Жыць і не спрабаваць азначае застацца сумневаў, што ез б зрабіў
забыўся, у мяне было некалькі праблем з лапы гэтыя рухавіка, толькі на 159, праблема аказваецца вага аўтамабіля, шмат', якія даюць праблемы нават з арыгіналаў праслізгвання і разрыву " тяни дыск, на брава не павінны мець вялікіх праблем не адлюстроўваецца, я зразумеў так, а то счапленне павінна быць такое ж, але ў абмен, я не ведаю, мне здаецца, гэта адрозніваецца ад fiat
такім чынам, карты педалі служаць для кнопкі спорт і quant0altro, многія для бяспекі ўсе яны, колькі, я пасля некалькіх тэстаў я заўважыў, што карта, якая выкарыстоўваецца, і стандартнай, а затым moddo толькі, што, па-карты лямбда я наўмысна хай складзе, т. к. мы змянілі час ўпырску, а затым ужо пасылаеш больш дызель без змены карты, лямбда, пачынаючы чапайце, толькі калі modifichio breack point часоў, скали час да 100 мм3 і паведаміце карту, у гэтым выпадку абмяжоўваюць сапраўды, то, улічваючы, што у вас таксама dpf, прычына яшчэ для іх залатых гэты тып змены
Ідэальны цяпер ? усе, пі? ясна, карту я выпрабаваў яго, і я павінен сказаць, што v? бомба, як мне падабаецца прагрэсіўная.
Адзіны недахоп ? што, калі выпад педаль каля 2000 абаротаў з высокіх перадач 5? ці 6? я адчуваю вібрацыі, а затым перавысіў 2300 знікаюць.
Тады я паклаў залатыя часы да 1500 бар і вібрацыі ? зніклі.
Не падобна, вібрацыя махавік, але pi? рухавіка...
Што вы на гэта скажаце?
калі вібруе ? махавік не згладжвае вібрацыі рухавіка, я зняў абмежавальнікі крутоўнага моманту да 2500 абаротаў у хвіліну, але гэта добра, таксама, як гэта зрабіў ты-пяро, страціце трохі, як для нізкіх і сярэдніх
Я паспрабаваў, абмежавальнікі крутоўнага моманту, але ўсе роўна вібруе...можа быць, час іх не здымаю да 1500 бар, магчыма attenuo трохі да гэтага парога, і паглядзім, як ен сябе паводзіць.
Вы терр? да цяперашняга часу.![]()
можа быць, ад 1300 бар 600 бар ад павелічэнне на 4-5% максімум
ок, тады зрабі так, я бачыў карту rail, даруй ori час ад 1300 бар ўніз, і вы ўбачыце, што ў вас не будзе праблем, таму што да 2000 аб / мін не перавышае 1300 бар
Я зрабіў ужо? паспрабаваць паменшыць да 1400 бар з 5% прыросту (вібрацыя прысутнічае так пі? легкі вага), да 1400, чаму? павінны адпавядаць 2300 абаротаў у хвіліну (на аснове пераўтварэнні, апісаныя ніжэй), а да гэтых абаротаў праблема ? па-ранейшаму прысутнічае.
Бар/RPM
50/700
120/800
121/900
200/900
250/1000
300/1100
400/1300
600/1400
800/1500
1000/1700
1200/1900
1300/2100
1400/2300
1500/2500
1600/2800
1800/3000
1801/3400
1802/3700
1803/4100
1804/4500
Тады я зрабіў так:
-час inj прынес ori-1400 бар 600 бар і знізілі прырост з 12% да 10% да 1500 бар (вібрацыя вырашанае)
-абмежавальнік крутоўнага моманту павялічыўся на 10% да 2750 абаротаў у хвіліну (улічваючы, што карту педаль ад золата да гэтых абаротаў патрабуецца больш? крутоўны момант, чым абмежавальнік), гэта, каб кампенсаваць некаторыя страты магутнасці, як мод на час inj да 2500 аб / мін
-карту rail знізілі рост з 6% да 3% ад 1500 аб / мін, 2250 абаротаў у хвіліну бачылі, што ў гэты дыяпазон не c'? pi? столькі запыце дызельнага паліва
-авансы прыцягнутыя крычы да 2500 абаротаў у хвіліну (я думаю, што не рабы-й? прадбачыць да l?)
-turbo пакінуў cos? com'? (я зрабіў толькі адзін мод ад 1E1992 у 1E19B0 з павелічэннем 120 балаў ? максімальнае значэнне размах карту, якая адпавядае гэтых абаротаў у залежнасці ад break point, я бачыў іншыя, і ў любым выпадку ў драйвер з DPF я быў як абмежавальнік ж, не s? калі пойдзе добра, і калі яна што-то)
Цяпер я не ведаю, калі разважаў я добра, у любым выпадку я пастаўлю на карту з гэтыя папраўкі, і, калі вы дасце мне свае меркаванне на ўсе гэта.
тое, ідзе нармальна, карту з турбонаддувом, які ты закрануў, не ? абмежавальнік, але агульная карта, якая выкарыстоўваецца ў асаблівых умовах эксплуатацыі, калі ? актыўны біт, зараз не памятаю, што c'? наступны на damos, авансавых ок, вы добра зрабілі, rail, скажам, ідзе ў залежнасці ад школы, то ведай, што памяншэнне rail не паменшыць магутнасць, але вырашыце, толькі калі расцягнуць або acciorciare час ўпырску, ідзе вельмі добра, нават так, а ваш мод ? легкі, але з rail 6% замест 3% зрабіце, калі ласка, у dpf, а то добрая карта, гэта добра, вы заўседы разумеюць, што з dpf rail, turbo заўседы ідуць узнятыя валасы, для спальвання лепш і даўжэй чым inj