Падаўжэнне дзякуй для цікавасць для ўсіх, хлопцы! Портафильтр ? то ўсе з пластыка! Пачатку паверыць, нават я, што датчык няспраўны, на жаль! Выдатная ідэя выпрабаванні з першага doblo, што я ricapita! ;-)
Прывітанне. Калі ў вас есць яшчэ старыя, якія не tidava гэтая праблема зноўку электрічным, калі знікне памылка ? новы, не v
КАЛІ ты зламаў ніжнюю частку можна паспрабаваць аднавіць aolo верхняя са старога і паглядзець трохі, што адбываецца.
[QUOTE=blackwolf76;55613]КАЛІ ты зламаў ніжнюю частку можна паспрабаваць аднавіць aolo верхняя са старога і паглядзець трохі, што адбываецца.[/QUOTE
мая праблема ? датчык ніжэй, на жаль!![]()
выконвайце радзе, які вам далі, шукалі трымальнік фільтра выкарыстоўваецца або, калі ў вас есць майстэрня па рамонце smontalo і паспрабуйце вы зняць сумневы канчаткова.........
Прывітанне даўно ў мяне таксама была такая ж праблема, і пасля некалькіх дзен на impazzirmi зрабіць розныя тэсты і дэмантаж аўтамабіля, усяго у тым ліку электраправодкі, прыбыў на адмову, быў бартавы кампутар.......
Прывітанне, але датчык ? яшчэ стары, ці што ? кавалак, убудаваны ў портафильтр??
у любым выпадку, як сказаў ўжо іншы карыстальнік злучае старое фільтруе элемента на некранутым і трубы іх пакінуць, звязаныя на новы, які ў вас усталяваны, і калі выключаецца, вы ўпэўненыя, праблема падтрымкі filto новы у адваротным выпадку, калі я правільна памятаю, нават пункту 188, ypsilon 101 і хто-то іншы, маюць адзін і той жа фільтр
Дзякуй усім за адказы, хлопцы датчык ? у рос адзін з портафильтр, на жаль! Толькі я-то пастаўлю стары датчык evediamo, што адбудзецца,калі я дазваляю яму пакідаю падлучаны! Так...!!; ;D