Старонка 2 з 4 PrimaПерад 1234 АпошняеUltima
Вынікі з 31 11-20
    АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ (OF) L'avatar di sportknight
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Болга
    Маці
    Паведамленні
    1,423
    паспрабуйце адкрыць яе з ecmtitanium і паглядзець, калі вы знойдзеце драйвер,калі не ты яго, як правіла, размешчаны ў c'? некаторыя праблемы

Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Паведамленні
    4,817
    Citazione Першапачаткова Напісаў isfedale82 Visualizza Messaggio
    як звычайна, вы адказваеце на столькі, каб губляць час, я ўжо? праверыў у базе дадзеных, але не сумяшчальныя
    бачыў, што вы робіце, дасціпны пошты ваш файл і затым ручнік, - кажу я, калі і, калі ласка, не сумяшчальныя любым выпадку, і калі дадзеныя супадаюць файл адправіў, я не бачу чаму не павінна пайсці добра, калі тады чытайце файл пашкоджаны і не разумееце, праблема ў вашым не верыце?
    Апошні раз рэдагавалася msport (exil77grande); 04-06-2013 да 12:11
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК (OF)
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Паведамленні
    1,280
    Можа быць ? звярталіся дрэнна... але ў любым выпадку нумар, які змяняе ? толькі нумар Fiat ecu, так што гэта не павінна быць актуальным. Тое, што цікавіць ? колькасць HW і SW. У гэтым выпадку, яны роўныя, толькі тое, што з вамі ? JD6JFHW1BM.1, базы дадзеных ? JD6JFHW1BM.... Павінна быць добра, па-мойму...

Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Паведамленні
    4,817
    акрамя таго, перш чым рабіць, губляць час было б больш мэтазгодна размяшчаць файлы ложак з аўтамабіля.

Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Паведамленні
    4,817
    Citazione Першапачаткова Напісаў isfedale82 Visualizza Messaggio
    файл n?6 Num SW: 1065P351
    Dis FIAT: 55195817
    што я спрабаваў

тое, што я 5195817 , я спрабую аднавіць файлы з аўтамабіля
    аднак, нумары былі ідэнтычнымі у вас есць толькі пачатковыя 5 у больш, чым у provabilmento певень не дае.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Паведамленні
    127
    Citazione Першапачаткова Напісаў msport (exil77grande) Visualizza Messaggio
    бачыў, што вы робіце, дасціпны пошты ваш файл і затым ручнік, - кажу я, калі і, калі ласка, не сумяшчальныя любым выпадку, і калі дадзеныя супадаюць файл адправіў, я не бачу чаму не павінна пайсці добра, калі тады чытайце файл пашкоджаны і не разумееце, праблема ў вашым не верыце?
    раздражняюць мяне ўсе данясення, упэўнены, што праблема ? мой, але што такое форум вучыцца або што-нешта іншае
    ці трэба ў момант, калі вы не ведаеце чаго-то!?і калі вам не тлумачыць, або трымае, калі bannate......

аднак файл ? пашкоджаны, чаму? я быў няправы, я, чытаючы яго з каня (я думаю, што не вельмі добра для гэтага эбу)

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Паведамленні
    127
    Citazione Першапачаткова Напісаў egs Visualizza Messaggio
    Можа быць ? звярталіся дрэнна... але ў любым выпадку нумар, які змяняе ? толькі нумар Fiat ecu, так што гэта не павінна быць актуальным. Тое, што цікавіць ? колькасць HW і SW. У гэтым выпадку, яны роўныя, толькі тое, што з вамі ? JD6JFHW1BM.1, базы дадзеных ? JD6JFHW1BM.... Павінна быць добра, па-мойму...
    яго ложак з пеўнік стары, вядома ? за тое, што файл, які я ? пашкоджаны
    прабачце perdit? часу, якія я вам даў, але ў мяне не было намеры, мы прыбылі пасля

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК (OF) L'avatar di motorsport
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Болга
    кампанія
    Паведамленні
    1,110
    а файл базы дадзеных супадае з вашай,на самай справе першы нумар, не вызначаны певень таму? ты думаў, што не задавальняе!!
    Вы сапраўды не зразумелі што-тое, пакуль вы не ў стане растлумачыць гэта сваей бабулі (Эйнштэйн)

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Паведамленні
    127
    Citazione Першапачаткова Напісаў motorsport Visualizza Messaggio
    а файл базы дадзеных супадае з вашай,на самай справе першы нумар, не вызначаны певень таму? ты думаў, што не задавальняе!!
    файл, які я запампаваў, гала, аказваецца, некалькі кб, павінна быць мега 1
    але з galletto 1260 магу ўзяць quela эбу?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК (OF) L'avatar di motorsport
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Болга
    кампанія
    Паведамленні
    1,110
    калі вас азнаеміцца з гала 1260 прачытаў толькі табліцы, 64 кб,поўнае чытанне і 448kb,лепш за ўсе тлумачыць праблему і заблакаваны, ці што??
    Вы сапраўды не зразумелі што-тое, пакуль вы не ў стане растлумачыць гэта сваей бабулі (Эйнштэйн)

Старонка 2 з 4 PrimaПерад 1234 АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •