Па мне выдаліць dpf ў ECU не будзе? ніколі не роўная звычайнай машыне, што серыі nn мантуе dpf,напрыклад, у мяне gi? выдаліў адзін з FAP і калі я ў рух без націску на карту курыў ужо? шмат чорнага,а 320d без FAP з завода серыі не паліць, cos? так
Па мне выдаліць dpf ў ECU не будзе? ніколі не роўная звычайнай машыне, што серыі nn мантуе dpf,напрыклад, у мяне gi? выдаліў адзін з FAP і калі я ў рух без націску на карту курыў ужо? шмат чорнага,а 320d без FAP з завода серыі не паліць, cos? так
вы памыляецеся, калі адключаная, правільна ? гэтак жа, як мець ecu без аснашчэння dpf першапачаткова!
Калі праблемы няма ? сур'езныя зразумееце толькі пасля
КАЛІ ВЫ НЕ ЎПЭЎНЕНЫЯ АДКРЫЙ
З правільным выключэнне FAP - машыне не паляць
упэўнены, што, калі ен будзе выдалены, а таксама каталізатар, і гэта нармальна, дыму больш легка.
Ня падзялянае веданне застаецца самамэтай.
Але мне цікава, не ідуць, часопісы ціск? Я забраў dpf, механічна выпрабаванні (- ы? што яшчэ я павінен быў ачысціць і, такім чынам, я скарыстаўся магчымасцю, каб пакласці трубку прамы) і машына вышэй 2700 я хадзіў у recovery і памылка ціску турбіны, што не маючы іп? супрацьціск ствараецца з dpf і каталізатарам кружылася занадта (па крайняй меры, я патлумачыў так)
не ўскладняць сабе жыцце fattela defappare і, будзьце ўважлівыя, каб не зліць усе, як вам і было ўжо згадана ..калі няма раніцай (найбольш часта)халоднай пасылаеш паведамленні дыму!!прымае некаторыя kikke, што машына ідзе добра, без праблем.
Апошні раз рэдагавалася msport (exil77grande); 12-01-2014 да 10:11
Што такое заяц? Трус Abarth