я паклаў карту на врі, але не c'? у бок, каб дазволіць яму ўбачыць цела дроселя атрымалася ў bdm для большай упэўненасці . таму, думаючы, што гэта мая віна, я пайшоў у opel, дзе мне сказалі, што мяняць яго.
ок, ок, але пытанне ? і ўсе, што раней было добра ?
зараз я змянілася, корпус дросельнай засланкі і машына ў парадку і на карту крычы.
гэта і карта, што я павінен ўсталяваць ..што скажаце? я не ўмею з ecm
гэтыя рэчы капітана на ўсе, калі гэта адбылося пасля нават тыдня, вінаваты быў заўседы ваш.... вы не пашанцавала ......ведаеце, як гэта робяць кліенты да машыны было добра...... ecc.ecc. у рэшце рэшт я litighi з кліентам, ці робіць выгляд, што нічога не ідзе.......
калі вам пу? суцешыць не ў крыўду для тых, хто мае такія машыны, але zafira, які, добра ў майстэрні, я не я адзін, накшталт як для электронікі ў fiat stilo машын няшмат, склочник, на гэтым тыдні ne ? уваход адзін, які пайшоў у 3 і былі падлучэння на инжекторах, зроблены новыя ўсе 4 для бяспекі. Калі гэта здарылася пасля перапрызначэння упэўнены, што кліент думаў, што я зламаў рухавік. Конкурс з egs і sno74, спакойнай дыпламатыі, і рана ці позна вы ўбачыце, што sbolle і прыходзіць на супраць таксама ? тэхніка appurata