Увага, я прапаную вам зняць дадатковы модуль і зрабіць прыгожую карту, улічваючы, што кропка jtd суадносіны магутнасці і вагі ведала пра іх зрабіць, параць, патрэбныя крылы ;-)
Увага, я прапаную вам зняць дадатковы модуль і зрабіць прыгожую карту, улічваючы, што кропка jtd суадносіны магутнасці і вагі ведала пра іх зрабіць, параць, патрэбныя крылы ;-)
Так, я ведаю км я ўжо сказаў makkina мае форму п і вы хочаце яго зняць, яшчэ хоча accodtata карту
Не існуе хуткіх аўтамабіляў... Але толькі цяжкія ногі!!!!:cool::cool:
Кожны са сваей паловай пу? яго мы? што хочаце, каб я даў толькі савет*і тады проста калі не хоча, і ****** рабіць там? што хоча
Я, у мяне незалежна ад сітуацыі я раю перагружаць значэння колькасці? дызельнага паліва і ціску прама, чаму? магчыма, праблемы з датчыкам ціску ў рампы сайт на помпа высокага ціску, які guastandosi б ты выключыць машыну, прымусіўшы іх пайсці ў recovery, а прымусіць яе легчы ў тры, як мінімум, і то пасля рэгулявання значэння паліва, адключэнне сістэмы рэцыркуляцыі ог і ilimina датчык sovraalimentazione, павялічваючы абмежавальнік або выдергиванием спинетта, які знаходзіцца недалека ад всасывающую трубу, чаму? cone добра вы ведаеце, ціск турбо, вы павінны таксама кіраваць ею, каб распараджацца ўсім, што дызель, што вам паміж карту і дадатковы модуль з рызыкай атрымаць сабе зняць машыну ў паскарэнне цяжкі пры загрузцы губляе нават адчувальнасць? педалі costringendoti у decellerare менавіта, чаму? не кіруе ціскам наддува, акрамя паліва.
Апошні раз рэдагавалася msport (exil77grande); 19-07-2013 да 20:09
Вы карту не хачу, каб падняць занадта шмат значэння rail прама! c і модуль на самай справе я, грунтуючыся на карце педаль, і я павінен паспрабаваць час...
Кіраванне турба, не электронны
у ihi не мацуецца?