Старонка 2 з 2 PrimaПерад 12
Вынікі з 11 па 17 з 17

Прагляду " Гібрыд"

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Палерма, сіцылія
    Паведамленні
    1,128
    Citazione Першапачаткова Напісаў fabiovts88 Visualizza Messaggio
    прабачце мае невуцтва, але я толькі я паспрабаваў зачыніць і fap egr, але калі нагрузкі mod файл, захаваны ў чаргу на ecm 2001 г., не прымушае мяне ўбачыць, инкременты egr зачынены! як ніколі?
    гэта абмеркаванне тычыцца меркавання карту, на форум там напісана як убачыць змены, проста імкнуся трохі

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    184
    Як сказаў msport есць і яшчэ працы.Есць абмежавальнікі IQ і ціску ў рампы з драйвераў, якія не былі закрануты і многае іншае.І яшчэ адна рэч,вы выдалілі Egr з Раз-пяро лепш пакінуць толькі два panetoni 0 і аднаўлення ori l яшчэ 4 (адрасы 1C982,1C69E8,1C6AB4,1C6B1A).Калі заўтра ў мяне мала часу ****** я даю вам адрасы і абмежавальнікі з драйвера, і я гляджу трохі лепш, нават карту.Прывітанне.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2014
    Паведамленні
    308
    вядома, але я хацеў бы ведаць, бачыў ke тут ? быў выкарыстаны толькі як ен зрабіў..

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Палерма, сіцылія
    Паведамленні
    1,128
    вядома, але я хацеў бы ведаць, бачыў ke тут ? быў выкарыстаны толькі як ен зрабіў..
    так, але вы не ведаеце, як праверыць, ці адрозненні, то свой пытанне, ці не ? сэнс, у абмеркаванні, на сайце есць дыскусіі, якія тлумачаць, як выкарыстоўваць праграму і ўбачыць адрозненні ў 2d

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2014
    Паведамленні
    308
    адрозненні ад сістэмы рэцыркуляцыі ог зачынены, я ведаю, убачыць іх у 2d, але з маіх калі-то здаецца, што тут зменіш нічога.. а ці ведаеце вы накіраваць мяне ў абмеркаванне?

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Палерма, сіцылія
    Паведамленні
    1,128
    адрозненні ад сістэмы рэцыркуляцыі ог зачынены, я ведаю, убачыць іх у 2d, але з маіх калі-то здаецца, што тут зменіш нічога.. а ці ведаеце вы накіраваць мяне ў абмеркаванне?
    тады адкрыць абмеркаванне і напісаць свае пытанне

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2014
    Паведамленні
    308
    ок дзякуй, леандра

Старонка 2 з 2 PrimaПерад 12

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання