Старонка 2 з 3 PrimaПерад 123 АпошняеUltima
Вынікі з 28 11-20

Прагляду " Гібрыд"

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di ugoboss
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Паведамленні
    1,825
    zed-bull абсталявання для кланавання ключоў.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di giuseppe1374
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Сіцылія Катання
    Паведамленні
    408
    be вы далі няслушную інфармацыю, вы можаце атрымаць новы транспондер, але не ад ключа, а затым вы можаце купіць ключ выкарыстоўваецца і codificarti дыстанцыйнага кіравання, але не з дапамогай кнігі, падручнікі і часопісы, якія вы згадалі.

НАВІЧОК L'avatar di aldinik
    Дата Рэгістрацыі
    Жнівень 2013
    Паведамленні
    60
    Аднак я лічу, што мы ідзем OT адносна прадмета Topic або Tread што заўгодна ...так што калі не дадзена, што ключ небудзь дамагчыся ці не ў гэты момант riformulo пытанне: хто-небудзь ? гатовыя, каб дапамагчы мне, каб выдаліць иммобилайзер з майго Альфа 156 1999 года???
    Жанчыны і маторы даюць лепш, чым у 90-е

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ (FO) (OF) L'avatar di legendaryslave
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Болга
    RAIANO(AQ)
    Et
    44
    Паведамленні
    1,985
    Citazione Першапачаткова Напісаў aldinik Visualizza Messaggio
    Аднак я лічу, што мы ідзем OT адносна прадмета Topic або Tread што заўгодна ...так што калі не дадзена, што ключ небудзь дамагчыся ці не ў гэты момант riformulo пытанне: хто-небудзь ? гатовыя, каб дапамагчы мне, каб выдаліць иммобилайзер з майго Альфа 156 1999 года???
    звяжыцеся motorsport, або carlo abarth, безумоўна, могуць дапамагчы вам з вашай вобласці
    у той час як іншыя будуць па-ранейшаму кажам пра нас, мы ўжо вырашылі праблему
    GARAGE0864 ԼЄƓЄƝƊƛƦƳƧԼƛVЄ

Дата Рэгістрацыі
    Жнівень 2013
    Паведамленні
    60
    Citazione Першапачаткова Напісаў legendaryslave Visualizza Messaggio
    звяжыцеся motorsport, або carlo abarth, безумоўна, могуць дапамагчы вам з вашай вобласці
    Да жаль, на дадзены момант яны не ў Неапалі, праца за межамі, у рэгіене эмілія-раманья. Да мінулага тыдня я быў ужо. Але калі з імі звязацца, то ж мне даюць нейкі савет??

Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Болга
    RAIANO(AQ)
    Et
    44
    Паведамленні
    1,985
    Citazione Першапачаткова Напісаў aldinik Visualizza Messaggio
    Да жаль, на дадзены момант яны не ў Неапалі, праца за межамі, у рэгіене эмілія-раманья. Да мінулага тыдня я быў ужо. Але калі з імі звязацца, то ж мне даюць нейкі савет??
    вы кажаце з імі, што яны сур'езныя і людзі падрыхтаваныя, і, перш за ўсе, ўзброеныя разнастайным, у адваротным выпадку есць абмеркаванне, дзе, дзе мы scodificata калі woi паспрабаваць у адзіночку,
    ps
    жанчыны і маторы лепш за ўсе на 90 градусаў, я зрабіў skiattare

Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Болга
    RAIANO(AQ)
    Et
    44
    Паведамленні
    1,985

Дата Рэгістрацыі
    Жнівень 2013
    Паведамленні
    60
    Citazione Першапачаткова Напісаў legendaryslave Visualizza Messaggio
    Ды..але я адправіў, а я..і нават ты, па-мойму менавіта inzallanuto ( празмерна адцягвацца ) не essermene заўважыў.
    Цікава, файлы аднолькавыя для 156?? эбу ? ж, таксама як і файлы???
    у любым выпадку я не магу спампаваць, нічога не схемы ne файла іншы, для якога вам трэба? пачакайце. Я хацеў, па меншай меры, пачаць здымаць мадэляў для коз як зрабіць падлучэння да школы...чаму? па нагоды праграмавання eeprom трохі вопыту ў мінулым з розных ICprog..Карты maestro etc etc..я меў.

Дата Рэгістрацыі
    Жнівень 2013
    Паведамленні
    60
    Мне трэба працягваць пісаць ...і я адказаў, інстынктыўна...цяпер я не магу рэдагаваць паведамленне..
    таму ўвесь час тут..
    я казаў, у мяне есць вопыт праграмавання, але спасылкі адключэннямі , правады, pin 12 вольт, маса і т. д. і т. п. я нават не ведаю, з чаго пачаць; як я не ведаю, з чаго пачаць, каб зняць эбу і зняць яе з аўтамабіля.
    Я павінен праверыць, ці таксама некалькі відэа.

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di ugoboss
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Паведамленні
    1,825
    разабраць ад язды не цяжка, калі і m1.5.5 і вышэй дросельнай засланкі впускного калектара, цягі раздымы на вяршыні, а затым і мацуецца з 4 невялікія шрубы да корпуса ніжэй.

Старонка 2 з 3 PrimaПерад 123 АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •