Старонка 2 з 3 PrimaПерад 123 АпошняеUltima
Вынікі з 24 11-20

Прагляду " Гібрыд"

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di panterargento
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Болга
    Маці
    Et
    48
    Паведамленні
    215
    Citazione Першапачаткова Напісаў tidus1985 Visualizza Messaggio
    глядзіце, вы добра і, што больш важна, вы абавязваецеся, таму я пастаўлю на карту, як бы зрабіў я, spiegadoti ей, таму што:

Карты педаль і абмежавальнікам крутоўнага моманту - partonomappa педаль на 3000 абаротаў для палягчэння рэакцыі на педаль ўжо ў 300 абаротаў для лепшай стральбы, абмежавальнік крутоўнага моманту нават на 5% ніжэй, каб не даць занадта вялікай розніцы дазавання і зрабіць яе больш лінейнай, то вы ж тлумачыцца, што з гэтай счаплення і махавік рызыкі менш

Карту часоў, закранутыя ў адпаведнасці з патрабаваннямі rail на карце rail і трохі rpima меншае прырашчэнне заўседы, каб зрабіць больш аднастайным карту, не будучы занадта дакучлівым нізкія, я змяніў таксама карты абмежавальнікі да 82mm3, каб не проста ніжэй за 80, і, такім чынам, не чытаць карту, якая адносіцца да 80mm3

карты перадаплаты - максімум 1.2 градусаў, каб пераканацца, не паліць занадта шмат, нават калі крокам нізкія, улічваючы, што ў вас dpf, вядома, egr off, як вы зрабілі вы

карту turbo, як вы кажаце, крыху павялічыў ва ўсім свеце для паляпшэння гарэння іда затрымаць ачысткі dpf і павялічваецца ў мэтанакіраванай высокія, каб не стаяць пад 1350 і спаліць лепш, зрабіць менш дыму, лепшы згарання і самыя працягну

карты rail павялічыць да мета нагрузкі і 1500 абаротаў, каб атрымаць ін'екцыі, больш кароткімі і курыць менш, заўседы працягнуць руку да dpf.

Я спадзяюся, што вам можа спатрэбіцца!
    У карту, што ў вас апублікавана, вы наўмысна пакінулі крычы на іншых картах педаль і labda?
    Я маю на ўвазе...? так? што павінна быць?
    Я думаю, што карты педаль варта зрабіць, як раней, і карты лямбда варта зрабіць такімі ж, як у карце, што я выклаў?
    Жыць і не спрабаваць азначае застацца сумневаў, што ез б зрабіў

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2013
    Паведамленні
    591
    забыўся, у мяне было некалькі праблем з лапы гэтыя рухавіка, толькі на 159, праблема аказваецца вага аўтамабіля, шмат', якія даюць праблемы нават з арыгіналаў праслізгвання і разрыву " тяни дыск, на брава не павінны мець вялікіх праблем не адлюстроўваецца, я зразумеў так, а то счапленне павінна быць такое ж, але ў абмен, я не ведаю, мне здаецца, гэта адрозніваецца ад fiat

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2013
    Паведамленні
    591
    такім чынам, карты педалі служаць для кнопкі спорт і quant0altro, многія для бяспекі ўсе яны, колькі, я пасля некалькіх тэстаў я заўважыў, што карта, якая выкарыстоўваецца, і стандартнай, а затым moddo толькі, што, па-карты лямбда я наўмысна хай складзе, т. к. мы змянілі час ўпырску, а затым ужо пасылаеш больш дызель без змены карты, лямбда, пачынаючы чапайце, толькі калі modifichio breack point часоў, скали час да 100 мм3 і паведаміце карту, у гэтым выпадку абмяжоўваюць сапраўды, то, улічваючы, што у вас таксама dpf, прычына яшчэ для іх залатых гэты тып змены

Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Болга
    Маці
    Et
    48
    Паведамленні
    215
    Ідэальны цяпер ? усе, пі? ясна, карту я выпрабаваў яго, і я павінен сказаць, што v? бомба, як мне падабаецца прагрэсіўная.
    Адзіны недахоп ? што, калі выпад педаль каля 2000 абаротаў з высокіх перадач 5? ці 6? я адчуваю вібрацыі, а затым перавысіў 2300 знікаюць.
    Тады я паклаў залатыя часы да 1500 бар і вібрацыі ? зніклі.
    Не падобна, вібрацыя махавік, але pi? рухавіка...
    Што вы на гэта скажаце?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2013
    Паведамленні
    591
    калі вібруе ? махавік не згладжвае вібрацыі рухавіка, я зняў абмежавальнікі крутоўнага моманту да 2500 абаротаў у хвіліну, але гэта добра, таксама, як гэта зрабіў ты-пяро, страціце трохі, як для нізкіх і сярэдніх

Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Болга
    Маці
    Et
    48
    Паведамленні
    215
    Я паспрабаваў, абмежавальнікі крутоўнага моманту, але ўсе роўна вібруе...можа быць, час іх не здымаю да 1500 бар, магчыма attenuo трохі да гэтага парога, і паглядзім, як ен сябе паводзіць.
    Вы терр? да цяперашняга часу.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2013
    Паведамленні
    591
    можа быць, ад 1300 бар 600 бар ад павелічэнне на 4-5% максімум

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2013
    Паведамленні
    591
    ок, тады зрабі так, я бачыў карту rail, даруй ori час ад 1300 бар ўніз, і вы ўбачыце, што ў вас не будзе праблем, таму што да 2000 аб / мін не перавышае 1300 бар

Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Болга
    Маці
    Et
    48
    Паведамленні
    215
    Я зрабіў ужо? паспрабаваць паменшыць да 1400 бар з 5% прыросту (вібрацыя прысутнічае так пі? легкі вага), да 1400, чаму? павінны адпавядаць 2300 абаротаў у хвіліну (на аснове пераўтварэнні, апісаныя ніжэй), а да гэтых абаротаў праблема ? па-ранейшаму прысутнічае.

Бар/RPM

50/700
    120/800
    121/900
    200/900
    250/1000
    300/1100
    400/1300
    600/1400
    800/1500
    1000/1700
    1200/1900
    1300/2100
    1400/2300
    1500/2500
    1600/2800
    1800/3000
    1801/3400
    1802/3700
    1803/4100
    1804/4500

Тады я зрабіў так:
    -час inj прынес ori-1400 бар 600 бар і знізілі прырост з 12% да 10% да 1500 бар (вібрацыя вырашанае)
    -абмежавальнік крутоўнага моманту павялічыўся на 10% да 2750 абаротаў у хвіліну (улічваючы, што карту педаль ад золата да гэтых абаротаў патрабуецца больш? крутоўны момант, чым абмежавальнік), гэта, каб кампенсаваць некаторыя страты магутнасці, як мод на час inj да 2500 аб / мін
    -карту rail знізілі рост з 6% да 3% ад 1500 аб / мін, 2250 абаротаў у хвіліну бачылі, што ў гэты дыяпазон не c'? pi? столькі запыце дызельнага паліва
    -авансы прыцягнутыя крычы да 2500 абаротаў у хвіліну (я думаю, што не рабы-й? прадбачыць да l?)
    -turbo пакінуў cos? com'? (я зрабіў толькі адзін мод ад 1E1992 у 1E19B0 з павелічэннем 120 балаў ? максімальнае значэнне размах карту, якая адпавядае гэтых абаротаў у залежнасці ад break point, я бачыў іншыя, і ў любым выпадку ў драйвер з DPF я быў як абмежавальнік ж, не s? калі пойдзе добра, і калі яна што-то)

Цяпер я не ведаю, калі разважаў я добра, у любым выпадку я пастаўлю на карту з гэтыя папраўкі, і, калі вы дасце мне свае меркаванне на ўсе гэта.
    File Allegati Файл Ўкладання

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2013
    Паведамленні
    591
    тое, ідзе нармальна, карту з турбонаддувом, які ты закрануў, не ? абмежавальнік, але агульная карта, якая выкарыстоўваецца ў асаблівых умовах эксплуатацыі, калі ? актыўны біт, зараз не памятаю, што c'? наступны на damos, авансавых ок, вы добра зрабілі, rail, скажам, ідзе ў залежнасці ад школы, то ведай, што памяншэнне rail не паменшыць магутнасць, але вырашыце, толькі калі расцягнуць або acciorciare час ўпырску, ідзе вельмі добра, нават так, а ваш мод ? легкі, але з rail 6% замест 3% зрабіце, калі ласка, у dpf, а то добрая карта, гэта добра, вы заўседы разумеюць, што з dpf rail, turbo заўседы ідуць узнятыя валасы, для спальвання лепш і даўжэй чым inj

Старонка 2 з 3 PrimaПерад 123 АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •