Старонка 2 з 7 PrimaПерад 1234 ... АпошняеUltima
Вынікі 11-20 з 64

Прагляду " Гібрыд"

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di mikyrace82
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2013
    Паведамленні
    146
    тады абмежавальнік дыму ? гэтай доўгай радкі па гарызанталі, што знаходзіцца перад карту, што ecm называецца ціскам parzializzato...павінна стаяць 60 мг ад крычы...там нават іншы пасля, але не трэба чапаць... "часам" ecm таму блытаніны...калі паглядзіце добра карту ўпырску parzializzato не ўлічваецца эбу,..

што тычыцца launch control вы толькі ў агульных рысах, але не настроена....напрыклад, вы не пакласці, што хуткасць? вы павінны ўвесці..

колькі мг ты даў? абмежавальнік дыму, не ? тую карту, што ecm называецца ціскам parzializzato...launch control, вам не працавала, чаму? не ? значэнне ні колькасць абаротаў, ні ад хуткасці? выключэння, і калі, як я думаю, у вас мкпп, а не аўтамат або 4х4, не ? іх, што трэба дзейнічаць...
    Апошні раз рэдагавалася msport (exil77grande); 31-08-2013 да 10:40

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di angelolsp
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2013
    Болга
    Катання
    Паведамленні
    525
    ок, я зразумела, што і я...x зараз я даў не больш за 75...але я магу даць больш, машына ідзе добра, але я б яшчэ і таму, што х цяпер дым 0...я магу прыехаць да 85 адрэгуляваць абмежавальнікі ccoppia і limatore дыму заўседы з гэтым ціск пяро ці не павінен?
    Не існуе хуткіх аўтамабіляў... Але толькі цяжкія ногі!!!!:cool::cool:

Дата Рэгістрацыі
    Май 2013
    Болга
    Катання
    Паведамленні
    525
    яшчэ адна рэч, я хацеў спытаць, машына да 5000 ўваходзіў ў абмежавальнік ...цяпер стральба 5300 не падае, але не адчуваю сябе страляць...прасцей дабрацца да 5500 і прымусіць яе страляць трэба падняць у 2 d абмежавальнікі крутоўнага моманту і arrichimento у паскарэнне, але мне км prendre менавіта 5500, не маючы драйвер, які мне гэта кажа? і яшчэ адзін пытанне, магчыма дурны, але я баюся шкоды будзе, чым 5500 яшчэ раз дзякуй

Дата Рэгістрацыі
    Jun 2013
    Паведамленні
    146
    што за праграмнае забеспячэнне вы выкарыстоўваеце? калі вы не адчуваеце страляць, можа быць, чаму? у вас есць лініі фільтраў, які імкнецца да "размыць", і не падае...або прыбыцце слабыя абмежавальнік...75mg, як ен павінен прыкладна 1,7 бар (вы павінны стаяць вакол 190cv..

Дата Рэгістрацыі
    Май 2013
    Болга
    Катання
    Паведамленні
    525
    Выкарыстанне ecm titanium заўтра пасяліцца лепш тады 75 ўсе не Ідзем...заўтра, як толькі я скончу, калі вы паглядзіце на гэта і скажыце мне, ke табе здаецца, і калі Прыбыцце ў 5500 і прымусіць яе страляць, а затым я хацеў бы засяродзіцца на launch control яшчэ раз дзякуй

Дата Рэгістрацыі
    Jun 2013
    Паведамленні
    146
    нават 5200 bastano...su рухавік першапачаткова спатрэбіцца...

Дата Рэгістрацыі
    Май 2013
    Болга
    Катання
    Паведамленні
    525
    так, але рухавік leon 5500 іх назад без праблем, таму я хачу туды... я хачу гэта чуць страляць... https://www.youtube*****/watch?v=pzYZZTgCZrw

Дата Рэгістрацыі
    Май 2013
    Болга
    Катання
    Паведамленні
    525
    я адэкватны ўсе o6e402 і іншыя абмежавальнікі дыму цы сказалі, ke не трэба чапаць? знаходзіцца пасля гэтай карце ў сьпіс выступоўцаў, у якім я даў 10 x cent... так у 75 мг, як вам здаецца? там прыбыцці на 5500 і прымусіць яе страляць?
    File Allegati Файл Ўкладання
    Апошні раз рэдагавалася msport (exil77grande); 01-09-2013 да 17:30

Дата Рэгістрацыі
    Jun 2013
    Паведамленні
    146
    першы жах ? карта "ўзбагачэнне ў acc," ў вас есць кропкі ў мінус, запыты ніжэй карту на врі і запыт на макс абарачэннях рухавіка з нагрузкай, якая перавышае фільтраў і карта паліце.. Вы пачалі яе рэдагаваць, калі матор ? усе яшчэ не гарыць... ...абмежавальнікі крутоўнага моманту мне не падабаюцца ва ўзросце да 2500giri..у тым ліку адзін факт змяншальнай...o6e402 не ? абмежавальнік дыму..ціск турбо не адпавядае запыце дызель...не хапае карт, дызель, з іх пункту супыну. я б сказаў, што перад тым, як ставіць у 80 мг варта растлумачыць шмат рэчаў..

Дата Рэгістрацыі
    Май 2013
    Болга
    Катання
    Паведамленні
    525
    ок, так як я хацеў, каб яна...што тычыцца прэс-турба не хачу, каб падняцца яшчэ...таму што і турбіна, на врі і ўжо ki l быў адлюстроўваецца на першы даў 255 балаў, такім чынам, быў высокім...150 не хапае?
    File Allegati Файл Ўкладання

Старонка 2 з 7 PrimaПерад 1234 ... АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •