Дапамогу?.......
Дапамогу?.......
мне вельмі шкада, што гэтыя блокі кіравання не ў стане наладзіць іх на адлегласці, не ведаю дастаткова. З тэстаў, якія я зрабіў я думаю, што час ўпырску занадта доўгія, але і вы разумееце, што пры спробе fumer?, калі ў вас есць dpf, cos? не паспрабаваць!
Дзякуй сандра нагрузкі і прав.....мне адрас, час ўпырску....каб быць упэўненым, каб не памыліцца дадзеных, якія ecm мне з адрасу, на хаду....дзякуй.
час ўпырску знаходзяцца *8ABFA
Дзякуй, я стараюся, каб забяспечыць
Безумоўна, fumer? шмат з гэтага мода, з крокам па часе ўпырску з'яўляюцца высокія gi? на нізкіх абарачэннях/нагрузках, а таксама іншыя крывыя не пераканаць мяне.
Турба ? непрыкметна заклікаў, напрыклад , я б зрабіў гэта ўвагу, улічваючы, што prex канферэнц gi? таксама дзякуючы большай дызель маецца.
Менавіта...турба не ? абслугоўваецца карта, і абмежавальнік, каб не мець пікі залішняга ціску....калі я памыляюся, папраўце мяне...я кажу ад пачаткоўца .....неспрактыкаваны.
я на гэтых машынах.. дакранаючыся толькі абмежавальнікі і трохі дызельнага паліва.. ідуць вельмі добра і спажываюць значна менш.. ( вядома egr зачынены, і ў камплектацыі няма dpf )