Старонка 2 з 2 PrimaПерад 12
Вынікі ад 11 да 15 15 -

Прагляду " Гібрыд"

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di Backgroop
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    У Рэгіене Калабрыя
    Et
    39
    Паведамленні
    Капітал 1146
    Citazione Першапачаткова Напісаў манро Visualizza Messaggio
    не ? каб зрабіць прафесар раўнд, але ты дакладна ўпэўнены, што праблема ў partenzasia прыйшлося толькі крыло карту пачаць??? я думаю, што вы ведаеце лепш за мяне, што гэтыя машыны, калі яны не робяць абаротаў прама ў запуск ніколі не сыходзяць, проста выдатна...
    вы спрабавалі чытаць з scannere колькі абаротаў е? рухавік/рухавік з самага пачатку??
    Ціхі Манро і добра прымаю любы савет, але я перадаю, што аўтар гэты я азнаеміўся асабіста шляхам ўстаноўкі щеткодержатели зменены і я замяніў акумулятар з ампеража-й? вялікі рухавік круціцца хутка, але нічога не рабіць гарачай затрымкі, пачынаючы..
    Цярпенне і цнота моцных..

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di munro
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Болга
    ЗЯМЛЯ
    Паведамленні
    1,207
    mmmhhh...veeery дзіўна...ў вас есць спосаб чытаць дызельнае паліва ўводзяць у эксплуатацыю?? і як этап, і адпаведныя датчыкі, як ты ставіў??затым я хацеў спытаць, калі частка як працуе?? ідзе ? чатыры ці лічыце, што "кульгаючы"??
    Матацыкліст, не стварае чэргаў, нават у машыне...
    у automoblista стварае чэргі, нават у руху...

Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    У Рэгіене Калабрыя
    Et
    39
    Паведамленні
    Капітал 1146
    На халодны старт робіць выдатна, рухавік працуе на чатырох рэгуляваць як orologgio, я замяніў датчык фазы, мяркуючы, што можа паўплываць на пуск рухавіка, але нічога, неўзабаве я зрабіў размеркаванне, я праверыў, ну і фазы і ўсе астатняе, я праверыў на дыягностыкі, а таксама карэкцыі дызель усе ОК ( я заяўляю, што выкарыстанне kts 650 з FSA), тое, што я думаю ? што есць які-то знос на восі распредвала, але я ricredo адразу, чаму? аўтамабіль ідзе вельмі добра..

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di munro
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Болга
    ЗЯМЛЯ
    Паведамленні
    1,207
    я меў на ўвазе, калі вы f? дэфект, які не...пасля таго, як частка...але калі вы кажаце, што нармальна працуе...
    у любым выпадку, як сігнал значэнне крутоўнага моманту, як вы паклалі??
    ад паглядзець тут....гэтая працэдура не робіць выгляд, а мне нават у майстэрнях vag...
    тыя ж дзеянні, таму выраблена ў выпадку, калі рухавік і 16v..
    Матацыкліст, не стварае чэргаў, нават у машыне...
    у automoblista стварае чэргі, нават у руху...

Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    У Рэгіене Калабрыя
    Et
    39
    Паведамленні
    Капітал 1146
    Сігнал фазы і час ўпырску ? ок, паспрабаваў з асцылографа FSA Bosch крывых параўнання, гэтая працэдура ?вельмі цікава наконт загадзя reregolare шкіў, што да 5 кутніх градусаў... дзякуй за параду мне паведаміць? аб сітуацыі ? вы ведаеце,

Старонка 2 з 2 PrimaПерад 12

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •