msport вы можаце паведаміць гэтыя 3 абмеркаванне, калі ласка??
мяне вельмі цікавяць...
msport вы можаце паведаміць гэтыя 3 абмеркаванне, калі ласка??
мяне вельмі цікавяць...
Матацыкліст, не стварае чэргаў, нават у машыне...
у automoblista стварае чэргі, нават у руху...
ха..я зразумеў, што і іншыя 2??
msport,
агорнутыя здараецца, што вы прыходзіце да высновы толькі таму, што? у канцы вы атрымаеце спасылкі, як гэтая:
http://www.professionalchiptuning.ne...t=tuning+edc16
у якой не ў стане атрымаць доступ, чытач/удзельнік адпуджвае.
я не ведаю, калі ? ясна, што я хацеў сказаць...![]()
я разумею так, што не магла атрымаць доступ да вобласці зачыненыя на ўсім форуме няма цікавых дыскусій, якія зможаце выкарыстоўваць як у студыі,справа ў тым, што апраўданне, гэта добра, каб увайсці ў гэты раздзел і гэта тычыцца ўсіх,я кажу адно,вы тут, ад 4 месяцаў,вядома, вы не прафесіянал, і, такім чынам, вы не зможаце выкарыстоўваць нічога, каб ўзбагаціць культурны багаж гэтага форуму,вы толькі што прайшлі ў 80-х паведамленняў, але вы павінны мець доступ у зону, дзе спецыялісты з прапісная P змакрэлі 7 кашуль, каб атрымаць што-то,ва ўсякім выпадку на форуме поўна інфармацыі, поўна людзей, якое дапамагае ахвотна, усе зразумець, так што калі вы хочаце расці, вы сардэчна запрашаем калі вы адчуваеце, што знаходзіцеся ў іншым месцы больш інфа і тут, вы страціце час, ну вы ****** зрабіць свой выбар, дзе правесці час у інтэрнэце.
[IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]
Але я ніколі не казаў гэтага... Але я думаю, я мяркую, я думаю, у іх баль, што спасылкі на раздзелы offlimits на пост ніжэй "ForumPresentazione-для Пачаткоўцаў # Introduction-BeginnersPer пачаткоўцаў # Для пачаткоўцаў Go", як грубым, так і для тых, хто піша(уладальнік блога), і для тых, хто як я чытае. Калі я не патлумачыў, добра, прывяду прыклад... я пішу ў пачатковай школе і прафесар. мне кажа: " у школу ен прыходзіць ужо? даведаліся!". У любым выпадку я не хацеў зрабіць спрэчка
хлопцы, я паказваю гэты пост, і я павінен сказаць, што дзякуючы форуму мне ўдалося даведацца шмат новага пра тое, як вызначыць свае рэальныя імены карт, або тое, што яны ўяўляюць....
я хацеў бы спытаць вас:карта называецца ціскам parzializzato(map2) уяўляе ціск фарсунак?
у сваім першым: breakpoint ? адлюстроўвае значэнне абаротаў і cio? 5000, а ў другім 6000 cos? там напісана?
дзякуй усім
ін'екцыі parzializzato (map2) кутняй працягласці адкрыцця фарсункі, у градусах? пераўтварыць 0,023437...
на восях ў вас абаротаў(5000) і колькасць? дызель ў миллиграммах (6000), што адпавядае 60 мг...
ок дзякуй.....вы былі вельмі добрыя....
але, як пара, гэтыя рухавікі да таго часу, пакуль носяць?
я бачыў карты, якія вышэй 460нм крутоўнага моманту і абмежавальнік на 360 прыкладна?