Першапачаткова Напісаў
giuseppe89
Прывітанне ўсім, я хацеў вас папярэдзіць, што я, нарэшце, выпраўлена, і я паспеў прачытаць дзве sid,растлумачу коратка на пытанне, дзе быў, так што вы можаце спатрэбіцца ў які-небудзь іншы няшчасны heheeh спачатку я спрабаваў чытаць ecu зварваць правады непасрэдна на ўчастках bdm і, выкарыстоўваючы яго schedino для пін-стрып-чытанне, панесеныя паспяхова...крок, а затым паглядзім, у schedino спружыны і вядома, што адсутнічае сувязь з наканечнік да раз'ем, які ідзе затым падключаецца да певень,lo creo з невялікай перамычкі,але нічога не, чытанне не ідзе. Я гляджу яшчэ больш старанна і вядома, што на schedino спружыны пасады розных сувязяў паміж наканечнікам і кантактны выхад не супадаюць з тымі задыяку schedino пін-стужкі, змяніць усе яго schedino з новых пазіцый, і ўсе ідзе да вялікай(я спрабаваў толькі чытанне, але я думаю, нават у запісе). Я не ведаю, як можна што-то падобнае, я разумею, як копія "кітайскі", але памыліцца нават скапіяваць хахаха я спадзяюся, што было карысна для якой-то іншы пачатковец, як я! buonaserata!