Дзякуй giarras нашмат больш? вычарпальны адказ...я таксама, каб мы прысвячалі вельмі шмат часу на гэтую запал, і я люблю быць у курсе ўсяго.
Тады не ўсе серыйныя калі пішуць сцерці ўсю флэш ve ўспрымаеце гэта ў момант чытання, калі файл утрымлівае толькі абраны тут sw, што б у тым, што змененыя , калі вы пішаце ў паслядоўны, ен толькі піша, што і калі blokkate эбу проста чытаць эбу ў bdm і ricostruirvi файл!!!!!
так, але ў рэшце рэшт вам трэба, у любым выпадку рэзервовую копію, каб аднавіць арыгінал, не ? я сказаў, зусім глупства,
не, вы чытайце файл з bdm і капіруеце зоны, адсутныя ў паслядоўны папярэдняй ложак і вы створыце поўны файл
прывітанне,
я ў такой жа сітуацыі.
Я edc16c39 CAN і, калі я спрабавала пісаць з mpps12 я ? блакаваны блок кіравання (дарэчы, не я, паставіўшы мод файл, а проста файл Ori чытаў некаторы час таму).
Цяпер я мець файл ori-ложак у паслядоўны з mpps (2mb). У дзень мне прыходзіць BDM. і я разумею, што канцэпцыя аднавіць файл.
Cio? чытаю бягучы дамп пашкоджаны ў bdm і працаздольныя файлы ori-ложак з mpps, а затым перапісаць усе з Bdm. Ужо тут есць.
Але, як я магу аднавіць частку flash mapperovinato ад mpps?
Рабіў розныя даследаванні, я зразумела, што гэта пу? рабіць з ECM... капіяванне і ўстаўка частак у... cio? я бяру карты, якія я бачу ў файле ВРІ(2mb) ложак з mpps(прыкладна апошнія 25% файла) і сення ў флэш-файл пашкоджаны ложак з bdm??
я кажу, добра??
калі ласка, папраўце мяне, калі я кажу занадта шмат caxxate...
дзякуй
дакладна + або - так, вядома, вы павінны разумець, здзіўлены ўчастак якая.
[IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]
вы можаце стварыць яго тып, скараціўшы неабходныя карты з файла крычы, што мы ўжо? і ўстаўце іх дзе не хапае, ці не так? больш ці менш ? так?