У сэнсе, я не разумею.
У сэнсе, я не разумею.
І хто кажа, вечны рухавік? Энергія нулявой кропкі, вы ведаеце, cos'?? Ці ведаеце вы, дзе вы атрымліваеце лішак энергіі халоднага сінтэзу? Не парушае ні адзін закон тэрмадынамікі, калі вы згаджаецеся з тым, што мы жывем не ў ІЗАЛЯВАНАЙ СІСТЭМАЙ, і калі энергія будзе обследуемыми звонку.
Ці праўда, што ossidrogeno пу? стварэнне расколін у алюміній, але і чыгун, і для гэтага мы рэкамендуем мець справу з прадуктамі, ptfe (тефлон) рухавік. Што тычыцца гэтых псеўда-інжынераў, аб якім вы кажаце, я не думаю, што былі так? прафесійныя, калі не calcolavano дрэйф цеплавой ячэйкі будуць мець занадта шмат электраліта, і клетка была ланцуговая рэакцыя, у якой pi? клетка нагрэтай, pi? павялічваецца яго праводнасць?, і таму, многія ток нагрэтай далей электраліт. Калі ў вас есць электронныя дошкі, які абмяжоўвае ток, па меншай меры, лягчэй з NaOH (каўстычнай сода) або NaHCO3 (бікарбанат натрыю)
Апошні раз рэдагавалася msport (exil77grande); 29-05-2013 да 00:38
Нам не выцягнуць нараджэння сусвету і інш, энергія нулявой кропкі, не мае нічога агульнага з гэтым светам і між іншым яшчэ ? у выглядзе ідэі, халодны сінтэз не працуе на дадзены момант (я глядзеў з цікавасцю на стары праект ITER, калі пачалі пра гэта казаць). Мы пазбягаем выцягнуць тэматыкі не выпадкова.
Тут гаворка ідзе аб эфектыўнасці комплексу ячэйкі электралітычнай рухавіка combusitone ўнутранай. Я лічу, што адзіныя, у чым перавагі, што можа быць ад спажывання hho для рухавіка, што-аптымізацыі згарання, але дазволь мне ўсумніцца, што ен можа змяніць у рухавік 2L, спажыванне 1Л/м hho.
Галоўная праблема ? што генератар avr? рассейванне энергіі (у выглядзе механіка - паглядзець рэмень і шкіў - і формы ў электрычную);
электрычныя правады, яны таксама disperderanno;
ячэйка электролизера не avr? ўраджайнасці.
У рэшце рэшт, з майго пункту гледжання gi? для таго, каб пагасіць той правеў (заўседы з пункту гледжання павышэння ккд рухавіка) sar? доўжыцца.
Іншая справа, калі мэта гэтай сістэмы ? па прычынах забруджвання (што б праверыць).
P. s. кіраўніка " ўстаноўкі спг - звадкаванага газу на рухавікі з ўзгараньне ад сціску пагаворым у іншы дыскусіі, яны цалкам адрозніваюцца ад клетак вадароду, і яны таксама вельмі бягучы
Хлопцы, нават калі яны neoiscritto на форуме, сее-што ў дачыненні да hho ведаю, я дапамагу вам зрабіць трохі яснасці ключавых паняццяў, якія ўжо былі? згаданыя крыху ад усіх.
У ossidrogeno (газ, вада) выкарыстоўваецца галоўным чынам як паскаральнік і аптымізатар гарэння. Факт, адчувальны ? што несгоревшего ад РЭЗКА забілі, калі вы ўсталюеце генератар таксама ад усяго 1-1,5 літра у хвіліну газу.
Такім чынам, калі ? праўда, што вы нічога не стварае і нічога не разбурае, і што, такім чынам, колькі энергіі вы марнуеце (prelevandola ад генератара, ствараючы падвышаны супраціў на сваей восі) так вы апынецеся ў хімічнай энергіі газу, тым менш страты цяпла з ячэйкі; але ? праўда таксама, што мы не павінны забываць, што нашы аўтамабілі не канвертую l хімічнай энергіі паліва ў механічную энергію на колы з добрай эфектыўнасцю, але наўрад ці можа наблізіцца да 20%. Большая частка ? рассейваецца ў цяпло (на самай справе ў нас радыятар), то есць розныя трэння, etc
Ін'екцыі з ossidrogeno дазваляе-й? поўнае згаранне паліва ў камеры згарання, а затым пераўтворыцца й? хімічнай энергіі паліва ў механічную энергію на колы, і гульня варта свеч.
Затым ўмешваецца ECU, каб сарваць усе, чытаючы (лямбда-зонды), што сумесь ? худы (улічваючы, што на выхадзе закон, большы працэнт кіслароду), а затым ўпырсквае справы? больш паліва.
Чаму вы "афера", уставіўшы пракладкі на лямбда-зонды, або модуляў на датчык выдатку паветра, якія заўседы маюць тую ж мэта, прымусіць паверыць у эбу што сумесь досыць багатая.
Тое, што ен зрабіў, гл Крыкет не быў аўтамабіль у вадзе, але рухавік унутранага згарання, традыцыйнай, харчаванне ад балонаў вадароду: пры згаранні ен выдаваў у якасці пабочнага прадукту ваду. Заставалася праблема, як запоўніць гэтыя балоны вадароду, і на іх емістасць? у бяспекі. Калі для іх запаўнення выкарыстоўваецца дысацыяцыі электраліта, з дапамогай генератараў, якія працуюць з звычайнае паліва, вы толькі пераехалі, у чым праблема (? вы можаце зрабіць гэта такім чынам, каб аптымізаваць эфектыўнасць на генератары).
Апошні раз рэдагавалася msport (exil77grande); 28-05-2013 да 09:38
Кажу вам, мае: даўно installammo камплект hho на volvo fh 16 для выканання тэстаў з двух інжынераў(экспромт на мой погляд), што па іх разліках яны павінны былі атрымаць эканоміць каля 20% паліва. Першая паездка кіроўца выявіў павелічэнне спажывання прыкладна на 5%, праз два тыдні ля прыпынку рухавіка з-за клетак, якія распаліся, і рухавік пачаў ўсмоктваць ваду. Амаль скончаная ствол паміж уладальнікам кампаніі і двух інжынераў.
М? клеткі hho толькі падман. Затым я хацеў бы бачыць у доўгатэрміновай перспектыве таксама шкоду, які яны могуць выклікаць. Калі я правільна памятаю вадароду з алюмініем ўступае ў рэакцыю і аслабляе, так што я не ведаю, на што поршні могуць затрымаць.
некалькі месяцаў таму я зацікавіўся гэтымі клеткамі, інфармаванне мяне направа і налева, як і кожны, што вы знаходзіліся ўсе " за " і "супраць", то я бяру тэлефон, званю адным з найбуйнейшых дыстрыб'ютараў qst інструменты і паклаў карты на стол, я кажу яму, што я зацікаўлены, каб усталяваць гэтыя прылады ў колькасці? прамысловасць пры ўмове, што:
1 - дайце мне эксклюзіўнае зоны
2 - не venda дым
я адказаў, што тыя, якія яна ў цяперашні час, ен нядаўна даведаўся, што вырошчвалі мала ( я пералічыў цэлы шэраг параметраў), але з universit? турын, вывучалі новыя клеткі, якія avrebber? прадукт pi?, ? гэтыя, што ўніз? прадавалі яны каштавалі на 200 еўра, тыя, што ен вывучаў у супрацоўніцтве з каралеўства sarebber? варта было на 1000€....а я чуў па радые, што ў маіх раенах збіраюць ўстаноўкі метану на аўто дызель, хто-небудзь ведае, як яны працуюць?
Наколькі я ведаю, дызельныя аўтамабілі з завода спг, у адрозненне ад аўтамабіля, бензін, якія працуюць на lpg/cng, additivate метану, не switchano цалкам на газападобнае паліва.