Старонка 2 з 3 PrimaПерад 123 АпошняеUltima
Вынікі з 28 11-20

Абмеркаванне: info fap-off ford focus 110 л.с.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di Ross
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Болга
    Таранцей
    Паведамленні
    98
    Citazione Першапачаткова Напісаў marcomjet Visualizza Messaggio
    калі б вы ведалі, хто там і за ecusafe -.-'
    усе праграмы on off вы можаце таксама выкарыстоўваць іх, але, як справядліва сказаў iaio92 і giarras вочы, чаму? вы, верагодна, проста бязмежжа.... асабіста " Мы " тут мы ставім шмат на аптымістычнай dpf на marelli 6f3, але ен быў чысты файл, examiner ад DPF НЕ МАЕЦЦА і не маецца з паловай памылкі ў эбу, вачэй, таму што зламаць рухавік ? дыханне
    Што examiner або любы іншы дыягназ, у адпаведнасці з пунктам экіпіроўка, dia адсутнасць dpf, не абавязкова азначае, што ен сапраўды быў адключаны. Афармленне можна змяніць, змяніўшы 1 камутатара, і не ўплывае на працу dpf. Тое ж самае ставіцца да dtc: вы можаце адключыць усе службы dtc, якія не былі памылкі, але не ? сімвал чысціні і эфектыўнасці праведзенай працы.
    Цярпенне-гэта цнота, моцныя, але што адбудзецца, калі гэтыя прабачэння?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di frantik3
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Болга
    Таскана
    Паведамленні
    610
    лепшая рэч, каб зрабіць усе разумеюць, як зрабіць off перамыкач было б у выпадку, думаю, што я паклаў прыклады аб

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di cicciogsr
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    Sicily
    Паведамленні
    428
    Шчыра кажучы, я ў ecusafe я не давяраю на самай справе я палічыў за лепшае хадзіць вакол ды каля, што стварыць праблемы..знайсці выключальнік ? лепшае рашэнне

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ (OF) L'avatar di magi1984
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Болга
    Насельніцтва (Я)
    Паведамленні
    1,529
    Citazione Першапачаткова Напісаў frantik3 Visualizza Messaggio
    лепшая рэч, каб зрабіць усе разумеюць, як зрабіць off перамыкач было б у выпадку, думаю, што я паклаў прыклады аб
    напрыклад, для камутатара на гэты тып эбу c'? і знаходзіцца ТУТ
    [COLOR="#0000FF"][CENTER][B]У жыцці вы ніколі не спыняйце вучыцца![/B][/CENTER][/COLOR]

[CENTER][COLOR="#FF0000"][B]я Не адказваю на асабістыя паведамленні з просьбай аб дапамозе! Калі вам патрэбна дапамога, СПЫТАЕЦЕ НА ФОРУМЕ!!![/B][/COLOR][/CENTER]

Banned
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Паведамленні
    92
    я convinco кожны gioprno больш, што яны не служаць aniente гэтыя праграмы...вы можаце ведаць аб тым, што аўтамабіль працуе? таму што так мы ўцякаем рабіць бязмежжа і зламаць рухавікоў, як хто-то сказаў ...

Banned
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Паведамленні
    10
    прывітанне ўсім.. я чытала трохі гэтую тэму і pirma, што я зразумеў, і што ніхто з вас не ставіць дакладна, што тыпу экю st? кажу !!

можа быць, вы ўсе ж думайце, чаму? вы разбіраецеся і ведаеце, што ? хутчэй за ўсе, вы кажаце пра edc16c34, але хто чытае і не ? вельмі дасведчаны для таго, каб знайсці info я думаю, хацелі б ведаць пра гэта !! па мне ? правільна паставіць тып ecu ў пытанні ...

сказаўшы гэта, запэўніваю вас, што ecusafe гэтая машына, ці ж група ford/ peugeot або mazda не робіць ... гэта трэба зрабіць з дапамогай іншых праграм, а затым, магчыма, кіраваць ўручную, каб быць упэўненым, ці яшчэ лепш зрабіць гэта прама кіраўніцтва для тых, хто ведае, дзе знаходзіцца камутатар, які не заўседы ? адзін толькі і зачыніце dpf ..
    мне здаецца, добры савет дадаваць дызельнае паліва ў месцы, cerina, каб не зрабіць, уключыце індыкатар ****llo нізкім ...
    be добрую працу прывітанне

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Паведамленні
    44
    * max38 прывітанне, я не ведаю, што праблем у вас на фокус, але я некалькі і без запаўнення паліўнага бака, cerina ўсе з ecusafe, адлучыўшы толькі датчык дифф ціску. Я раблю шмат таго, што праца ў conces ford

Banned
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Паведамленні
    10
    прывітанне фабри не ніякіх праблем, я чытала, што адзін тут, у гэтым раздзеле кажа, каб запоўніць бак cerina, каб не мець памылкі .. я сказаў, добрая ідэя, але мне не трэба, я lechiudo ад камутатара тыя ecusafe не добра для гэтага тыпу ecu паверце .. рана ці позна паглядзець белы дым.. не вароты, вырабіць ...

Banned
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Паведамленні
    10
    я забыўся, што для фабры .. можа быць, вы ? туды добра, але яе ў той выгляд аўтамабіля, які пасля таго як вы зрабілі файл з ecusafe пасля функцыі яшчэ круіз-кантроль ... некалькі разоў зкранае таксама !!!

Banned
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Паведамленні
    92
    Citazione Першапачаткова Напісаў magi1984 Visualizza Messaggio
    напрыклад, для камутатара на гэты тып эбу c'? і знаходзіцца ТУТ
    але так, каб гэты тып ecu проста скінуць гэтыя байты? я не зразумеў, калі судзіцца, якія адлюстроўваюць ecusafe і тады вы аднаўляюць байт або аднаўляюць байт і проста...дзякуй!

Старонка 2 з 3 PrimaПерад 123 АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •