Старонка 2 з 2 PrimaПерад 12
Вынікі 11-14 14 -

Прагляду " Гібрыд"

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Паведамленні
    329
    калі вы хочаце, мы можам зрабіць тэст, выключаем запыт ecu свечкі ад ecu рухавіка. пошты файлы на врі.

НАВІЧОК L'avatar di kevinbland
    Дата Рэгістрацыі
    Жнівень 2013
    Болга
    Агридженто - Sicilia
    Паведамленні
    9
    Прывітанне, хлопцы,
    тады я правеў усе тэсты, на практыцы я тэставаў ом 3 свечак , так? у не мог прыехаць, і ўсе тры давалі 0,7 з максімальны метра 2k, я адчуў позитв чырвоны 6mmq. і прыходзіць напружанне, continuit? з асобных кабеляў, ок, але не прыходзіць напружання ў свечцы, cio? паміж масай і свечка напальвання напружанне ? 0, цяпер я хацеў бы зразумець, блок папярэдняга падагрэву ? з ладу ці не будзе дадзены сігнал з ecu?
    На практыцы, адчуваю, здымаць rel? каля акумулятара, адзін раз я праверыў, а таксама засцерагальнікі!
    Памылка ў дыягназе ? P0683!
    Прыгожы форум�

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Болга
    Rome
    Et
    48
    Паведамленні
    54
    Пры вымярэнні супраціву свечак напальвання, неабходна максімальна павялічыць адчувальнасць? пакладзеце на дно шкала 200ohm, 2k ? занадта.
    Правярае, ці добра ўсе 4, тады, калі пры ўключэнні карціна не вымерайце напружанне на адлучыць раздым ад свечкі напальвання, 99% ? блок кіравання.

Прывітанне

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di rosspigna
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2013
    Болга
    Сіцылія CT
    Паведамленні
    184
    Паспрабуйце зрабіць наступныя дзеянні:1. Павярнуць ключ у становішча НА і пачакайце, пакуль патухне кантрольная лямпа свечак напальвання (фазы нагрэву).

2. Каб прывесці ў рух аўтамабіль, і дачакайцеся адключэння блока папярэдняга падагрэву (у гэты момант кантрольная лямпа свечак напальвання ? не гарыць).

3. Кантрольная лямпа свечак напальвання (у прысутнасці d?анамалія на?сістэма папярэдняга падагрэву пачынае міргаць на працягу 30 секунд.

4. У канцы гэтага этапу вярніце ключ у становішча OFF і паўтарыце л?стартара.

5. Калі пасля?уключэнне блока кіравання папярэдняга нагрэву індыкатар свечак напальвання не міргае-й? (дэфект не больш? маецца), выдаліць з Examiner l?памылка ў памяці.

Дайце мне ведаць.

Старонка 2 з 2 PrimaПерад 12

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •