Старонка 2 з 3 PrimaПерад 123 АпошняеUltima
Вынікі з 26 11-20

Абмеркаванне: праблема sid 803 peuget

Прагляду " Гібрыд"

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di cinqueturbo
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Болга
    Млечны Шлях
    Паведамленні
    2,407
    Citazione Першапачаткова Напісаў giuseppe89 Visualizza Messaggio
    фота ecu.rar вось фота,спасылка, нават калі ў першы момант я падключыў усе schedini спружыны, пакінуўшы дзве пустыя ўчасткі ўніз, у той час як у фатаграфіі былі пустымі тыя, якія зверху (з боку кантактаў 1. Я пачынаю думаць, што гэта які-то oroblema у schedino але я да гэтага часу не ведаеце, як зрабіць спасылкі на розныя ecu
    Іосіф чуе, і няма права на памылку ў BDM,
    то есць, або пакладзеце, як яны павінны ісці, або сгорите ecu.. часам нават і **** што не прапусціць, паставіўшы дрэнна ты schedino..
    У вас у дакументацыі інструмента, як правіла, у фармаце PDF,
    цяпер, прачытаўшы першыя некалькі радкоў або старонак, мне, напрыклад, і старонкі 7-8 мы распавядзем, як знайсці негатывы ў італіі, у выніку чаго вы аўтаматычна знайсці pin-кода 1

але пытанне але Певень харчавання?
    ідзе заўседы і ў любым выпадку на харчаванне, хоць прадукты харчавання на ecu грэбень і, перш за ўсе, павінны мець аднолькавае нацяжэнне, інакш сгорите Праграміст
    я не магу сказаць, напрыклад, калі вы размясцілі добра schedino, таму што мой мае 10-кантактны.. у бок пяро і ок
    aggiornaci..
    "адзінае, што стаіць паміж вамі і вашай мэтай з'яўляюцца********* працягвае распавядаць аб тым, чаму вы не можаце дасягнуць яго."

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di giuseppe89
    Дата Рэгістрацыі
    Feb 2015
    Болга
    Неапаль
    Паведамленні
    494
    Дзякуючы, перш за ўсе, для адказу cinqueturbo,што тычыцца пошуку кантактаў 1 я чытаў pdf, а таксама інструкцыі і пін-код вышэй, і ў sx, якія маюць грэбень на мяне,яго schedino мае 8-кантактны, нават калі подготовленно для 10, але, улічваючы, што апошнія два нізка, не маюць спасылак у schedino самога, і, такім чынам, нявыкарыстанымі, не я іх устаноўлены пры куплі, каб больш бачнасць...ragionandoci калі кірунак правільнае і pin-код пустэчы, то ўніз(улічваючы, што я іх лаўлю пустыя, нават на schedino) злучэння добра...але не так усе роўна ...цяпер у мяне ўсе пад рукой, заўтра я раблю некалькі іншы тэст,што тычыцца харчавання, выкарыстоўваюць той жа крыніца харчавання для харчавання коні, і грэбень 12.6 v, мяне не хвалюе, што паўтарыць і праверыць schedino...а ты, аказваецца, што двума высновамі знізу не выкарыстоўваюцца?

Дата Рэгістрацыі
    Feb 2015
    Болга
    Неапаль
    Паведамленні
    494
    добры вечар, хлопцы, я спрабаваў зноў і зноў чытаючы гэтую ecu,я нават праверыў schedino і ўсе спасылкі, але нічога...я не магу зрабіць, нават не id... тое, што я толькі што заўважыў, што харчаванне падае да 12.2 мала, калі я спрабую чытаць,гэта, мабыць, занадта нізкім, як харчаванне?нават калі на экране tool мне засталося на зялены, і я забіў ад 12.4 да 12.6 v... я не думаю, што яе спалілі,а затым, гледзячы на яе, добра я бачу сляды на некаторыя шрубы ўнутраныя, як калі б яна была ўжо адкрыта.некалькі саветаў па гэтым пытанні? я магу паспрабаваць прачытаць, у якой-небудзь іншы спосаб?магчыма, ricreandomi порт бд?

Дата Рэгістрацыі
    Feb 2015
    Болга
    Неапаль
    Паведамленні
    494
    Прывітанне ўсім, пішу тут, каб не адкрываць яшчэ адзін пост,я спрабую чытаць іншы sid, на гэты раз sid 206 Ford kuga, якія я знайсці, для практыкі..***** а ў выпадку з sid 803, я нават не магу зрабіць ecu id, нягледзячы на ўсе спасылкі Siani ок,адзіны мой сумневы адносна напружання харчавання...я заўважыў, што ў акне пеўнік падае нават да 12.4 v, але калі я мераю на тросы, якія ідуць на грэбень Dell ecu не даходзіць да 12.2, але заўседы трымае пад на 12 .10 ці крыху больш. Мне было цікава, калі гэта можа быць прычынай і якое напружанне параіце, каб прачытаць. 14в ідуць добра? З самага пачатку я чытаў іншыя ecu, уключаючы bosch edc16 і марелли без праблем з тым жа інструментам, і з ж харчаванне.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Feb 2015
    Паведамленні
    89
    Што-небудзь здарылася яшчэ, мне!!! Я паспрабаваў прачытаць sid 803 ў bdm, так і з певень k з ktag але не атрымалася!!! І я анке перавернутай пазіцыі skedino потым!!! ������ але нічога!!! Minto на аўтамабіль... аўтамабіль..., то я палічыў за лепшае пакінуць яго ў спакоі ў рэшце рэшт!!!

Дата Рэгістрацыі
    Feb 2015
    Болга
    Неапаль
    Паведамленні
    494
    Ніхто не мае вопыту ў заслугі? Не хачу верыць, што праблема-дэль-гала, у bdm іншымі ecu робіць спакойна... пасля таго, як я спрабую размясціць фатаграфіі, каб быць больш ясным

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di fuorigiri
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Паведамленні
    186
    калі і здарылася са мной, я апусціў яго schedino і з крыху цярпення, я звязаны ў ланцугу
    Калі вы не памыляецеся ніколі не азначае, што вы не вырашаючы праблему сапраўды цяжка. І тое, і сур'езная памыляюся

Дата Рэгістрацыі
    Feb 2015
    Болга
    Неапаль
    Паведамленні
    494
    Прывітанне ўсім, я хацеў вас папярэдзіць, што я, нарэшце, выпраўлена, і я паспеў прачытаць дзве sid,растлумачу коратка на пытанне, дзе быў, так што вы можаце спатрэбіцца ў які-небудзь іншы няшчасны heheeh спачатку я спрабаваў чытаць ecu зварваць правады непасрэдна на ўчастках bdm і, выкарыстоўваючы яго schedino для пін-стрып-чытанне, панесеныя паспяхова...крок, а затым паглядзім, у schedino спружыны і вядома, што адсутнічае сувязь з наканечнік да раз'ем, які ідзе затым падключаецца да певень,lo creo з невялікай перамычкі,але нічога не, чытанне не ідзе. Я гляджу яшчэ больш старанна і вядома, што на schedino спружыны пасады розных сувязяў паміж наканечнікам і кантактны выхад не супадаюць з тымі задыяку schedino пін-стужкі, змяніць усе яго schedino з новых пазіцый, і ўсе ідзе да вялікай(я спрабаваў толькі чытанне, але я думаю, нават у запісе). Я не ведаю, як можна што-то падобнае, я разумею, як копія "кітайскі", але памыліцца нават скапіяваць хахаха я спадзяюся, што было карысна для якой-то іншы пачатковец, як я! buonaserata!

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di Errecinque
    Дата Рэгістрацыі
    Mar 2014
    Паведамленні
    909
    Citazione Першапачаткова Напісаў giuseppe89 Visualizza Messaggio
    Прывітанне ўсім, я хацеў вас папярэдзіць, што я, нарэшце, выпраўлена, і я паспеў прачытаць дзве sid,растлумачу коратка на пытанне, дзе быў, так што вы можаце спатрэбіцца ў які-небудзь іншы няшчасны heheeh спачатку я спрабаваў чытаць ecu зварваць правады непасрэдна на ўчастках bdm і, выкарыстоўваючы яго schedino для пін-стрып-чытанне, панесеныя паспяхова...крок, а затым паглядзім, у schedino спружыны і вядома, што адсутнічае сувязь з наканечнік да раз'ем, які ідзе затым падключаецца да певень,lo creo з невялікай перамычкі,але нічога не, чытанне не ідзе. Я гляджу яшчэ больш старанна і вядома, што на schedino спружыны пасады розных сувязяў паміж наканечнікам і кантактны выхад не супадаюць з тымі задыяку schedino пін-стужкі, змяніць усе яго schedino з новых пазіцый, і ўсе ідзе да вялікай(я спрабаваў толькі чытанне, але я думаю, нават у запісе). Я не ведаю, як можна што-то падобнае, я разумею, як копія "кітайскі", але памыліцца нават скапіяваць хахаха я спадзяюся, што было карысна для якой-то іншы пачатковец, як я! buonaserata!
    Добры дзень, Іосіф, вы можаце паставіць фота schedino адрэдагаваныя, дзе вы бачылі спасылкі нармальна рабіць?? Дзякуй

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК (OF)
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Паведамленні
    935
    Як правіла, у гэтых выпадках у пер'і проста intermezzare адаптар, які вы выкарыстоўваеце для bosch без ежы...

На гэта я не спрабаваў, але на марелли я вырашыў гэта так.

Старонка 2 з 3 PrimaПерад 123 АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •