Ммм, значыць у выпадку блакавання, калі ў мяне няма файла ложак у bdm, я наводмаш? Прабачце за пытанні, але я пачатковец яшчэ
Ммм, значыць у выпадку блакавання, калі ў мяне няма файла ложак у bdm, я наводмаш? Прабачце за пытанні, але я пачатковец яшчэ
Калі інструмент ? добра, і не есць перапады напружання не падае, а калі вам інструменты з дзімам і scehidino спружыны, гэтыя ecu зрабіце спачатку іх у bdm, што ў паслядоўны, калі лічаць, што паміж чытанне і запіс зойме больш 2 гадзін.
У выпадку блакавання вы павінны атрымаць файл чытаць па bdm, не s? ці можна аднавіць яго чытання, паслядоўны, я ніколі не была патрэбна і таму я не рабіў тэстаў.
Я дзіма, зрабіў два чытання, і гэта будзе першы пісаць, што павінен рабіць...паказанняў не даў, праблемы...Не блок, і не анамалія...Цяпер я бачу, p? як працуе bdm....Прамыя, каб адкрыць ecu?
Хлопцы, вось файлы з маей Suzuki....Цяпер мне трэба зразумець больш? у дачыненні да карты і адрасы...
Гэта на сенняшні дзень ? тое, што, магчыма, я быў у стане знайсці...але не ўпэўнены, карты Rail...
1046DC EGR
104B86 Абмежавальнік крутоўнага моманту
10AE6E Ўпырску parzializzata
10D6E8 Абмежавальнік
10E8F6 Абмежавальнік coppia1
10E91E Абмежавальнік coppia2
10E95C апярэджання ўпырску
10F4C0 Ціску ў рампы
10F77F Абмежавальнік ціску ў рампы
11069A Pedale1
1107CA Pedale2
11091E Пераўтварэнні крутоўнага моманту
Што вы ведаеце, скажыце мне, пра нас?? Рэжым? рэдагавання? Як ўмяшацца?
Апошні раз рэдагавалася msport (exil77grande); 30-07-2013 да 20:54
Прывітанне, Дэні, obd гэтай ecu пры выбары табліцы або ўсей заўседы файл, 2,5 Мб, вам, я сумняваюся, што файлы па 2 мега, як вы змаглі прачытаць яе, бд, як правіла, відаць, што sw-й? часта, не распазнае файл, памерам у 2 мега, распазнаецца, і вы можаце праца ў ім, вядома, вы павінны паўтарыць дзеянні зваротнай сілы перапісаць файл, 2,5 Мб. у мяне напісана да дзясяткаў гэтых ecu з tool v2 ніколі не было праблем з блакаваннем.
Прывітанне passionemotori...Чытаючы ў таблічнай даў мне файл у 2 мб, і не хапала раены абмежавальнікі/карты педаль...Рабіць поўную замест гэтага даў мне 2.5 мб...
? першы раз, калі мне здараецца гэтую навіну, я спрабаваў і спрабаваў мноства раз у абодвух напрамках, але заўседы 2,5 Мб быў файл, я кажу табе першы інструмент, які я да гэтага часу версіі v50
Не ведаю...V50 таксама мой...першым чытанні зрабіў таблічнай і я даў файла ад 2 мб, другі зрабіў поўны і даў мне файл 2.5mb...
Для іншага, у тым, ад 2 мб, не хапала абмежавальнікі крутоўнага моманту/карты педаль....![]()