прабачце,але калі певень v50 падтрымлівае чып tc1797, але паміж пратаколамі pdf не c'? у 807, па-вашаму, робіць ці не?
прабачце,але калі певень v50 падтрымлівае чып tc1797, але паміж пратаколамі pdf не c'? у 807, па-вашаму, робіць ці не?
ragionaci вышэй, вы не можаце абагульніць у гэтай галіне, дзе дакладнасць і infallibilit? павінны быць у аснове працы, быў бы як можаце выкарыстоўваць любы пратакол, каб зрабіць edc16 маркі памяшканнем толькі таму, што? яны MPC5xx
так гэта, як гаворыцца, адказ у чым ?? як і ў іншых гі? напісана раней
Вядома, але той факт, што tricore работ на чып,, а не на ecu прымусіў мяне выказаць здагадку, што ен мог працаваць
не, развагі!
сістэма tricore ўлічвае mpc так жа, як bdm або сістэма паслядоўнага порта.
я бачыў, што з kess афіцыйным прама цяпер, вы можаце напісаць, бд
КАЛІ ВЫ НЕ ЎПЭЎНЕНЫЯ АДКРЫЙ
я ? прыбыў v53, і я ўбачыў, што ? падтрымлівае пратаколы...што скажыце? там я адчуваю?
прывітанне.ты спрабаваў зрабіць гэта самастойна ? як гэта можа скончыцца ?пацверджана, што з kess афіцыйны і вы з бд ?
Калі Sid 807 з Kess можна пісаць (але не чытаць) 2 Мега файл
Калі Sid 807 evo можна? пісаць, але толькі пасля разблакоўкі з K-Tag файл 4 Мега
Прыгожая гісторыя. Каб трымацца за гэтыя ecu мы павінны аплаціць працы па кошце ад****кола кліентаў, але з гэтым крызісам становіцца ўсе цяжэй.