На Панигале кіравання иммо ? зусім розныя, нягледзячы на іншыя, Panigale мантажуе, то эбу Melco, не Марелли... тут мы ідзем OT
M999
На Панигале кіравання иммо ? зусім розныя, нягледзячы на іншыя, Panigale мантажуе, то эбу Melco, не Марелли... тут мы ідзем OT
M999
Сапраўды, гэта я сказаў вам, што дыягназ вам павінны даць иммо панны, то есць кантралюецца эбу, але не ўсталяваны з працэдурай, прадугледжанай
M999
Заўседы з эбу, усталяваны на 999, цікава, што адбудзецца, калі выкарыстоўваць чырвоны ключ, г. зн. нават калі гэта і так? раблю захоўваецца код, а затым, калі ровар у гэтыя кропкі ? з абаронай ад иммобилайзера.
Калі ў вас есць дыягназ для таго, каб праверыць стан иммо ў эбу, зрабіце гэты просты тэст: адрываецца прыборы і інструменты. Калі ровар-то азначае, што ў вас эбу на иммо оф, калі няма-то азначае, што ў вас есць immo on, але verginato. Я кажу гэта зрабіць, як "лакмусавай паперкай", не бачачы вашага файла...
Калі ў вас есць иммо панны, з працэдурай, з чырвоны ключ, вы можаце settarlo зноў.
M999
Ці магу я ўжо? адказваць, чаму? некаторыя тэсты ўжо зробленыя, і затым карту, якую я запампаваў з іншага эбу я ведаю, ужо? што не ? у immo off.
Калі зняцце камбінацыі прыбораў на ровар не частка, то няспраўны блок кіравання immo on, але verginato; затым эбу ? ne pi? ne менш, як і ў любога 999, monster etc, што вы апынецеся ад дылера да наладах иммо з ключом чырвоная.
Прычына попыту (ва ўсякім выпадку мне вы адказалі) быў зразумець, калі блок кіравання 1198 або 848 або ipermotard (у камплекце да мота) у выпадку, калі устаноўленая на іншы матацыкл з кіравання иммо праз эбу, пу? быць закадаваны з дапамогай ключа.
Сапраўды, чаму? як у вашым выпадку, калі вы загрузілі файл, які мае функцыю кіравання иммобилайзера ўключана.
M999
Не крок files, і іншае!! Пішыце вашы запыты на форуме.
Апошні раз рэдагавалася msport (exil77grande); 26-08-2013 да 10:43
Вы, у любым выпадку ты быў ясна. Скажам, тыя ж рэчы, розныя тэрміналогіі, але я зразумеў.
Для таго, каб трохі яснасці:
Дадзеныя иммо ў e2p.
Пішу толькі флэш-ECU да іншай ( звычайнай працэдуры, а не boot)
Калі ecu была нявінніцай, зніжкі? панны, калі закадавана зніжкі? закадаваны.
? можаце потым immo off, перамяшчаючы толькі адзін біт на flash ( і, здаецца, што на сенняшні дзень ва ўсіх нас есць ясныя ідэі.. )
Зараз, калі мне так, рабіць иммо оф, я павінен выключыць иммо і прыборнай панэлі (нават на новых матацыклах)