Старонка 2 з 2 PrimaПерад 12
Вынікі з 11 па 17 з 17
    НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2013
    Паведамленні
    21
    Прывітанне ўсім!!!!

паставіў мод файл і врі мая альфа cos? там паглядзіце, я змяніў трохі, усюды пакідаючы некаторыя карты, магчыма, не карысна мне!!
    я апусціў і адэкватнага rail, крутоўны момант турба-увогуле, толькі тое, што мне трэба, каб атрымаць карту soft!

калі я не мае рацыю, дзе-карту, будзьце цярплівыя са мной, і дайце мне ласкава руку, каб зразумець некаторыя рэчы, напрыклад, як я магу бачыць, як яна press. rail і бар turbo!?

я працую толькі ў 2d, з таблічнай я працую над гэтым, але я не ведаю, як чытаць, колькі, і як уносіць змены .

загадзя дзякуй усім...
    File Allegati Файл Ўкладання

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2013
    Паведамленні
    21
    Ніхто не жадае мне дапамагчы?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Фларэнцыя
    Паведамленні
    961
    Чыгуначных ўзаемнага адлюстравання множання значэння ў працягу 0,1 cos?коо? 13500 становіцца 1350bar.
    Turbo замест гэтага пакажыце ў mbar, выяўленае ў абсалютнай велічыні = залішні ціск + атмасферны ціск. Напрыклад, калі чытаць 2350 ведаючы атмасфернага (як правіла, каля 980mbar) аб тым, што sar? 1,370 бар

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2013
    Паведамленні
    21
    Citazione Першапачаткова Напісаў SandroMarciano Visualizza Messaggio
    Чыгуначных ўзаемнага адлюстравання множання значэння ў працягу 0,1 cos?коо? 13500 становіцца 1350bar.
    Turbo замест гэтага пакажыце ў mbar, выяўленае ў абсалютнай велічыні = залішні ціск + атмасферны ціск. Напрыклад, калі чытаць 2350 ведаючы атмасфернага (як правіла, каля 980mbar) аб тым, што sar? 1,370 бар
    дзякуй Сандра за адказ, вы далі зірнуць на мод?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di giuseppe1374
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Сіцылія Катання
    Паведамленні
    408
    калі ў вас есць дыягназ падлучыце яе і кантраляваныя мэты з "эфектыўных"..

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2013
    Паведамленні
    21
    добры дзень, іосіф, і ты верыш, што я, вынікаючы вашым радам, я магу перавесці тое, што кажа мне дыягназ!? я не прафесіянал і не так-то? брава, як і многія тут на форуме, я толькі пачаў разбірацца з ecm і мне патрэбныя парады, як яго выкарыстоўваць... не будзе больш? проста, калі хто-небудзь з вас, хто мае pi? вопыт, які вы глядзіце 2 хвіліны мод, і мне перакладае, што і занадта шмат, і што, і неўзабаве ў змены ў два радкі? я праверыў карту пасля таго, як прачытаў некаторыя тэмы ў дачыненні да edc 15 і, вынікаючы радзе lupak! я заўважыў, што сышоў занадта нізка з зменамі! калі хто-то мне тлумачыць, як адлюстраваць у таблічнай і дзе вы чытаеце абаротаў рухавіка?
    або ў 2D, павялічыўшы, напрыклад, карту педаль, як я магу зразумець, колькі абаротаў у хвіліну родаў? загадзя дзякуй хто ? гатовы страціць 5 хвілін са мной. добрыя выходныя для ўсіх

Banned
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    14
    Ecm па восі Х заўседы паказвае нагрузку рухавіка, нават калі ў рэальнасці? ? адна рэч, я асабіста рэкамендую вам выкарыстоўваць winols,
    вельмі пі? прафесійнае і комплекснае...тады не s? ці есць спосаб, каб прачытаць восі рэальнага ecm
    Калі вы знаходзіцеся цяжкасці? у вызначэнні карты вы заўседы можаце паглядзець адрасы драйвер ecm і даследаваць іх у winols..

Старонка 2 з 2 PrimaПерад 12

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •