выбачайце, я не магу спампаваць файл, але калі вы скажаце мне, што вы кажаце ecu
выбачайце, я не магу спампаваць файл, але калі вы скажаце мне, што вы кажаце ecu
edc16cp34 audi a6 3.0 233cv sw 1037381388
перапісаўшы арыгінальны файл поўны BDM , машына ў парадку і не c'? памылак няма U0301 несумяшчальнае праграмнае забеспячэнне...... праблема ўзнікае толькі тады, калі вы ідзяце і змяніць што-то ў flash....... такім чынам, c'? ад пісаць з змененай
таму я вымушаны думаць, што праблема ўзнікла з-інтэрфейс .... што не можа выправіць кантрольную суму, хутчэй, памылка ў файле bdm , так як апошні ідзе добра ...
мае патрэбу? ? было змяніць flash (fap off)..... і не мы ? можна было, напрыклад, сення зрабіць гэта без патраплення ў памылцы U0301 incompatibilit? праграмнае забеспячэнне.
мне здаецца дзіўным, што як bdm100 як ktag памыляюцца ў cks, і нават дзіўна, што вы не змаглі прачытаць яго з strunenti розныя і нават крычы ты заўважыў, калі эбу быў ужо адкрыты.
уга ---- прэзідэнт A.E.P.
прывітанне уга і дзякуй, што пацікавіліся. эбу, вядома, ніколі не была адкрыта, я адкрыта, я ў першы раз.
бд, не ? удалося прачытаць , певень даў мне памылку на стадыі ініцыялізацыі запісу (set up хуткасць? сувязі) і mpps арыгінальны і aggiornatissimo таксама ен ініцыялізацыя запісу даваў памылку. Я павярнуў часопіс тэхнічнай дапамогі і ў адпаведнасці з імі ідзе ў тайм-аўт экю , але, шчыра кажучы, я не думаю , ці ва ўсякім выпадку, магчыма, ідзе ў тайм-аўт, чаму? не c'? правільнае зносіны. Яны прынеслі больш думаю, што праблема ў лініі can.... але я магу памыляцца.
Іншыя ідэі?
а на самай справе , то тлумачэнні павінны darcela......... як вы вырашылі ?
Апошні раз рэдагавалася leandro89; 15-02-2014 да 11:18
доказаў шмат, то можаце напісаць яго рэзервовай копіі, а затым, калі ўсе ў парадку перапісаць толькі успышка врі і паглядзець, калі дае памылку, калі ўсе ў парадку, паспрабуйце змяніць карту ў выпадку, калі я не ведаю, ін'екцый і паўторна ўвядзіце яго, калі дае памылку, вы можаце паспрабаваць напісаць астатнія рэзервовага капіявання і ўбачыць, калі знікае, і, вядома, кожны раз, калі вы скончыце пісаць кантралюе cks, і, вядома, вы павінны быць упэўненыя, што флэш-крычы, я цябе спытаў, калі вы маглі размяшчаць рэзервовыя копіі так, каб яго кантраляваць.
уга ---- прэзідэнт A.E.P.
я хачу ўдакладніць, што ўсе доказы, якія я зрабіў вышэй, зробленыя з BDM100 і KTAG, чаму? OBD не c'? да нічога не пісаць з выкарыстаннем розных інструментаў.
прыкладаю арыгінальны флэш.
дзякуй тым, хто дапамог і тым, хто выст? зрабіць гэта !
я выкарыстаў як BDM100 v1251 як KTAG..... заўседы той жа вынік-памылка U0301 incompatibilit? праграмнае забеспячэнне.
кантрольная той corregono інтэрфейсы для запісу , я даў яму заўседы еду няслушныя файлы .
c'? сказаць, што тая ж памылка, і той прымае яго, нават калі я кідаю ўнутры арыгінальны флэш!!!!!! і таму мы кажам-файла з chk правільна.
Апошні раз рэдагавалася leandro89; 15-02-2014 да 11:20