Старонка 2 з 2 PrimaПерад 12
Вынікі 11-14 14 -

Прагляду " Гібрыд"

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК (OF)
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Паведамленні
    935
    І што ? праблема, што пу? быць звязана з каталізатарам заткнуты... калі ne ? абсталяваны гэты аўтамабіль, таму што я не ведаю. Помпа, калі я не памыляюся ? нармальны bosch класічная ротарная толькі электронны прывад, тыпу VW golf 110cv, так бы мовіць, і прывад, што ставіць новы помпа ? revisionabile нармальна.

Я выпадкова некаторыя з гэтых аўто, што гэта псуе помпавая нагрузкі ўнутры самога помпы, а таксама riparandole праз некаторы час паўтараецца аднолькавым, і ў некаторых я вырашыў, падлучыўшы электрычны помпа ад 0,10 бар (тыпу префильтр), што бакі пры ўключэнні запальвання і ў мяне не было больш? па-дурному, знаходзяцца прыкладна ў 40 еўра.

Замест гэтага іншыя мадэлі есць нейкі электрамагнітны клапан, падлучаны да моста паміж труб, впускных і выпускных клапанаў помпы. Часам завісае і не дазваляе нармальны расход дызельнага паліва... калі я, здараецца, то я выдаляю і раблю добрую спасылку класіка.

Вядома, я illlustrato мой матэрыял, хоць...? нармальна, што не ўсе роўныя, але, па крайняй меры, у вас есць ідэі далейшай працы.

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ (FO) (OF) L'avatar di legendaryslave
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Болга
    RAIANO(AQ)
    Et
    44
    Паведамленні
    1,985
    хлопцы, пасля месяца tribulamento аднаўлю пост пасля таго, як пастаўлены помпа ў рыме на электронны лічыльнік для выпрабаванні (помпа zetel) pompista запэўнівае мяне, што помпа ? выдатна працуе, не магу ў гэта паверыць, і я настойліва рэкамендую глядзець на датчык абаротаў у разабраць усе, як мне здаецца, дзіўны знос датчыка абаротаў я буду разбіраць кола вось сюрпрыз, цяпер riassembliamo ўсе з датчыка абаротаў зноў, і скрыжаваўшы пальцы, я выкажу вынік будзе ўвечары
    Immagini Allegate Прымацаваных Малюнкаў
    у той час як іншыя будуць па-ранейшаму кажам пра нас, мы ўжо вырашылі праблему
    GARAGE0864 ԼЄƓЄƝƊƛƦƳƧԼƛVЄ

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ (FO) (OF) L'avatar di legendaryslave
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Болга
    RAIANO(AQ)
    Et
    44
    Паведамленні
    1,985
    Хлопцы, праблема вырашана па фону разбурана, што патрабавала пастаяннага меандр прычыны выбару і перарэзаў l аказання tacci яго������

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК (OF) L'avatar di faberecu
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Болга
    Ольбия
    Et
    58
    Паведамленні
    335
    ж праблема на jeep 2.7 змяняецца рухавік, механік, ен склаў два рэбры колы датчыка становішча размеркавальнага вала і на махавік 2500 абаротаў, потым рэзаць
    вырашана гледзячы на форму dell' хвалі, атрыманай ад датчыкаў абаротаў
    няма паведаміла dtc

Старонка 2 з 2 PrimaПерад 12

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •