Старонка 2 з 2 PrimaПерад 12
Вынікі з 11 па 19 з 19

Прагляду " Гібрыд"

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di rosspigna
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2013
    Болга
    Сіцылія CT
    Паведамленні
    184
    Вы dir? pi?,калі на самай справе ? шпулька, якая загружае і працягвае хадзіць з гэтым справіцца? пашкоджанні pi? сур'езныя "эбу сістэмы ўпырску выходзіць з ладу"

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    196
    Citazione Першапачаткова Напісаў rosspigna Visualizza Messaggio
    Вы dir? pi?,калі на самай справе ? шпулька, якая загружае і працягвае хадзіць з гэтым справіцца? пашкоджанні pi? сур'езныя "эбу сістэмы ўпырску выходзіць з ладу"
    Згодзен, праблема ? што не запомніць, і таксама тыя, хто адкрыў пост "straattona" з info
    Апошні раз рэдагавалася msport (exil77grande); 09-08-2013 да 11:04

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    708
    цот машына працуе, але некалькі дзен таму ? прыйшоў, сказаўшы, што ен зрабіў дэфект напярэдадні, зрабіў disgnosi і далей вось злавіў памылку, прапусціце запальвання цыліндру 2, я ўсім рады, я яму кажу, мы павінны замяніць катушку другога цыліндру.. ен mmi назад.. глядзіце, што гэта ? ужо заменена каля месяца таму. тады я праверыў усе свечкі, якія былі ў парадку, і я адмяніў катушку з першага цыліндру.
    зараз карыстаецеся, каб праверыць, ці, калі па-ранейшаму выходзіць дэфект і дзе ўзнікае... паглядзім"..

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    196
    Добра,калі шпулька не ? якасць? пу? быць яшчэ той... потым сыход fiat нас падманваюць, часам з немагчымасцю ўключэння base 2 ....а потым аказалася, што гэта быў інжэктар. Pero, трэба паспрабаваць

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di rosspigna
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2013
    Болга
    Сіцылія CT
    Паведамленні
    184
    S?, вы павінны бачыць, калі шпулька новая ? пераведзены ў другім цыліндры.
    Аднак, ты зрабіў добра, каб ігнараваць змены cos? вы бачыце асечка, дзе v

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2013
    Паведамленні
    8
    калі ласка, праверце добра ўсе colleagamenti з цела

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Жнівень 2013
    Паведамленні
    127
    Шпулькі прыносіць асобна stilo 1.6 ? як сказалі іншыя c'? ад старанна. Я ў такіх выпадках іду ў асцылограф, каб праверыць прынцыповасць. У мяне былі праблемы з іншымі брэндамі, акрамя таго, што з Beru. Дат мала, кошт прапушчаных уключэнняў і нумарацыі base. магчыма, вас падманвае, і вы памяняеце бескарысныя рэчы. У такіх выпадках асцылограф ? лепшы сябар autoriparatore.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    120
    Калі-то і я ? давялося аналагічная праблема, шпулька, здавалася, працавала, я кажу здавалася, таму што? свечкі рабілі іскры, але відавочна, што ваганні былі не на патрэбнай частаце, чаму? памылка выявілася ў роўнай ступені (гэта ? ідэя, што я і зрабіў). Змянілася шпулькай праблемы ? вырашана. Даччыная поўнае супраціў фарсунак, я хацеў бы даць яму.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК (FO)
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    133
    Я таксама там выпадкова ? я замяніў усе чатыры шпулькі праблема вырашана

Старонка 2 з 2 PrimaПерад 12

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні