Старонка 2 з 2 PrimaПерад 12
Вынікі ад 11 да 16 з 16

Прагляду " Гібрыд"

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Болга
    сіцылія
    Et
    37
    Паведамленні
    129
    на жаль, гэта рогне, што капітан,ce спадзявацца, што перад вамі-чалавек, зразумела, што разумее, што не праблем, выкліканых адзін ад аператара.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Жнівень 2013
    Болга
    Мілан
    Паведамленні
    87
    я паклаў карту на врі, але не c'? у бок, каб дазволіць яму ўбачыць цела дроселя атрымалася ў bdm для большай упэўненасці . таму, думаючы, што гэта мая віна, я пайшоў у opel, дзе мне сказалі, што мяняць яго.
    ок, ок, але пытанне ? і ўсе, што раней было добра ?
    зараз я змянілася, корпус дросельнай засланкі і машына ў парадку і на карту крычы.

гэта і карта, што я павінен ўсталяваць ..што скажаце? я не ўмею з ecm
    File Allegati Файл Ўкладання

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК (OF)
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Паведамленні
    1,280
    Але бывае.... ? поспеху табе, але магло здарыцца, - спакойна нікому....калі яна ўжо? ісці, ці не ? праблема ў карце!

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di sno74
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Паведамленні
    641
    гэтыя рэчы капітана на ўсе, калі гэта адбылося пасля нават тыдня, вінаваты быў заўседы ваш.... вы не пашанцавала ......ведаеце, як гэта робяць кліенты да машыны было добра...... ecc.ecc. у рэшце рэшт я litighi з кліентам, ці робіць выгляд, што нічога не ідзе.......

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК (OF)
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Паведамленні
    1,280
    Я згодны...

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Жнівень 2013
    Болга
    Модена (МО)
    Et
    34
    Паведамленні
    120
    калі вам пу? суцешыць не ў крыўду для тых, хто мае такія машыны, але zafira, які, добра ў майстэрні, я не я адзін, накшталт як для электронікі ў fiat stilo машын няшмат, склочник, на гэтым тыдні ne ? уваход адзін, які пайшоў у 3 і былі падлучэння на инжекторах, зроблены новыя ўсе 4 для бяспекі. Калі гэта здарылася пасля перапрызначэння упэўнены, што кліент думаў, што я зламаў рухавік. Конкурс з egs і sno74, спакойнай дыпламатыі, і рана ці позна вы ўбачыце, што sbolle і прыходзіць на супраць таксама ? тэхніка appurata

Старонка 2 з 2 PrimaПерад 12

Пазнакі для Гэтай Дыскусіі

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •