Старонка 2 з 2 PrimaПерад 12
Вынікі з 11 па 17 з 17

Прагляду " Гібрыд"

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2013
    Болга
    Bertinoro РА
    Паведамленні
    193
    Я згодны крок, на мой погляд, важна: "Выразна доступ да гэтай базы дадзеных павінен быць вельмі кантралюецца, па крайняй меры, вы павінны быць у стане забяспечыць да некаторых карт, падыходных для таго, каб актыўна ўдзельнічаць у усе і, калі б гэта было магчыма, абмежаваць загрузку для доступу ложкамі, двума тып загрузкі ў працягу 24 гадзін, або, ва ўсякім выпадку, абмежаванні, якія могуць быць выкананы непасрэдна з Адмін нават з дазволу, зробленыя ad hoc."

Мець пераказваюць б горла занадта шмат, гэта ? дакладна... на жаль, праўда, і кажу я гэта, асабліва ў бачанне pupetto, што вы паклалі ў тайнай пакоі, і вы sbruciacchia эбу, націснуўшы на спатканне з адным... ", што хоча есць, проста мала"... mannaggia іх !!

І мая ідэя абмену, фарсі з улікам манеры і абмежаванні, зразумела. Між тым я не магу не падзякаваць вас за прачытана абмеркаванне, і нам ўдзел, выстаўляючы свае ідэі. Дзякуй.

M999
    IP

Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Паведамленні
    4,817
    хлопцы, выбачайце, але мы не вельмі згодны, стварыць падобны падзел для многіх і многіх прычын, якія я тут не растлумачыць.
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]
    IP

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Паведамленні
    37
    таксама я згодны на абмен ? чым-тое, але архіў карты зробленыя і скончаны, магчыма, таксама боегаловак...? р? занадта...gi? чытаючы дапамогу, калі яны знаходзяцца часта на макс зразумее выгляду карты-даведка з галоўных экю ў якасці кіраўніцтва для пачаткоўцаў
    IP

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    82
    я думаю, што вы маглі б зрабіць, заплаціўшы невялікую суму задумана частка аўтару файла, а астатнія на форуме. Вядома, як кажа m999 што б зрабіў з палітыкі і кіравання
    IP

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Палерма, сіцылія
    Паведамленні
    1,128
    палітыкі і кіравання??? пры ўсей добрай волі? што там ставяць адмін і мадэратар, хто робіць хітрыя c'? заўседы!!!!
    IP

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di carlo abarth
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Болга
    ВЕЗУВІЙ
    Паведамленні
    1,521
    магчыма!!! есць карты, якія пры адчыненні не ведаеце, дзе пачаць, калі б не які-небудзь адзін, які дае вам у рукі!!!затым, у канцы ніхто не нарадзіўся пазнаў!!
    Што такое заяц? Трус Abarth
    IP

Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Паведамленні
    4,817
    заплюшчваю абмеркаванне, як мы ўжо пісалі, што не мы абсалютна згодныя стварыць такі падзел.
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]
    IP

Старонка 2 з 2 PrimaПерад 12

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •