-
хлопцы, палітры, вы incrostano і ламаюцца з-за egr, калі вы хочаце пакінуць іх, зачыніце рэцыркуляцыі выхлапных газаў і не sporcheranno-й? я, аднак, я хацеў бы выдаліць, вы ніколі не ведаеце, і потым нават прыгожая адкрыты, вы заўседы тое, што закаркоўвае пратокі калектар
-
пакладзеце booster, якая, як правіла, merdeces ўключаюцца вентылятары на запіс.
працэнт можа быць 0%, калі пункт ? "адкрыцце клапанаў swirl", то ўсе роўна варта, павінна быць наступнай.
-
Нядаўна я зрабіла тэст swirl на Brera ў стане спакою былі бліжэйшыя да 0, але адкрывалі да 97% .... Так што я не ведаю аб гэтым
-
і застаюцца вентылятары уключаны, але гэта не робіць мяне вярнуць врі
-
я напісаў, як вы мне сказалі, я паставіў бустер і мацуюцца вентылятары, пісаць ? добра пайшоў? цяпер машына не заводзіцца, не заводзіцца, нават стартар, што пу? быць?
-
Вы робіце l ідэнтыфікацыя ECU?
-
не, мне кажа ecu не знойдзена
-
Але пісанне ? паспяхова? Ці вы ? заблакаваная?...паспрабуйце адключыць акумулятар на некалькі хвілін і паспрабуйце яшчэ раз... у Вас есць толькі mpps?
-
я нават kwp і fgtech 2, вы пісанне ? нармальна, я таксама спрабаваў пісаць з fgthec 2, але нічога, не трапляе ў ecu, не выходзіць нават не дыягназ, цяпер я спрабую пісаць з bdm? я не рэзервовую копію я імкнуся пісаць толькі на врі, чытаць.
-
Я думаю, што з файла ў bdm адрозніваецца flash прачытана паслядоўны.. Паспрабуйце пашукаць чытання bdm.. Пытанне... Вы зрабілі разлік chcks адзін ад інтэрфейсу ці вы перад разлічваецца з дапамогай праграмнага забеспячэння?
Запіс
- Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
- Ты вы не можаце адправіць адказы
- Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
- Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
-
Правілы Форума