Старонка 2 з 2 PrimaПерад 12
Вынікі з 11 па 17 з 17

Абмеркаванне: Першую карту Bosch M 3.8.2

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Жнівень 2013
    Паведамленні
    33
    Большуще дзякуй !!
    І віншую нік!! Вельмі добра!!! Хоць я думаю, што вы ўжо? даведаўся шмат здаецца!

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК (FO)
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    282
    Прывітанне
    Не, мне здаецца, менавіта казаць, каб падняць акуляры ў мапо.
    Нічога mape значэнняў у кропках comme з ecm, значэнне ў карце "*", "мг", "градусы", "нм", etc, etc.
    І, каб зрабіць buoba nappatura, вы павінны ведаць, que вы замены атрымаеце.
    Immagini Allegate Прымацаваных Малюнкаў

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Жнівень 2013
    Паведамленні
    33
    Я думаю, што рэальныя значэння, вы маглі б атрымаць, з раўнанне дрэнныя, калі 150=0,60:230=X або што-то патрэбнае?
    Аднак, калі мы ацэньваем тыя прырашчэння ў працэнтах павінна быць больш? легка! Калі 100% павелічэнне ціску павінна падвоіцца! Правільна?

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Жнівень 2013
    Паведамленні
    33
    Добры giornooo!!!

Riesumo гэтую тэму, чаму? нарэшце, бяру ў рукі аргумент, нават калі фінансаў не хапае я стараюся ў роўнай ступені...

Вяртаючыся да доказу карту, як я магу вырашыць кантрольную суму??? залежыць ад праграмнага забеспячэння, ці не так?

Я яшчэ раз дзякую вас, больш чытаю ў 3d у форуме-й? я цаню гэта!!

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Жнівень 2013
    Паведамленні
    33
    Нічога не рабіць... паважаны карыстальнік адукаваў мяне аб праблемах карце, кропкі ? не ведаю, як дзейнічаць, на загадзя адмыслова... Cio? як ? чым затрымала яго, я зразумеў, чытаючы mane, як дзейнічаць на паваротах, і, як і падказвае, як павысіць узровень, але колькі і якія менавіта не ведаю...
    Таксама абмежавальнік ціску (я думаю, ен меў на ўвазе) не працаваў у драйверы ecm не ведаю, дзе яго знайсці... Winols мае damos на нямецкай мове, так што я ў тупіку...

Калі вы можаце мне дапамагчы, было б выдатна, і паспрабуе? супрацьпаставіць!

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    229
    Citazione Першапачаткова Напісаў andreagtr Visualizza Messaggio
    Нічога не рабіць... паважаны карыстальнік адукаваў мяне аб праблемах карце, кропкі ? не ведаю, як дзейнічаць, на загадзя адмыслова... Cio? як ? чым затрымала яго, я зразумеў, чытаючы mane, як дзейнічаць на паваротах, і, як і падказвае, як павысіць узровень, але колькі і якія менавіта не ведаю...
    Таксама абмежавальнік ціску (я думаю, ен меў на ўвазе) не працаваў у драйверы ecm не ведаю, дзе яго знайсці... Winols мае damos на нямецкай мове, так што я ў тупіку...

Калі вы можаце мне дапамагчы, было б выдатна, і паспрабуе? супрацьпаставіць!
    на гэтым рухавіку пры поўнай нагрузцы ў выпадку павелічэння ціску турба я бяру загадзя,у адваротным выпадку варта біць. не перашчыруйце з ціскам,і калі ласка, праверце з дапамогай дыягностыкі науглероживания. прывітанне

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Жнівень 2013
    Паведамленні
    33
    Дзякую табе за дапамогу, я цяпер я механічна падняў ціск да 1, і науглероживания пры поўнай мне застаецца тоўсты, я хацеў бы ведаць, у выніку чаго ціск ад 0,6 паходжання 1/1.2 колькі балаў адкласці загадзя!
    І калі c'? метад або правіла яе разліку ў залежнасці ад ціску...

Дзякуй велізарнае!

Старонка 2 з 2 PrimaПерад 12

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •