Старонка 2 з 2 PrimaПерад 12
Вынікі з 11 па 19 з 19

Прагляду " Гібрыд"

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Et
    58
    Паведамленні
    221
    1C312C + падобныя : 1C317E
    ecm называе абмежавальнік крутоўнага моманту #2

тое, што вы закранулі вы распасціраецца на 8 і аднадумцаў увязанный з ecm

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Фларэнцыя
    Паведамленні
    961
    Citazione Першапачаткова Напісаў danny677 Visualizza Messaggio
    1C312C + падобныя : 1C317E
    ecm называе абмежавальнік крутоўнага моманту #2

тое, што вы закранулі вы распасціраецца на 8 і аднадумцаў увязанный з ecm
    я ўяўляў, як бы яны былі тыя... на маю думку, не з'яўляюцца абмежавальнікі крутоўнага моманту актыўных у рэжыме? нармальна, што-то тыпу recovery або іншы, яны будуць занадта нізкія, каб быць актыўнымі...

*magi: зрабіць 300cv на гэтую машыну, не думаю, што гэта вялікая праблема, калі вы паглядзіце на час ўпырску з'яўляюцца стрыжаныя, таму забяспечваюць павелічэнне прыкметным дызельнага паліва. Паветра, то ен павінен мець у багацці дзякуючы литраж і турбіна не зусім вельмі, вельмі, вельмі... выцягнуць нас есць 60ina рэзюмэ, па-мойму, не ? цяжка...

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Et
    58
    Паведамленні
    221
    Citazione Першапачаткова Напісаў SandroMarciano Visualizza Messaggio
    я ўяўляў, як бы яны былі тыя... на маю думку, не з'яўляюцца абмежавальнікі крутоўнага моманту актыўных у рэжыме? нармальна, што-то тыпу recovery або іншы, яны будуць занадта нізкія, каб быць актыўнымі...

*magi: зрабіць 300cv на гэтую машыну, не думаю, што гэта вялікая праблема, калі вы паглядзіце на час ўпырску з'яўляюцца стрыжаныя, таму забяспечваюць павелічэнне прыкметным дызельнага паліва. Паветра, то ен павінен мець у багацці дзякуючы литраж і турбіна не зусім вельмі, вельмі, вельмі... выцягнуць нас есць 60ina рэзюмэ, па-мойму, не ? цяжка...

Я заўважыў, што на самай справе нізкія, так як яны, здаецца, + стратэгіі працы на засмечаных фільтра, што ўказанне на нармальнае

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ (OF) L'avatar di magi1984
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Болга
    Насельніцтва (Я)
    Паведамленні
    1,529
    прабачце, але проста адзін curiosit?, вядома, не ў крыўду...
    вы кажаце, што запечаныя быдла 300cv без dpf, а потым ня ведаеш, нават не прызнаюць карты за межамі драйвер
    акрамя таго, як вы кажаце, я разумею, што вы вельмі недасведчаны, упэўнены, што яны 300cv іншых a5, што вы змянілі???
    [COLOR="#0000FF"][CENTER][B]У жыцці вы ніколі не спыняйце вучыцца![/B][/CENTER][/COLOR]

[CENTER][COLOR="#FF0000"][B]я Не адказваю на асабістыя паведамленні з просьбай аб дапамозе! Калі вам патрэбна дапамога, СПЫТАЕЦЕ НА ФОРУМЕ!!![/B][/COLOR][/CENTER]

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Et
    58
    Паведамленні
    221
    Citazione Першапачаткова Напісаў magi1984 Visualizza Messaggio
    прабачце, але проста адзін curiosit?, вядома, не ў крыўду...
    вы кажаце, што запечаныя быдла 300cv без dpf, а потым ня ведаеш, нават не прызнаюць карты за межамі драйвер
    акрамя таго, як вы кажаце, я разумею, што вы вельмі недасведчаны, упэўнены, што яны 300cv іншых a5, што вы змянілі???
    Улічваючы, што тых, хто абражае ? stinker: і не ? мой выпадак, у майстэрні, дзе я працую, я не пярэчу абсалютна дызель, але з наладай, gpl/метан; дызель іх назад мой калега і нават, здаецца, добра, і я, годна 9 з 10 раз я замест мяне глядзець і нічога не спытаць, як ен робіць гэтак жа са мной ( на працы працуе, відавочна, трохі, cos? ).
    калі б я быў навукоўцам, я нават не пост, каб параўноўваць і шукаць, замест таго, каб вучыцца, і, можа быць, я б нават далучыўся, калі не карміла толькі здаровай запал на поле з 4-х колаў.
    Ад "нявопытных" ( спадзяюся, часовы якая яшчэ) я? таксама ўстаноўлена, што монстар дызель sfumacchiante, з улікам, электроннае кіраванне, каб выдаліць, вам даруе многія castronerie і на вуліцы, дровы бензінавых невымоўнае.
    Для астатніх, дзякуй вам за парады, якія вы захочаце мне дапамагчы.

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ (OF) L'avatar di magi1984
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Болга
    Насельніцтва (Я)
    Паведамленні
    1,529
    на мой погляд, рухавік дызель sfumacchiante не ? прыемна, дым ? дызель несгоревшего што можа замест таго, каб прыйсці спалілі карту-й? адэкватнага і, такім чынам, мець лепшую прадукцыйнасць

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Фларэнцыя
    Паведамленні
    961
    Citazione Першапачаткова Напісаў magi1984 Visualizza Messaggio
    на мой погляд, рухавік дызель sfumacchiante не ? прыемна, дым ? дызель несгоревшего што можа замест таго, каб прыйсці спалілі карту-й? адэкватнага і, такім чынам, мець лепшую прадукцыйнасць
    дызель sfumacchiante я згодны, што не прыгожа, але калі ? прыехалі ў мяжа ціску турбіны, калі вы ўсе яшчэ хочаце, каб прадукцыйнасць павялічваецца дызель. Дызельны рухавік атрымлівае максімальную прадукцыйнасць у stechio, але ў той afr паліць, ? факт.

Вы кажаце, "дым ? дызель несгоревшего што можа замест таго, каб прыйсці спалілі карту-й? адэкватнае" дакладна, але карту-й? адэкватнае прыводзіць да ціску turbo падняць, і вы ведаеце, што ў сучасных рухавіках-й? час не пу? спытаць...

Я кажу затым, што пакуль вы пу? папрасіць турбіны, вы робіце карту без дыму (што адбываецца спакойна з картай дыму арыгінал), калі вы хочаце пайсці далей, перш за ўсе, мы не павінны мець dpf, і адзіны шлях, каб яшчэ павялічыць прадукцыйнасць ? у тым, каб мець дым...

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Жнівень 2013
    Паведамленні
    17
    Sottolineerei што ? важна не мець dpf.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    prov пескароў
    Паведамленні
    392
    дадам таксама, што і лепш мець EGR працуе з DPF варта intasamente заўчасным, так як газ не ricircolati, гаворка забруджвання разумею, але з DPF і лепш мець EGR, трохі, але мала дыму, аднак, гэта не балюча, калі давядзецца ляцець трэба выдаліць DPF

Старонка 2 з 2 PrimaПерад 12

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •