Старонка 2 з 2 PrimaПерад 12
Вынікі з 20 11-20
    АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di carlo abarth
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Болга
    ВЕЗУВІЙ
    Паведамленні
    1,521
    moddando гэтыя вы бачыце і як розніцу !!!
    Citazione Першапачаткова Напісаў panterargento Visualizza Messaggio
    Калі вы выкарыстоўваеце ecm Titanium, тыя, якія я заключаны ў чырвонай рамцы зыходнага выявы, званыя Фазы ўпырску і 5.
    Што такое заяц? Трус Abarth

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di panterargento
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Болга
    Маці
    Et
    48
    Паведамленні
    215
    Я не думаю, што 2 градусы equivalgano 2%, 1 ступені, калі я не памыляюся ? роўна 43 ачкі, такім чынам, каля 15%, вядома, залежыць ад пункту росту.
    Калі я сказаў, бздура bastonatemi...
    Жыць і не спрабаваць азначае застацца сумневаў, што ез б зрабіў

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Фларэнцыя
    Паведамленні
    961
    Citazione Першапачаткова Напісаў panterargento Visualizza Messaggio
    Я не думаю, што 2 градусы equivalgano 2%, 1 ступені, калі я не памыляюся ? роўна 43 ачкі, такім чынам, каля 15%, вядома, залежыць ад пункту росту.
    Калі я сказаў, бздура bastonatemi...
    правільна, 1?=43pt

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Жнівень 2012
    Паведамленні
    123
    Прывітанне michele30, градусы, вы чакаеце, напрыклад, калі максімальная IQ, што ў вас у восі авансаў ? 60 mm3 і з карты крутоўнага моманту, педаль, час і абмежавальнікамі розныя ne спытаеце 80mm3 для ін'екцый 20 мм3 больш, што ў адваротным выпадку впрысните пасля P. M. S. і, без сумневу, толькі чорны дым.
    Для змены soft не c' ? трэба чапаць cli дасягненняў, напрыклад, калі вы павелічэнне ціску ў рампы ў той момант, што мы просім яшчэ дызель.
    чытайце на гэтую тэму : http://www.professionalchiptuning.ne...1-9-mjet-150cv
    што, безумоўна, тлумачыцца тым лепш.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Фларэнцыя
    Паведамленні
    961
    Citazione Першапачаткова Напісаў lupak Visualizza Messaggio
    Прывітанне michele30, градусы, вы чакаеце, напрыклад, калі максімальная IQ, што ў вас у восі авансаў ? 60 mm3 і з карты крутоўнага моманту, педаль, час і абмежавальнікамі розныя ne спытаеце 80mm3 для ін'екцый 20 мм3 больш, што ў адваротным выпадку впрысните пасля P. M. S. і, без сумневу, толькі чорны дым.
    Для змены soft не c' ? трэба чапаць cli дасягненняў, напрыклад, калі вы павелічэнне ціску ў рампы ў той момант, што мы просім яшчэ дызель.
    чытайце на гэтую тэму : http://www.professionalchiptuning.ne...1-9-mjet-150cv
    што, безумоўна, тлумачыцца тым лепш.
    Гаворка па сутнасці ? правільна, я раблю 2 унікальных удакладненняў:

1 - ? нармальна, што вы калі-ін'екцыі, якая заканчваецца пасля вмт, нават у арыгінале бывае,
    2 - есць некаторыя меры засцярогі, каб гарантаваць, што нават калі "уздым" пасля вмт будзе эфектыўным і не дасьць, толькі чорны дым.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Жнівень 2012
    Паведамленні
    123
    Калі не памыляюся, вы не павінны выходзіць за 5? пасля P. M. S.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Фларэнцыя
    Паведамленні
    961
    Citazione Першапачаткова Напісаў lupak Visualizza Messaggio
    Калі не памыляюся, вы не павінны выходзіць за 5? пасля P. M. S.
    вы бачылі anda ад арыгінала, як ўпырсквае пасля вмт *2000rpm?
    Не існуе ніякіх пэўных правілаў, усе залежыць ад таго, наколькі хутка гарыць дызельнае паліва.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Жнівень 2012
    Паведамленні
    123
    Прывітанне Сандра, шчыра кажучы, канцэпцыю я зразумеў, але на практыцы яны не здольныя бачыць, на колькі градусаў заканчваецца, l' ін'екцый, і ? адзінае, што хацелася б даведацца.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2013
    Паведамленні
    591
    за кошт, што на jtdm 120cv, як мой у 80mm3 ад першапачатковай ін'екцыі finoscono нават 8? пасля вмт, ? вылічэнні, якія можна зрабіць, толькі калі вы добра ведаеце, як працуе ecu, ду-ключ, ecu счытвае карту педаль, пытаецца: - 300 нм, будзе бачыць на карце пераўтварэнні, колькі мм3 з'яўляюцца 300mn і бачыць, напрыклад, 70mm3, то мы, напрыклад, 2500 абаротаў у хвіліну, бачыць, што ціск ў магістралі высокага ціску c'? карта 2500 абаротаў у хвіліну з 70mm3 дызель і ідзе лавіць рыбу, час ўпырску адносна 70mm3 з ціску ў рампы, счытваецца ў карту rail, ведаючы, колькі зша там хочуць да 2500 абаротаў, каб надаць 70mm3 ў tot presisone rail вы падзеліце гэты лік на час, якое да 2500 у зша патрабуецца, каб зрабіць можа, і так, да nghezza ўпырску ў градусах, затым адняць аванс, які знаходзіцеся на табліцы дасягненняў, у той лік абаротаў і попытам на дызельнае паліва, і ў вас есць час ўпырску пасля вмт ў градусах

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    216
    Citazione Першапачаткова Напісаў tidus1985 Visualizza Messaggio
    за кошт, што на jtdm 120cv, як мой у 80mm3 ад першапачатковай ін'екцыі finoscono нават 8? пасля вмт, ? вылічэнні, якія можна зрабіць, толькі калі вы добра ведаеце, як працуе ecu, ду-ключ, ecu счытвае карту педаль, пытаецца: - 300 нм, будзе бачыць на карце пераўтварэнні, колькі мм3 з'яўляюцца 300mn і бачыць, напрыклад, 70mm3, то мы, напрыклад, 2500 абаротаў у хвіліну, бачыць, што ціск ў магістралі высокага ціску c'? карта 2500 абаротаў у хвіліну з 70mm3 дызель і ідзе лавіць рыбу, час ўпырску адносна 70mm3 з ціску ў рампы, счытваецца ў карту rail, ведаючы, колькі зша там хочуць да 2500 абаротаў, каб надаць 70mm3 ў tot presisone rail вы падзеліце гэты лік на час, якое да 2500 у зша патрабуецца, каб зрабіць можа, і так, да nghezza ўпырску ў градусах, затым адняць аванс, які знаходзіцеся на табліцы дасягненняў, у той лік абаротаў і попытам на дызельнае паліва, і ў вас есць час ўпырску пасля вмт ў градусах
    Прывітанне Tidus я хацеў бы ўнесці ўдакладненне, што не ? браніравалі. На карце крычы ? няправільна глядзець на час, каб 80mm3, каб паглядзець, колькі градусаў у ВЗ есць, чаму? ад
    не inietter? заўседы тыя справы, лічыць, што 1.9 120 л. ўпырсквае каля 58mm3 да 4000 абаротаў, у той час як 1.9 16v ўкараняе 62mm3 да 4000 абаротаў, у гэтым выпадку вам давядзецца глядзець на значэнне, якое вы ў карту авансаў і тэрміны, 60mm3 і вы ўбачыце, што на 4000 аб ін'екцыі заканчваецца менавіта ў вмт, а больш за 4000 абаротаў, у выніку нават 5 градусаў, так як ін'екцыі andr? паменшыць і, такім чынам, таксама час ўпырску, але загадзя sar? усе больш і больш? высокі, нават з нізкім iq, калі паглядзець com'? зрабіў карту. У арыгінале есць максімум 7 градусаў каля ВЗ на нізкіх абарачэннях.

Старонка 2 з 2 PrimaПерад 12

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •