Усім прывітанне ? першы раз заходжу на форум, і я павінен сказаць, што я як рыба па-за вады. Аднак марнаваць 500 еўра на руцінай, не, мне здаецца, трохі абсурдна.
Усім прывітанне ? першы раз заходжу на форум, і я павінен сказаць, што я як рыба па-за вады. Аднак марнаваць 500 еўра на руцінай, не, мне здаецца, трохі абсурдна.
тады я тупей avr? у гтд і паставіў, вядома, задні ад gti, то з 2 бакавыя трапы... ? posibile, што гтд мае фільтр???
у сухім ці мокрым выгнуты заўседы працуе, як пракляты.....:cool:
Добры дзень, gtd, што гэта 5 або 6 мае фільтр, мая не хоча быць рознагалоссі, але я прашу і пытаюся, як вы можаце? думаю, у карты або розныя змены, калі вы не маюць мінімальныя паняцці механікі
Miliori З Павагай Давід.
На самай справе, калі вы маеце цяжкасці? прызнаць аўтамабіль дызель ад бензіну, я бачу жорсткую, напрыклад, пачаць шлях да rimappature...
я я, што менавіта на гэтых ecu ? вы ўжо праблемы, чытаць і пісаць .......але мне не здаецца настолькі праўдзівай,
некаторыя аўтамабілі, чым вы чытаеце, а іншыя няма (напрыклад, gi? апошнія есць іншыя сродкі абароны , аднак не ўсе яны магу зрабіць вас ? вялікая верагоднасць? 10% кажучы пра ecu siemens continental ў 1.6
не, не чакайце, пакуль я не спытаў яго, калі быў дызель або бензін нават, чаму? ей я заўседы у гаражы і проста.... калі cos? кажучы патлумачыў мне, што ? пайшоў адзін-атрымаць супаставіць і цягнуць праз fap і проста!!! я яму не зрабіў нічога ў сваей машыне, і яны тым больш не думаю, што toccargliela...!!! б? на гольф я не падрыхтавана, чаму? я толькі ў 20 гадоў, але калі вы мне кажаце, fiat, то l? мне нават чаму? мая, я выдаліў усе, так і рухавік( турбіна і галава), што ўсе ўнутраныя часткі для wrapparmela....
iaio? fap яго збіраюць толькі дызель, гэта вы павінны ведаць гэта ў любым выпадку, цяпер вы ведаеце![]()
ах вы??? гэта я h? новая, вялікі дзякуй!!! і curiosit? чаму? толькі дызель??