Цярпенне і цнота моцных..
mmmhhh...veeery дзіўна...ў вас есць спосаб чытаць дызельнае паліва ўводзяць у эксплуатацыю?? і як этап, і адпаведныя датчыкі, як ты ставіў??затым я хацеў спытаць, калі частка як працуе?? ідзе ? чатыры ці лічыце, што "кульгаючы"??
Матацыкліст, не стварае чэргаў, нават у машыне...
у automoblista стварае чэргі, нават у руху...
На халодны старт робіць выдатна, рухавік працуе на чатырох рэгуляваць як orologgio, я замяніў датчык фазы, мяркуючы, што можа паўплываць на пуск рухавіка, але нічога, неўзабаве я зрабіў размеркаванне, я праверыў, ну і фазы і ўсе астатняе, я праверыў на дыягностыкі, а таксама карэкцыі дызель усе ОК ( я заяўляю, што выкарыстанне kts 650 з FSA), тое, што я думаю ? што есць які-то знос на восі распредвала, але я ricredo адразу, чаму? аўтамабіль ідзе вельмі добра..
я меў на ўвазе, калі вы f? дэфект, які не...пасля таго, як частка...але калі вы кажаце, што нармальна працуе...
у любым выпадку, як сігнал значэнне крутоўнага моманту, як вы паклалі??
ад паглядзець тут....гэтая працэдура не робіць выгляд, а мне нават у майстэрнях vag...
тыя ж дзеянні, таму выраблена ў выпадку, калі рухавік і 16v..
Матацыкліст, не стварае чэргаў, нават у машыне...
у automoblista стварае чэргі, нават у руху...
Сігнал фазы і час ўпырску ? ок, паспрабаваў з асцылографа FSA Bosch крывых параўнання, гэтая працэдура ?вельмі цікава наконт загадзя reregolare шкіў, што да 5 кутніх градусаў... дзякуй за параду мне паведаміць? аб сітуацыі ? вы ведаеце,