Ен зразумеў!
Да жаль, для? я вам трэба? выкарыстоўваць "агульныя" программатор eprom, скажам, Вілему, таму я не ведаю, калі зрабіце гэты разлік рэгістрацыі! Працуе аднолькава??
Ен зразумеў!
Да жаль, для? я вам трэба? выкарыстоўваць "агульныя" программатор eprom, скажам, Вілему, таму я не ведаю, калі зрабіце гэты разлік рэгістрацыі! Працуе аднолькава??
няма willem або яшчэ ў школе не робяць вылічэнні кантрольнай сумы , толькі bdm , galletto 2, і яшчэ як у boot mode або бд робяць карэкцыі chk ў запісу, але не на ўсе
калі не робіш разлік chk аўтамабіль не заводзіцца , толькі iaw delta хадзілі
у 27c128, так сказаць , але тым не менш я pareggiavo ўручную
Зразумеў... Так што ці робіць ecm або нічога?? Я не магу зразумець, калі ен гэта робіць або няма...
Выбачайце, але купіўшы адзін з гэтых чыпаў ужо? гатовыя праверыць, як будзе правільна?? ? тое, што ідзе рука аб руку з eprom??
Апошні раз рэдагавалася msport (exil77grande); 07-09-2013 да 19:34
Добры дзень, прабачце, калі riesumo гэты пост, але я проста не магу праверыць правільна маю тэставую карту, я спрабаваў шукаць centalina ў сем'ях кантрольнай сумы, але не знайшоў нічога, хто-то пу? даць мне руку? ці soft працуе??
можа быць, калі ад info..............???????????????????????????????? ??????????????????????????????????? ? цалкам бескарысна пісаць мне падаюць руку, калі вы не кажаце, што
Прывітанне, праблема ? усе, што апісана ў папярэдніх пастах, г. зн. st? спрабую зрабіць якое-небудзь доказ карту для golf4 gti, у чаканні маей А3 усе матарызаваныя АГУ.
St? выкарыстоўваючы ecm2001 (знайшоў у сеткі) і даўно postai тэст-карта MOD, якія, здавалася, каб пайсці, але мне сказалі, што кантрольная сума не была выпраўленая.
Практычна ecm, у вокны справа файл ori колькасць cks, у той час як мод яна ўжо па-іншаму.... нават калі на памер мяне тыя ж лічбы...
Я таксама паспрабаваў softwsare тыпу checksum corrector, але лічбы не супадаюць ніколі... ? нармальна???
паштовы файл
на врі і mod
AGU1.rarок
файл ori выдалены
яго першым ? у крычы другі мод, я хацеў бы таксама зразумець працэс..
Апошні раз рэдагавалася leandro89; 25-02-2014 да 17:53
зразумеў, але што з гэтага ? правільна праверыць??