Старонка 2 з 3 PrimaПерад 123 АпошняеUltima
Вынікі з 29 11-20

Прагляду " Гібрыд"

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di rosspigna
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2013
    Болга
    Сіцылія CT
    Паведамленні
    184
    Усім прывітанне. Увагу!!!! не да жартаў з зарадаў выбуховых рэчываў!!! не паспрабаваць, ніколі не кажу ніколі, супраціў з дапамогай мультиметра, можа выклікаць зарад. Вы можаце бяспечна выдаліць памылкі і паглядзець, калі паўтараюцца. Вы можаце паспрабаваць адключыць эбу падушак бяспекі і раздымы зарадаў і паспрабаваць continuit? сістэмы. калі вы знайшлі сур'езных avr? супраціў ўзору паставіць на месца зарадаў, гэта ? метад pi? бяспечна. Але не спрабуйце супраціў зарадаў НЕБЯСПЕКА ВЫБУХУ.

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    47
    добры дзень, я на 99 %стойкі пад сядзенні,пацягнуўшы наперад-назад сядзенне, на імгненне губляюць кантакт,калі рэгіструецца не прыбраць, толькі трэба скінуць вы з дыягностыкі,я, як правіла, я выдаляю праводкі, пайкі правадоў

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    47
    забыўся,есць працэдуры, якія будуць прынятыя, каб праверыць, air bag pretens і г.д.... выміце батарэю і чакаць 15 мін,і чытайце тое, што напісаў (ла) roospigna(а)не inventarti вымярэння ў ім што-то,калі вы адчуваеце ці вы не знаемыя няхай і робяць ад электрыка, які мае крыху вопыту,вы марнуеце 50 еўра, але вам не давядзецца перарабляць зубы ці горш для выпадковага выбуху,прывітанне

НАВІЧОК L'avatar di aldinik
    Дата Рэгістрацыі
    Жнівень 2013
    Паведамленні
    60
    Учора мы спрабавалі чысціць кантакты раздыма натяжителя рамяня бяспекі з рамянеў, але нічога ? змянілася. Механік думаў замяніць усе групы паясы.. але цяпер у руінах, не было даступна.
    *sebastiano345
    ласкава маглі б вы сказаць мне з pi? дакладнасць, дзе шыпы пад сядзення?? а мне памылка ад сядзення кіроўцы.
    Жанчыны і маторы даюць лепш, чым у 90-е

Дата Рэгістрацыі
    Jul 2013
    Болга
    Сіцылія CT
    Паведамленні
    184
    Прывітанне. Памылка, што чытаць ? на sx-нацягвальнік рамяня бяспекі. Добра, калі я не памыляюся зарада пояс знаходзіцца ў arrotolatore ж, так што вам прыйдзецца зняць абліцоўванне рулявы калонкі і калі ласка, праверце падлучэнне.

Дата Рэгістрацыі
    Жнівень 2013
    Паведамленні
    60
    Citazione Першапачаткова Напісаў rosspigna Visualizza Messaggio
    Прывітанне. Памылка, што чытаць ? на sx-нацягвальнік рамяня бяспекі. Добра, калі я не памыляюся зарада пояс знаходзіцца ў arrotolatore ж, так што вам прыйдзецца зняць абліцоўванне рулявы калонкі і калі ласка, праверце падлучэнне.
    Гэта тое, што мы зрабілі, мы праверылі ўсе злучэнні..чысты раз'ем і кантакты, але памылка застаецца, і, вядома, індыкатар гарыць. H aprovato выдаліць, але нічога не рабіць.

Дата Рэгістрацыі
    Jul 2013
    Болга
    Сіцылія CT
    Паведамленні
    184
    Прабач што тычыцца злучэння пад сядзеннем з'яўляюцца тымі " падушка бяспекі і бакавыя індыкатар рамяня бяспекі.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК (FO)
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    133
    Дакладна, вядома, можна вырашыць, гледзячы, як cicciocar злучэння пад сядзеннямі

Дата Рэгістрацыі
    Жнівень 2013
    Паведамленні
    60
    Як толькі вернецца з адпачынку, мой сябар ..мы таксама злучэнні пад сядзення..але мне здаецца, што не павінны паўплываць на sx-нацягвальнік рамяня бяспекі. BoH??

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    47
    пад sedile.guarda з лямпай сімпатычны, чорны корпус з пластыка ,паспрабуйце зрабіць дыягназ і размясціць код памылкі, калі не, вы не разумееце, куды ісці

Старонка 2 з 3 PrimaПерад 123 АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •