Сказаць па праўдзе, я не магу сказаць вам, калі файлы, якія вы чытаеце ? пашкоджаны, чаму? я знайшоў файл з нумарам праграмнага забеспячэння, такія як ваш, але ен таксама мае іншае колькасць праграмнага забеспячэння, то можа быць абнаўленне, аднак, тое, што я знайшоў ? адрозніваецца ад таго,
апублікавана ад вас.
Што bmw ostiche яго ўяўляла.. машына ? ужо была ў bmw, і я думаю, што заўтра мы ritorner?, я спадзяюся, што з 'выраўноўванне блокаў кіравання, вы дазволіце праблему
І' gi? быў у BMW і не вырашылі ???
Што ведаю ўсе "сістэма" электронны BMW ? закадаваны выгляд майстар-пароль, кожны апарат, які ўстаўляецца ў ланцуг CAN павінен быць закадаваны для таго (сказаў у вельмі грубай)
Калі вы не робіце правільныя дзеянні gi? дзіўна, што пачынаецца пасля X tenatitivi ІМХО...
Проста здарылася праблема, мой сябар адразу ж прынесла машына ў bmw, амаль грэбліва сказалі, што пайшлі змены ecu, так? пашкоджанняў (1600 еўра + або -), чаму? пачынаецца пасля X раз не мне, то магу растлумачыць і ў цесным раўнда кансультацый з**** майстэрні сказаў мне, што inistendo ў канцы часткі (bohhhh), на самай справе пасля ? туды на матацыкле, дыягназ не адлюстроўваюцца памылкі, калі не падвядзіце, падвядзіце, ідэнтыфікатары code.
Мае perplessit? шмат ад складальнікаў у аўтасалоне bmw першы, хто кажа, што ен не зрабіў нічога, другі, што хоча адразу замяніць ecu, нават не спрабуюць зрабіць перапраграмаванне.
паглядзім заўтра, што мне кажуць, калі я ўяўляю сябе з іншага ecu.
Афіцыйнаму прадстаўніку BMW, не "брудныя рукі" з пэўных відаў работ, вырашае іх на пні.
У гэтым выпадку змяняецца блок кіравання разрешающ, безумоўна, праблемы, звязаныя высокіх выдаткаў.
Я не кажу, яны маюць рацыю, але іх метадалогіі працы, тыповыя ? тое, прыняць яго ці пакінуць.
У любым выпадку, я паўтараю вам, што на мой погляд, калі вы не закадаваны новы ECU на шыне CAN машыны праблемы ? то 99%, машыны ВЕЛЬМІ (надта), звязаныя з электронікай, пу? магчыма, нават наўмысна, каб стварыць праблемы для вундэркіндаў "зрабі сам"...
![]()
Нарэшце, пасля двух месяцаў чакання, у bmw змаглі вырашыць праблему.
Яны замянілі ECU рухавіка (EWS, блок харчавання, помпа нізкага ціску дызельнага паліва,датчык тэмпературы вады і каля дзесяці трубы і фітынгі паліўнай сістэмы і інжэктара, разам 4500 еўра + пдв. Bmw зніжка 20% на запчасткі і 15% на працу (прыгожая суцяшэнне)
*******ааа....замянілі палову машыны...
Але як гэта робяць тыя, што крадуць??Мой сябар ? спыніўся, з яго прыгожай X5 10мин ў бар сыходзіць, і аўтамабіль не быў іп? блін, як ? можна???