я знайшоў наступныя біты:
configuration of traction control (0: ASR off & MSR off; 1: ASR on & MSR off; 2: ASR off & MSR on; 3: ASR on & MSR on)
і
priority паміж driving-dynamics control and gearbox intervention (1: no limitation of gearbox intervention, 0: limitation)
і
configuration of DCS крутоўны момант excess integrator (on/off)
яны ўсе 3 у тым жа раене, пад тым жа, пад імем групы CoVM...
Asr кіруецца ад ecu рухавіка і abs, калі рухавік не быў пазбавіць улады я быў бы ў парадку.
Усе гэта да таго, як атрымаць cio
Прывітанне..такім чынам, па дадзеных, што вы пішаце...не маглі б вы прывесці першы біт у 0 asr off і msr off...cos? asr гэта павінна дзейнічаць толькі на тармазы, і не секчы харчаванне на рухавік...
іншыя два біта, які паказвае, шчыра кажучы, не ведаю, што можа modificar.e..
вы ? тое, што я зрабіў, каб? я паставіў значэнне 2, чаму? я не хачу, каб адключыць msr. Здаецца, працуе, але я павінен гэта праверыць, лепш. Лямпа загараецца, але магутнасць не абмяжоўваецца, праблема ? што калі accelero таксама іду за хабар :-)... Павінен зразумець, калі тормазы дзейнічаюць і паверце мне, не ? легка
Калі ў вас есць damos вы шукаеце слова asr і адрас... Калі вы не можаце сення ўвечары пачну я..
У любым выпадку я тэставаў машыну на мокрай дарозе , таму мне цяжка рабіць высновы... я Павінен паспрабаваць з 2-ма коламі на асфальце, а 2 на ледзе, каб зразумець, ці працуе ен.... Але у гэты перыяд....:-)
прабачце,я кідаю l?,калі confrontassimo карты 159 pre-2008, пасля 2008
не мне б у галаву не прыйшло казаць q2 электронных, але было б цікава![]()
Ен электронны? Ці torsen? Калі, як вы кажаце, ? цікава
у my2008 ен электронны,my2007 не было,