады прапанаваць вам дапамогу і парады.

Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Паведамленні
    4,817
    шчыра карту і гэта вельмі спрэчна, і калі не rompevi турбіна адразу, вядома, intasavi fap пасля некалькіх км.
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ (OF) L'avatar di sportknight
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Болга
    Маці
    Паведамленні
    1,423
    вы павінны рабіць гэта, чаму? цюй? карты не павінны прадаваць, акрамя таго, онлайн-сэрвіс...

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Паведамленні
    329
    між тым, сістэмы, турбіны , выключыце dpf, а затым вярнуць карту з 0.

Старонка 2 з 4 PrimaПерад 1234 АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •