Старонка 2 з 4 PrimaПерад 1234 АпошняеUltima
Вынікі з 33 11-20

Абмеркаванне: Я ўяўляю (chiptuning, алей)

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    May 2013
    Болга
    салерно
    Паведамленні
    120
    прывітанне, алекс сардэчна запрашаем віншую ituoi хобі, а ў мяне усталяваны hho ячэйка на 1.3 mj і добра

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    May 2013
    Болга
    авеллино
    Паведамленні
    911
    Прывітанне ? сардэчна запрашаем, вы можаце быць вялікай дапамогай, з вашым вопытам

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК (OF) L'avatar di motorsport
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Болга
    кампанія
    Паведамленні
    1,110
    прывітанне і дабро запрашаем!!
    Вы сапраўды не зразумелі што-тое, пакуль вы не ў стане растлумачыць гэта сваей бабулі (Эйнштэйн)

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di mecdoc
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Паведамленні
    250
    сардэчна запрашаем................

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di cicciogsr
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    Sicily
    Паведамленні
    428
    Сардэчна запрашаем, я спадзяюся, што ў бліжэйшы час адкрыць прыгожы duscussione аб паліве, аб якім ты казаў у пачатку...

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК (FO)
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Паведамленні
    483
    прывітанне і дабро запрашаем

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Болга
    месіна
    Паведамленні
    478
    Прывітанне, benventuto, цікава было б адкрыць дыскусію на алею і іншай на вадародзе

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Et
    34
    Паведамленні
    89
    spiki_x Прывітаць сярод нас

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2013
    Паведамленні
    118
    Ад тоўстай свініны і нарадзілася добрая гісторыя.
    Улічваючы, што я брала алей, якое выкарыстоўваецца адзін рэстаране маей весцы і friggievano многія mistecche свініны inpannate, і вы назапасілі шмат тлушчу ў алей, якое ў працэсе перапрацоўкі і фільтрацыі separavo як шлюб.
    О мая дарагая Гольф дызель 87 быў усталяваны другі бак для дызельнага паліва, таму што ў галоўным я ўкладваў у алей. Аўтамабіль дызель заводзіўся і пры scaldo, cambiavo харчавання алеем з дапамогай перамыкача. Я таксама пабудаваў апарат цяпло нагрэтай нафты. Montavo ў sistem складаныя і выдатна працуе.
    Прыйшло лета мы prepatravamo, каб пайсці ў адпачынак у Далмацыі. Бачачы тлушчу ў кантэйнер, я выявіў, што стаў вельмі мяккі і не думаю, што ў два разы я кінуў унутр і з'ехалі.
    Вяртаўся я Плачу ноччу мы толькі што бачылі, спецыяльныя эфекты, ўзнеслага паліва. У дадатак да пах смажанага свініны курыў, нават шмат. Мой брат giudava і, будучы піратам, дарогі, даваў яму на нервы, якія з пункту вы attaccho на наш зад. Ен узлез на перадачу і падняў абароты......
    Гэты бедны хлопец, і давялося спыніцца, таму што знайшоў ў воблаку дыму і так блізка адзін да аднаго, мець бачнасць нуль.
    I residiui згарання назапашвання, ў выхлапной трубе вы спалілі і скакалі з кавалка fuligine напальвання.....

Казіно.... але мы пайшлі і вярнуліся. План-пяро, вельмі павольна.
    Апошні раз рэдагавалася msport (exil77grande); 11-07-2013 да 11:11

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Et
    58
    Паведамленні
    221
    тлушч свініны, калі не трактат разбурае нават больш? resistende рухавікоў у мідыі, што прымушае вас знайсці на клапаны, адпрацаваны алей з фрыцюрніцы належным чынам адфільтраваны і змешчаны менавіта ў асобнай емістасці мы выкарыстоўваем паспяхова du vw caravelle з электрапрывадам 1900 імкнуўся. для падагрэву алею мы праходзілі і здымалі на выпускныя калектары з медных труб, то халодны старт з нафта, і праз 10 хвілін аб нафты ? добра гатовы перасекчы трубаправоды гарачай і перамыкач для праграмы эка.
    відавочна, што для выкарыстання ў горадзе? вы аддаеце перавагу, каб прадухіліць нафты з-за смуродам і, каб не быць арыштаванымі.

Старонка 2 з 4 PrimaПерад 1234 АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •