пакладзеце табліцу памылак арыгінальныя і паглядзець памылкі
пакладзеце табліцу памылак арыгінальныя і паглядзець памылкі
доказы непасрэдна дайце нам ведаць,
дзякуй.. паспрабую'... але па мне.. рэальная праблема-на карту... таму што ў арыгінале + no egr + no dpf... не аднаўленне...
магчыма,.. і карту педаль... я не адэкватны іншыя..
паспрабуйце файл davidehfnos і бачым памылку,то ідзем далей.
[IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]
менавіта цяпер.. я вярнуўся, усе арыгінал.. + няма dfp няма egr не swirl... паглядзім, калі яшчэ праблемы.....
я забыўся... у любым выпадку.. падумаць... выключаючы карту і defap.. я думаю.. помпа высокага ціску...
хлопцы.... цяпер арыгінальны аўтамабіль.. і гэта добра.. (не recovery)
я ўсе роўна з часопіса... калі вы ідзяце глядзець на іх.. і каментаваць іх.. е. я быў бы ўдзячны..
наколькі я разумею (трохі), помпа высокага і помпы нізкага яны добра... а аб тым, што на датчык выдатку паветра і ціску турбо.. я не квадратную форму...
прыкладаю лог..
былі перайменаваныя хутка.. такім чынам, вы не выпадкова імены.... аднак... сссс.. гэта першае... dddd другі... і zzzz апошні часопіс..
першы і зрабіў гэта машына проста гарыць.. у той час як апошні і зрабіў цеплая машына і прабег каля 4-5 км...
загадзя дзякуй...
я забыўся.... часопісы.. былі зробленыя з multiecuscan... і каб вы маглі глядзець.. гэта імпартаваны файл у графік праграмы...
Добры дзень, зрабіце скрыншот памылкі, я не магу адкрыць файлы
не памылкі... з'яўляюцца паказанні ў рэальным часе розных параметраў..
з ***********/multiecuscan... адкрыць праграму.. вышэй вы знойдзеце пункт графіка..
зрабіце import... (файл cvs), і таму вы можаце праверыць, ці параметры, мэты і рэальныя...