Старонка 2 з 2 PrimaПерад 12
Вынікі з 11 па 19 з 19

Абмеркаванне: прамыя пачаць

Banned
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Болга
    фиано-рамана
    Паведамленні
    218
    дарагі іен, калі паглядзець на форуме, есць людзі, якія год зрабіў курсы alientech, і былі расчараваныя, і я магу гарантаваць, што тут вы знойдзеце людзей, вельмі падрыхтаваныя.

НАВІЧОК L'avatar di marco147150
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2013
    Болга
    шатун
    Паведамленні
    23
    Прывітанне, я думаю, што як і я, што ў пасьце шмат інфармацыі, існуюць і іншыя карыстальнікаў, зацікаўленых у гэтыя анлайн-курсы.
    Вы можаце мець больш? інфармацыя?
    прывітанне.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2013
    Паведамленні
    108
    Citazione Першапачаткова Напісаў msport (exil77grande) Visualizza Messaggio
    літый-ці магу я ведаць, што машына ў вас есць? аб'ем рухавіка коней марка і мадэль?
    У мяне 3 маіх асабістых :
    - Panda 1200 бензін, ад мяне сеткавы дыск (ідзе pi?, але толькі вышэй 4500rpm і, у канчатковым рахунку, у выніку выходзіць роўна !)
    - "слаўнай" A3 Quattro бензін 150л.з 1999 года, moificata трохі ўсе ў рухавік, ад СК турбіна (заўседы невялікі k03 але гібрыдны). Rullata з сярэдні карта (не крайніх) на 215 л. с.
    - 350Z HR 2009 года, з кэт з металу, фільтры BNC і карта падрыхтавана ў ЗША (для гэтых патрэбны hard+soft спецыяльных, UPREV ? фірма) і злегку змененай маці божай, серыя 313hp цяпер...некалькі больш? (як добра вы ведаеце, вы не прымаеце hp бензінавых рухавікоў gi? зайшлі без зменаў "цяжкіх")
    Ах, калі вы хочаце, я нават Aprilia Tuono 2011 года, відавочна, са сцекаў і Power Commander V, з картай ад мяне зменены.
    Я мог бы не працуе інтэрнэт, нават газонакасілку...

На шчасце, у мяне шмат сяброў, усе з дызеля, па крайняй меры, мне не хочацца з карты "магчыма" !
    ? мы OT !
    ;-)

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2013
    Паведамленні
    108
    Citazione Першапачаткова Напісаў марка Visualizza Messaggio
    дарагі іен, калі паглядзець на форуме, есць людзі, якія год зрабіў курсы alientech, і былі расчараваныя, і я магу гарантаваць, што тут вы знойдзеце людзей, вельмі падрыхтаваныя.
    Я не суджу, калі ў мяне ўзнікаюць прамыя або, па крайняй меры, людзі, якіх я ведаю, прабачце...
    Alien ? адна з многіх фірмаў, якія працуюць у галіны, сяброў, ne выкарыстоўвалі іншы (я не імены) і былі ў захапленні ад матэрыялу і ад курсаў, напрыклад (хоць, па мне, на некаторыя машыны няправасць карты...)

Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Паведамленні
    4,817
    Citazione Першапачаткова Напісаў іонаў Visualizza Messaggio
    Я не суджу, калі ў мяне ўзнікаюць прамыя або, па крайняй меры, людзі, якіх я ведаю, прабачце...
    Alien ? адна з многіх фірмаў, якія працуюць у галіны, сяброў, ne выкарыстоўвалі іншы (я не імены) і былі ў захапленні ад матэрыялу і ад курсаў, напрыклад (хоць, па мне, на некаторыя машыны няправасць карты...)
    глядзіце, што тут ніхто не ставіць пад сумнеў якасць прадукцыі афіцэраў я асабіста ўвесь спектр alientech кропка была іншай,марка хацеў толькі сказаць вам, што гэтыя кампаніі не маюць у якасці мэты тое, што зрабіць курсы, каб стаць падрыхтоўцы спецыялістаў фамільныя карыстальнікаў, але толькі ў тым, каб прадаць уласную прыбораў і ў многіх выпадках гэта пасыпаную мукой, і бясплатна, але калі вы праводзіце каля€ 10 000 за матэрыял,справа ў тым, толькі, што многія карыстальнікі, якія яны зрабілі, вядома, ім плацяць добрыя грошы, у рэшце рэшт, яны перарабілі, вядома, ад нас, і на практыцы не зразумелі амаль нічога, і risuscivano толькі рухацца тут і там", professionalchiptuning і ўзначальваюць два адміністратара, якія працуюць у майстэрні каля 15 гадоў і ад 10 fanni chiptuning наш, апроч боку працоўнага і запал, і гэтая запал, што мы навучаем на 100% і не з простай пасыпанай мукой новых карыстальнікаў, што пасля нашага курса з'яўляюцца цалкам аўтаномнымі і, што але мы з падпіскі поўны гадавых, што забяспечвае абсалютна ўсе і планавалася таксама кантактны тэлефон для якіх-небудзь сумневаў-праблема,у нас есць майстэрні і прыватныя, якія былі раскіданыя па ўсей італіі, а некаторыя нават за мяжой тып румынія-славенія і англія,проста прачытайце тут http://www.professionalchiptuning.ne...onalchiptuning 11 старонак зваротнай сувязі, і вы разумееце, калі не мы людзі падрыхтаваныя, але, перш за ўсе, сумленныя,з гэтым я заплюшчваю off topic добры працяг.
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2013
    Паведамленні
    108
    Citazione Першапачаткова Напісаў msport (exil77grande) Visualizza Messaggio
    глядзіце, што тут ніхто не ставіць пад сумнеў якасць прадукцыі афіцэраў я асабіста ўвесь спектр alientech кропка была іншай,марка хацеў толькі сказаць вам, што гэтыя кампаніі не маюць у якасці мэты тое, што зрабіць курсы, каб стаць падрыхтоўцы спецыялістаў фамільныя карыстальнікаў, але толькі ў тым, каб прадаць уласную прыбораў і ў многіх выпадках гэта пасыпаную мукой, і бясплатна, але калі вы праводзіце каля€ 10 000 за матэрыял,справа ў тым, толькі, што многія карыстальнікі, якія яны зрабілі, вядома, ім плацяць добрыя грошы, у рэшце рэшт, яны перарабілі, вядома, ад нас, і на практыцы не зразумелі амаль нічога, і risuscivano толькі рухацца тут і там", professionalchiptuning і ўзначальваюць два адміністратара, якія працуюць у майстэрні каля 15 гадоў і ад 10 fanni chiptuning наш, апроч боку працоўнага і запал, і гэтая запал, што мы навучаем на 100% і не з простай пасыпанай мукой новых карыстальнікаў, што пасля нашага курса з'яўляюцца цалкам аўтаномнымі і, што але мы з падпіскі поўны гадавых, што забяспечвае абсалютна ўсе і планавалася таксама кантактны тэлефон для якіх-небудзь сумневаў-праблема,у нас есць майстэрні і прыватныя, якія былі раскіданыя па ўсей італіі, а некаторыя нават за мяжой тып румынія-славенія і англія,проста прачытайце тут http://www.professionalchiptuning.ne...onalchiptuning 11 старонак зваротнай сувязі, і вы разумееце, калі не мы людзі падрыхтаваныя, але, перш за ўсе, сумленныя,з гэтым я заплюшчваю off topic добры працяг.
    Я не міха сказаў, наадварот, у самай справе !

Безумоўна, зваротная сувязь, захочуць што-небудзь сказаць, і я вельмі рады за карыстальнікаў.
    Я ўжо даўно, я паспрабаваў бы я гэтыя курсы, але менавіта для мяне ? толькі запал !
    Курсы і інструменты афіцэраў, а яны неабходныя, каб сапраўдны прафесіянал, ім плаціце шмат, але яны практычна абавязковыя, а калі вы хочаце атрымаць дапамогу. Што яны зроблены добра...? іншая размова !
    Добрай працы табе!!!

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2013
    Болга
    Балоння
    Паведамленні
    7
    у любым выпадку, я пачынаю, каб страсці.. чыста выпадкова, на форуме мая "astrina" адзін хлопец зрабіў кіраўніцтва аб тым, як выключыць egr з карта... і l? я даведаўся гэты свет. Я думаў, што, каб рабіць супастаўлення і інш мы хацелі, абсталявання, якія каштавалі шмат, потым я ўбачыў, што есць абсталяванне некалькіх сотняў еўра, якія дазваляюць ўмешваюцца ў гэта хобі, і паглядзець, калі магчыма ? толькі эйфарыя ад навінкі? ці сапраўдная запал. Тады, магчыма, вы вырашыце, што ен хоча зрабіць..! курс, я думаю ен з гэтым справіцца?.. калі не абсурдныя лічбы нават чаму? ? толькі для cuoriosit? і "гуляць" са сваей паловай, а не для атрымання прыбытку, як многія робяць!!
    Opel astra h 1.7 101 л.с. Cosmo
    Airbox зменены, egr засориться і выключаецца.

Banned
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2013
    Болга
    Пескароў
    Паведамленні
    75
    Курс, асабліва для тых, хто пачынае і абавязацельствы і таму, што калі будзеш старанна форум вам не хапае базы, каб зразумець, што гавораць

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Жнівень 2013
    Паведамленні
    17
    Citazione Першапачаткова Напісаў bladezz Visualizza Messaggio
    у любым выпадку, я пачынаю, каб страсці.. чыста выпадкова, на форуме мая "astrina" адзін хлопец зрабіў кіраўніцтва аб тым, як выключыць egr з карта... і l? я даведаўся гэты свет. Я думаў, што, каб рабіць супастаўлення і інш мы хацелі, абсталявання, якія каштавалі шмат, потым я ўбачыў, што есць абсталяванне некалькіх сотняў еўра, якія дазваляюць ўмешваюцца ў гэта хобі, і паглядзець, калі магчыма ? толькі эйфарыя ад навінкі? ці сапраўдная запал. Тады, магчыма, вы вырашыце, што ен хоча зрабіць..! курс, я думаю ен з гэтым справіцца?.. калі не абсурдныя лічбы нават чаму? ? толькі для cuoriosit? і "гуляць" са сваей паловай, а не для атрымання прыбытку, як многія робяць!!
    Праблема страты, якія могуць наступіць, вы, што вы, магчыма, фары вялікія пашкоджанні!

Citazione Першапачаткова Напісаў Брат Visualizza Messaggio
    Курс, асабліва для тых, хто пачынае і абавязацельствы і таму, што калі будзеш старанна форум вам не хапае базы, каб зразумець, што гавораць
    Gi?, у адваротным выпадку вы рухаецеся зусім выпадкова.
    Апошні раз рэдагавалася msport (exil77grande); 03-09-2013 да 23:43

Старонка 2 з 2 PrimaПерад 12

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •