Хлопцы, у мяне есць сумненні ў тым, што файл зашыфраваны. C'? як праверыць, калі ? "заблякаваны" - то?
Хлопцы, у мяне есць сумненні ў тым, што файл зашыфраваны. C'? як праверыць, калі ? "заблякаваны" - то?
cawadany ці ведаеце вы ? можаце скінуць лічыльнік з пісання на гэты ecu?
ты колькі разоў у вас напісана ? c? таксама максімальны мяжа ? я што ? gi? была напісана ў 20 разоў
пры ўмове, што лічыльнік пісання, калі прыехалі ў адзін шэраг свайго роду блок...я думаю, дастаткова перапісаць eeprom першага чытання bdm і counter ідзе травень нумар programmazzioni, чым чытанне
Я, напэўна, зразумеў, у чым'? праблема: ? была забароненая чытанне з бд рознай seed key.... гэта ? было зроблена, і хто мяне апрацаваў файл, які я цяпер.... таму я лічу, што няма праблем перапісаць файл крычы ці іншы файл mod....
Паспрабуйце прачытаць па bdm можа быць ? тармозіцца толькі з бд
Вядома ? тармозіцца толькі з бд. У bdm працуе на 100%. Але я не хачу гэта чытаць, файл у мяне. Гэта было толькі, каб зразумець, калі б там была праблема, якая можа bloccarmi магчымай запісу. Калі замест гэтага ? cos?, я б сказаў, што для напісання не існуе ніякіх праблем.