-
СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
я думаю, што, безумоўна, гэта механічная праблема, як было сказана раней таксама кантралюе перамяшчэння wastgate і што напалі усе трубы ў патрэбнае месца ;
калі вы думаеце, на датчык выдатку паветра кантралюе фактычныя значэння мяжы параўнайце іх на іншы аўтамабіль, калі супадаюць.......
-
СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
таксама для мяне застаецца механічная няспраўнасць? я кажу, калі машына ? было выпраўлена ўзяць тых, хто паставіў рукі, але кліент зрабіў прысутнічае гэтая праблема......
-
СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
не адцягваючыся на мноства добрых кузовщиков, але не маюць вопыту і ведаў аб механічных частак,"што polmoncino і толькі крыху сагнуты"(wastgate)
-
СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
ты правы.... вы спрабавалі з пісталетам вакууму убачыць, калі polmoncino трымае, або калі ланцуг дэпрэсіі ? прымацаваныя, магчыма, пакінулі, адключыўшы тое, нават іх.....
-
СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК (OF)
Калі кропкай abarth, як вы пераканайцеся, што файл з'яўляецца вашым?? Вы адкрылі блок кіравання, убачыў, што ў паслядоўны, не ? можаце прачытаць яго змесціва... па меншай меры, наколькі я ведаю.
Па мне, а ? маршрут турбіна ў аварыі... адбываецца часта на гэтыя аўтамабілі, улічваючы, што ? размешчана на пярэдняй панэлі і ? таксама вельмі мала абаронены.
-
безумоўна, што-то дрэнна мантуецца, чаму? ? была rismontata/пераўсталяваў, а цяпер ? у чарговы раз, як і павінна ісці.......
дзякуй усім
-
Я згодны з black... Ад серыйных не можаце чытаць, калі не ў віртуальнай, і файлы, якія вы ад родаў, што есць у базе дадзеных ? арыгінал......
Запіс
- Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
- Ты вы не можаце адправіць адказы
- Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
- Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
-
Правілы Форума