дзякуй за дапамогу, спадзяюся, што змагу адказаць узаемнасцю![]()
дзякуй за дапамогу, спадзяюся, што змагу адказаць узаемнасцю![]()
чорт падзяры, што праходзіць час, а таксама час чытання абодвух паслядоўных ты забіў,усе роўна файл крычы, калі не маецца, калі ласка, увядзіце яго ў базу дадзеных.
[IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]
у мяне 2 аналагічных інструментаў і дарагія, іх я параўноўваць, каб убачыць, калі kessv2 ? cos? дзіўна, як вы кажаце, да гэтага часу певень ? лепшае і больш? хутка
першыя некалькі разоў я таксама з лагуна-3 не працуе працэдура, але прычына была, чаму? стан было не дакладнае, памыляўся я...калі я раблю так, дакладна я не пі? былі праблемы па таймеры :-)
як згадана вышэй з carmageddon, дзеянні, каб не даць выключыць запальванне ? наступны
1 - калі скрынка перадач механічная паставіць на перад, калі ? аўтаматычная паставіць у N "вар'ят"
2 - устаўце карту
3 - не дакранаючыся педалі, націсніце на кнопку "пуск-стоп", пакуль на дысплеі не з'явіцца паведамленне "выдаліць ўкладку"
4 - калі з'явіцца надпіс "пункт 3 - " не здымаць карту і працягнуць чытанне obd2
5 - выключыць запальванне выняць карту
рэч прывазная, пры ўстаўцы карты карціна робіць выгляд кантролю функцый і стрэлкі ідуць у канцы ходу, а затым вярнуцца ў зыходнае становішча, перш чым праводзіць працэдуру, чакаць, пакуль знікне надпіс " OK " на дысплеі
у kess ? сапраўды вельмі проста і зручна, я прызнаю гэта, і лічачы, што ? кітайскі, працуе добра, певень, кітайскі, верагодна, было больш? павольна kess, еўрапейскія, ці не так ? і я лічу, што кошт апраўдвае яго бездакорную працу і хутка, каб працэдуры, я замерил, калі частка панэлі прагрэсу як kess, што певень ад 0 да 100%, працэдуры выключэння сістэмы і кадоўкі фарсунак, але я не разлічваюцца
я бачу, што ен працягвае жальцеся на kess, што зноў жа, мне здаецца дзіўным, бачылі, што ў нас дадзеных некалькі, і самі мы выпрабаваныя некалькі на некалькі аўто, і вы заўседы паводзілі сябе добра, калі што-то не працуе, не робіць і проста не робіць 8 разоў і 2 няма цяпер, у прыватнасці, я не ведаю, што праблем у вас вы, але я кажу, і я заўседы казаў адно:
прадукт клон-гэта заўседы прадукт клон, і такой застанецца", таму калі вы лічыце, што на 10 аўтамабіляў ne ўдасца зрабіць, па меншай меры, 7-8 і, што складае 10% ад першапачатковай можна меркаваць, што больш задаволеныя на я б сказаў, відаць, што з 2 грошы, якія вы можаце ўжо зрабіць новыя пцр і новыя marelli і не мала, таму што мы прафесіяналы, што каб атрымаць іх, мы павінны былі плаціць сто разоў новае абнаўленне прапановы ад розных кампаній,у адваротным выпадку, як многія і зрабілі, нават не прафесіяналаў, перададзеныя інструменты афіцэраў, і тады вы ўбачыце розніцу,вядома, яны таксама massimiliano abet некаторы час, але, па крайняй меры, у вас есць хто jarring галаву, а затым вы зноў з гэтымі адказамі:
пеўнік афіцэра, які вам адказвае, што іх ніколі не меў падобныя праблемы з ecu, што ў той момант у вас цяжкасці ў чытанне.
alientech кажа, што, на жаль, і блок кіравання, трохі складанай і рэкамендуюць чытаць у bdm, але, па крайняй меры, яны спрабуюць даць вам дапамогу і зрабіць які-небудзь тэст.
і я тут не па prolungarmi у адваротным выпадку існуе не для ўсіх, так што і вы, і ўсе тыя, хто выбіраюць шлях клонаў regolatevi ў conseguenzaalmeno вас, вы патрацілі 10%, падумайце пра тых, хто выдаткоўвае 5000€, а потым не можа зрабіць банальны ecu
выбачайце, але менавіта мне не ідзе ўніз,то на сенняшні дзень мне здаецца, што ў вас быў або 2 або 3 выпадках цяжкасцю, што гэта значыць, што на 4 чытаннях 3 не працавалі?
робіце што-небудзь напісаць punto evo новы marelli, а затым адкрывае ў экскурсійнае пцр і затым чытайце/пішыце ў паслядоўны і наплаўкі ваш вопыт.
ок, толькі можна яго зрабіць? і riporter? іх зваротная сувязь, дзіўная рэч ? што аўтамабілі, што не змог прачытаць не апошнія, а ? нават у 2005 г., калі потым з новымі працуе добра, лепш, cos?, відавочна некаторыя старыя пратаколы не былі старанна вывучаны, ці пу? быць, што мой інструмент мае некаторыя анамаліі, цяпер я проста вярнуць, як ен сябе вядзе, калі тое, што не падабаецца, не ? мая віна, густы суб'ектыўныя, як і ўсе рэчы, і мы st? я разумею, мы ўбачым, калі з цягам часу інструмент, яна палепшыць?, зараз 3 разы на 4 ен не, магчыма, я быў няўдачнік, я знайшоў усе ecu, што kess цяжка пераварыць, але дазвольце мне гэта здаецца па меншай меры дзіўным